نویسنده |
پیغام |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
مرجان جان دوست عزيز شما كه دوست دارى يه مدار قابل قبول براى 2 متر ميخواى چند روز صبركن و مدار چنس رو با آخرين تغييرات و پى سى بى جديد تجربه كن كه درنوع خودش يكى از بهترينهاست كه حميد عزيز زحمتش رو دارن ميكشن تا 2مترهم تضمين ميكنم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 16 دی1392 - 9:09pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
داداش محسن، من درمورد مونتاژ وساخت سندبانک همه جوره در خدمتتم. شما هر وقت خواستی شروع کنی فقط لب تر کن تا همه موارد اونو برات مرحله به مرحله توضیح بدهم.ولی درمورد جمع وجور کردن مطالب بااین سرعت ووضعیت اینترنت واقعا شرمنده ام چون با جی پی آراس ایرانسل وگوشی موبایل میام اینجا.
|
دوشنبه 16 دی1392 - 9:46pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
از لطفتون ممنونم دوستانو خوب بنده بیکار نبودم و یه جزوه از قطعات و تغییرات sand banks 150 همراه با شکلهای کامل تهیه کردم. البته این قسمت اول کاره و جزوه با راهنمایی دوستان عزیزم کاملتر میشه و انشاالله می تونه نیاز دوستان تازه کارو پوشش بده. از اساتید گرامی، به خصوص آقا پویا خواهش می کنم جزوه رو مطالعه کنند و ایرادی تو کار بود یا چیزی رو از قلم انداختم تذکر بدن. بنده چند سؤالم که برام مبهم بود داخل جزوه با رنگ زرد مشخص کردم اگه بزرگواری کنید وجواب بدید دیگه ابهامی باقی نمیمونه. بنده منتظرم نظراتتونم دوستان. (2 تا فایل pdf قرار دادم که شبیه همن، فقط یکیشون کم حجم تره با کیفیت پایین تر (واسه دوستانی که سرعت اینترنتشون کمه)
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 3:41am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: از لطفتون ممنونم دوستانو خوب بنده بیکار نبودم و یه جزوه از قطعات و تغییرات sand banks 150 همراه با شکلهای کامل تهیه کردم. البته این قسمت اول کاره و جزوه با راهنمایی دوستان عزیزم کاملتر میشه و انشاالله می تونه نیاز دوستان تازه کارو پوشش بده. از اساتید گرامی، به خصوص آقا پویا خواهش می کنم جزوه رو مطالعه کنند و ایرادی تو کار بود یا چیزی رو از قلم انداختم تذکر بدن. بنده چند سؤالم که برام مبهم بود داخل جزوه با رنگ زرد مشخص کردم اگه بزرگواری کنید وجواب بدید دیگه ابهامی باقی نمیمونه. بنده منتظرم نظراتتونم دوستان. (2 تا فایل pdf قرار دادم که شبیه همن، فقط یکیشون کم حجم تره با کیفیت پایین تر (واسه دوستانی که سرعت اینترنتشون کمه) باسلام محسن جان این فایلها احتمالا مشکل دارن. چون بعد از دانلود اکسترکت نمیشن حتی با جدبدترین نسخه winrar اگه ممکنه دوباره آپ کن. ممنون
|
سه شنبه 17 دی1392 - 8:32am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
مشکلی ندارند آقا پویا، الان خودم دانلود کردم، باز میشن. اینا فایل zip یا rar نیستند، فایل pdf هستند، پس لازم نیست اکسترکت کنی دوست عزیز، با نرم افزار Adobe Reader باز میشن.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 12:34pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
باسلام
محسن جان فایلهارو دیدم بسیار عالی بود دستت دردنکنه.
1-مقاومت 37 همون مقاومتیه که به پایه 6 و7 ایسی 7 وصل میشه. 2 -درمورد توکو بنده اونو با یه خازن ودوتا دیود وسلف ساختم.اون توکویی که شما تصویرشو گذاشتین و یه خازن 100نانوی آبی رنگ داره ساخته منه.البته باید یه سلف بشکه ای 8 یا 10 میکروهانری بگیری و سیمشو باز کنی و بریزی دور و یه رله 6 یا 12ولتی را بشکافی و سیم اونو بپیچی دور این سلف .البته شما باید در ابتدا سیم را زیاد بپیچی و سپس مقاومت اونو اندازه بگیری که اگه بیشتر از 11 اهم شد کم کم چند دور باز کنی و دوباره اندازه بگیری تا به 11 اهم برسه.بجای سیم رله هم میتونی از سیم نمره 0.07 یا 0.08 میلیمتر که در سیمپیچی ها وجود داره استفاده کنی.
3- بله-ولتاژبین پایه 2و3 توکو باید حداقل 19.5 ولت باشه .برای من 20.6 ولته.
4- استفاده از باتری نیاز نیست چون ساخت توکو خیلی راحته .ولی اگه با باتری تست بشه موقتا باید اون دو آیسی از مدار خارج بشه .چون اگه یه جایی از مدار مشکل داشته باشه این دو آیسی ممکنه زود آسیب ببینند. در نهایت طبیعیه که باید به مدار وصل بشن.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:13pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دستتون درد نکنه آقا پویا. فقط فکرکنم این جمله رو "مقاومتیه که به پایه 6 و7 ایسی 7 وصل میشه" درست نیست، پایه 5 و 6 آیسی. خوب بنده انتظار داشتم جنابعالی این جواب رو بدید، منطقی هم همین بود، ولی متأسفانه من دو جا خوندم که مقاومت 30 این نقش رو به عهده داره (داخل جزوم دقت کنید این نکته رو واسه مقاومت 30 گفتم). پس با این حساب نقش مقاومت 30 چی میشه؟ داخل مدار که نیست. بابت توضیحات کاملتون خیلی ممنونم. همه ی تغییرات رو نوشته بودم؟ ایرادی که نبود آقا پویا؟ راستی من یه لوپ جالب پیدا کردم که ظاهرا تو یه انجمن ازش خیلی عالی جواب گرفتن و نتایج قابل مقایسه با بقیه نبوده، شکلشم به صورت زیره، دارم در مورد نحوه ساختش یه جزوه تهیهمی کنم، انشا الله فرصت کردید بسازید ببینید با این فلزیاب می خونه یا نه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط mohsenlrl در سه شنبه 17 دی1392 - 4:43pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:25pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
محسن جان پایه 5و6 ایسی 7 که مشترکه .منظور من هم همین بود یعنی یه سر اون مقاومت به پایه 6 و سر دیگه به پایه 7 که همون منفی مداره وصل میشه.
مقاومت 30 و37 یکی هستند که یکیشون اضافیه. شما میتونی هم از 1کیلو وهم از 1.5 کیلو استفاده کنی.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:42pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
حالا فهمیدم، دستتون درد نکنه. تا حالا همچین لوپی دیده بودید آقا پویا. یکی واسه brn ساخته بود نتایج زیرو باهاش گرفته بود، با لوپای دیگه خیلی کمتر زده بود (حتی لوپ تخت) اگه دوستان بخوان بسازن آموزش دقیق ساختشو میذارم (ساختش خیلی ساده ست). سینی 50 سانتی استیل را تو170 تا 180 میزنه... کاسه استیل 15 سانتی را تو 1 متر. یه تیکه برنج 10*5 را تو60 سانتی ...
|
سه شنبه 17 دی1392 - 4:47pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: حالا فهمیدم، دستتون درد نکنه. تا حالا همچین لوپی دیده بودید آقا پویا. یکی واسه brn ساخته بود نتایج زیرو باهاش گرفته بود، با لوپای دیگه خیلی کمتر زده بود (حتی لوپ تخت) اگه دوستان بخوان بسازن آموزش دقیق ساختشو میذارم (ساختش خیلی ساده ست). سینی 50 سانتی استیل را تو170 تا 180 میزنه... کاسه استیل 15 سانتی را تو 1 متر. یه تیکه برنج 10*5 را تو60 سانتی ... بله این لوپ معروفه به لوپ بسکت. که بخاطر طرز قرار گرفتن رشته ها که از هم فاصله دارند دارای ظرفیت خازنی کمتری نسبت به نوع معمولی داره وطبیعتا باکیفیت تره.ساختنش هم زیاد مشکل نیست.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 5:05pm |
|
|
|