نویسنده |
پیغام |
MORTEZA-3282
|
با سلام دوستان من دارم روی کوثر کار میکنم و فیبرش رو تک رو کردم با قطعات معمولی فقط آیسی هاش رو موندم که برسه و ساختن لوپش هم خیلی مشکله چون لوپش باید به صورت لوپ های مین لب درست کرد ولی من دارم لوپش رو درست میکنم تا چند روز دیگه که تمومش کردم و نتیجه گرفتم به دوستان میگم ما منتظر تغییرات چنس هستیم که آقا حمید دارن زحمتشو میکشن منم سعی میکنم که کوثر رو تا چند روز دیگه اماده کنم و سر و تهشو ببندم
|
سه شنبه 17 دی1392 - 11:53am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
مرسي مرتضى جان لطف ميكنى
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 17 دی1392 - 12:06pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
MORTEZA-3282 نوشته است: با سلام دوستان من دارم روی کوثر کار میکنم و فیبرش رو تک رو کردم با قطعات معمولی فقط آیسی هاش رو موندم که برسه و ساختن لوپش هم خیلی مشکله چون لوپش باید به صورت لوپ های مین لب درست کرد ولی من دارم لوپش رو درست میکنم تا چند روز دیگه که تمومش کردم و نتیجه گرفتم به دوستان میگم ما منتظر تغییرات چنس هستیم که آقا حمید دارن زحمتشو میکشن منم سعی میکنم که کوثر رو تا چند روز دیگه اماده کنم و سر و تهشو ببندم سلام دوستان مرتضی جان ممنون از شما امیدوارم نتیجه دلخواه رو بگیرین. لطفا بعد از نتیجه گیری مثبت یک تاپیک مجزا براش بزنین تا با کمک آقا حمید و اساتید بهینه بشه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 17 دی1392 - 12:31pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
MORTEZA-3282 نوشته است: با سلام دوستان من دارم روی کوثر کار میکنم و فیبرش رو تک رو کردم با قطعات معمولی فقط آیسی هاش رو موندم که برسه و ساختن لوپش هم خیلی مشکله چون لوپش باید به صورت لوپ های مین لب درست کرد ولی من دارم لوپش رو درست میکنم تا چند روز دیگه که تمومش کردم و نتیجه گرفتم به دوستان میگم ما منتظر تغییرات چنس هستیم که آقا حمید دارن زحمتشو میکشن منم سعی میکنم که کوثر رو تا چند روز دیگه اماده کنم و سر و تهشو ببندم مرتضی جان ، لطفی میکنی یه عکسی یه شماتیکی از این کوثره میزاری تو سایت ، همش ازش تعریف میشه ، ولی هنوز خودشو ندیدیم
|
سه شنبه 17 دی1392 - 1:53pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
آرتين جان مدار كوثر به صورت اس ام دى كار شده و بنده تصاويرى ازش دارم اما چون با گوشى وارد ميشم امكان آپ نميده ولى هم پا با چنسه و يكمى قويتراز چنس با صفحه ال سيدى 2*16 مثل چنس ولى داراي تنظيمات و منوى بيشتر و صد البته سختر در زمينه تنظيم لپ كه حتما بايد از اسليسكوپ استفاده كرد
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 17 دی1392 - 3:47pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام چیزی که درباره این مدارم برام عجیبه اینکه این نویز نداره صاف داره کار می کنه وقتی دستم رو نزدیکش می برم از حدود 10 سانتی خود مدار نه لوپ صدای نویز مانندی می ده جالبه که فقط برای من این طوره چند نفر دیگه دستشون رو هم چشبوندن روی مدار اصلان نه صدای نه هیچی .دارم هنگ می کنم یه خورده با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:08pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام برادرا روش اتصال دوتا کوئل دابل دی بصورت سری کردن هستش ؟ آیا برای چنس جواب میده ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:09pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
مهدی نوشته است: با سلام برادرا روش اتصال دوتا کوئل دابل دی بصورت سری کردن هستش ؟ آیا برای چنس جواب میده ؟ روش اتصال کویلهای دابل دی بصورت موازیه برادر.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:18pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
bantama نوشته است: سلام چیزی که درباره این مدارم برام عجیبه اینکه این نویز نداره صاف داره کار می کنه وقتی دستم رو نزدیکش می برم از حدود 10 سانتی خود مدار نه لوپ صدای نویز مانندی می ده جالبه که فقط برای من این طوره چند نفر دیگه دستشون رو هم چشبوندن روی مدار اصلان نه صدای نه هیچی .دارم هنگ می کنم یه خورده با تشکر با سلام اگر میخواهید متوجه بشید که دستگاه و مدار شما میتونه به ذرات حساس باشه یا نه ، روشی رو که عرض میکنم تست کنید : یک کوئل با قطر 10 سانتی درست کنید طبق مقاومت و ظرفیت استاندارد مدار ، سپس دستگاه رو روی آستانه بگذارید و یک عدد آجر یا خشک کاملاً پخته رو نزدیک لوپ 10 سانتی کنید ، اگر از فاصلۀ 10 سانت بیشتر بوق دستگاه دراومد یعنی این سیستم به ذرات فوق العاده حساس هست ، ولی اگر در نهایت آستانه بودن دستگاه تا 5 سانت نزدیک کردن آجر به لوپ بوق دستگاه دراومد میشه روی کم بودن حساسیت دستگاه روی ذرات حساب کرد ، که طبیعتاً بیشتر مدارات معمولی و حتی حرفه ای به ذرات حساسیت دارن ، مگر تکنولوژی های پیشرفته تر که مقداری حذف ذرات داشته باشند ، ولی اگر ذرات در نهایت برد دستگاه قرار داشته باشن دستگاه ممکنه مقداری واکنش نشون بده ، مقولۀ حذف ذرات نمیتونه صد درصد باشه برای سیستم های تصویری و پالسی و مگنت و کمابیش سیستم ها واکنش خواهند داشت .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:22pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: مهدی نوشته است: با سلام برادرا روش اتصال دوتا کوئل دابل دی بصورت سری کردن هستش ؟ آیا برای چنس جواب میده ؟ روش اتصال کویلهای دابل دی بصورت موازیه برادر. دوستان دراین روش اتصال کویلهای دابل دی بصورت موازی چه تفاوتی با سری داره (آیا میدان باهم جمع میشه و افزایشی بیشتر از هر کویل به تنهایی خواهد داشت یانه)؟در ضمن در این دو حالت دابل (سری یا موازی) زمان سنس فلز کویلها مجزا عمل نمیکنن و هرکدام یک پاسخ جداگانه برا دستگاه بفرستن؟
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
سه شنبه 17 دی1392 - 5:19pm |
|
|
|