نویسنده |
پیغام |
piuse
کاربر فعال
|
شرمنده دوباره آپلود کردم در مورد فیوز بیتها میشه راهنمایی کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.
|
شنبه 14 دی1392 - 6:57pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
احسنت piuse عزیز خسته نباشین. چیزی که بنده بنظرم میرسه اولا سایر دوستان هم دقت کنن گزینه اسیلاتور مطابق تصویر باید روی گزینه XT باشه! چیز خاصی بنظرم نمیرسه. شما باید فایل هگز میکروی بدون A رو براش استفاده کنین. اگر میکرو رو قبلا قفلگذاری کرده باشین دیگه کاریش نمیشه کرد! گزینه قفل هم که در تصویر فعال نیست. سایر دوستان اگر با این نرم افزار کار کردن و چیزی بنظرشون میرسه لطفا کمک کنن.
|
شنبه 14 دی1392 - 9:06pm |
|
|
abasazad
کاربر فعال
|
سلام بر همه دوستان و اساتید عزیز به خصوص آقای حمید و مجتبی جان من تمام 81 صفحه رو خوندم و تصمیم به ساخت این دستگاه دارم.تمامی توضیحات خیلی دقیق و عالی هستن.دستتون درد نکنه.مخصوصا از آقای کاوشگر کمال تشکر و قدر دانی رو دارم.ممنون آقا حمید.ممنون.فیبر رو امروز آماده میکنم.با خبرهای خوب بر میگردم.
من نه از جنس خدایم و نه از جنس بلور ،من همانم که خدا میداند
|
یکشنبه 15 دی1392 - 12:35pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم دوست عزیز انشالاه که موفق باشید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 15 دی1392 - 9:15pm |
|
|
abasazad
کاربر فعال
|
سلام بر عزیزان و اساتید گرامی فیبر آماده شد.قطعات نصب شد.مدار مشکلی نداره میریم به طرف پروگرم.با اخبار خوب بر میگردم عزیزان. کاوشگر جان خیلی گلی
|
دوشنبه 15 دی1392 - 12:46am |
|
|
MORTEZA-3282
|
با سلام خدمت دوستان آقا حمید و ..... من نمیدونم چرا دوستان تو ساخت و مونتاز دقت نمیکنن و چیزهای کوچیک رو سوال میکنن ببینید اگر کسی الکترونیک ندونه بهتره که سراغ این جور مدارات نره من خودم بار اول این دستگاه رو ساختم و تو 1 ساعت سرو ته شو بستم و روز بعد تو زمین تست کردم من فکر کنم مشکل اکثر دوستان بی دقتی و عجله در ساخت و نداشتن دستگاه های اندازه گیری و نداشتن یک پرو گرامر خوب هست و من این آیسی زمین شناسی رو برای خیلی از دوستان هم با پرو گرامر 3000000 تومانی که پدرمو در اورد تا خریدمش پروگرام کردم و دستگاه های همشون هم مثل تراکتور کار میکنه اگر دوستان تو پروگرام این آیسی مشکل دارن اگر آقا حمید ما رو قابل بدونن براشون ارسال کنم تا مشکلشون حل شه چون در کنار ردیاب و نقطه زن زمین شناسی یک چیزه دیگست من اگر بتونم عکس ساخت پراپ ها رو براتون با دستگاه میزارم
|
دوشنبه 16 دی1392 - 10:01am |
|
|
lrl
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز لطف میکنید غکس پراپهارو هم بذارید.در ضمن تست خاک رو چه جوری جواب گرفتید.مشه توضیح بدید؟
|
دوشنبه 16 دی1392 - 9:52pm |
|
|
abasazad
کاربر فعال
|
سلام بر دوستان آقا مرتضی گل شما که جواب گرفتین و دستگاه هم خوب کار میکنه لطفا در مورد اپراتوری و نیز تجزیه داده ها تو نرم افزار راهنمایی کنین.ممنونم.یا حق
|
سه شنبه 17 دی1392 - 6:11pm |
|
|
abasazad
کاربر فعال
|
سلام بر دوستان. مدار برای تست آمادست.
|
چهارشنبه 17 دی1392 - 12:44am |
|
|
piuse
کاربر فعال
|
با سلام مشکل پروگرم حل شد ایراد از خود پرو گرمر بود هگز 450 را استفاده کردم الان خوب کار میکنه اصلان هم بی ثباتی نداره ولی متاسفانه برف زیاد باریده برا تست باید صبر کنم. این هم عکس ... استاد حمید از کمک تون سپاسگزارم
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 1:14pm |
|
|
|