انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:52am

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
این هم یه عکس واضح از نحوه ساخت توکو

پیوست:
توکو-1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 17 دی1392 - 5:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستت درد نکنه آقا پویا. دیگه ابهامی نمونده. باید شروع به ساخت کرد. انشاالله بعد از ساخت نتایج رو اعلام می کنم.

سه شنبه 17 دی1392 - 7:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگم آقا پویا حساسیتش به طلا چطوریه؟ یه سؤال دیگم اینکه با لوپ تخت چه طور جواب داده؟امتحان کردید؟

سه شنبه 17 دی1392 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohsenlrl نوشته است:
میگم آقا پویا حساسیتش به طلا چطوریه؟ یه سؤال دیگم اینکه با لوپ تخت چه طور جواب داده؟امتحان کردید؟

حساسیتش به طلا خوبه ولی مانند جی پی ایکس خیلی زیادنیست.
قبلا برای لوپ 45سانتی بصورت معمولی پیچیده بودم ولی حالا یه لوپ تخت باهمون مشخصات ساختم.تفاوت زیادی احساس نکردم شاید در حد کمتر از ده درصد.

سه شنبه 17 دی1392 - 11:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

می خوام یه لوپ خاص براش طراحی کنم، لوپ تختتون چند سانت بود، با چه سیمی و فرکانس و مقاومتش چقدر شد، اگه لطف کنید بگید لازم نیست دوباره کاری کنم، به نظرتون مقاومت لوپ کم باشه بهتره یا زیاد؟ ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید.

سه شنبه 17 دی1392 - 11:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohsenlrl نوشته است:
می خوام یه لوپ خاص براش طراحی کنم، لوپ تختتون چند سانت بود، با چه سیمی و فرکانس و مقاومتش چقدر شد، اگه لطف کنید بگید لازم نیست دوباره کاری کنم، به نظرتون مقاومت لوپ کم باشه بهتره یا زیاد؟ ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید.

لوپ 45سانتی
باسیم 0.50میلیمتر،مقاومت 2اهم.اندوکتانس400میکروهانری.
درسته که هرچقدر مقاومت لوپ پایین باشه برد بیشتر میشه ولی به همون اندازه به املاح وذرات و سفال حساستر میشه .

سه شنبه 17 دی1392 - 11:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستت درد نکنه آقا پویا. واقعا مردی. واسه لوپ 90 سانت چه سیمی استفاده کرده و مقاومتش در بهترین حالت چی بود؟این دیگه آخرین سؤاله :D ;)

چهارشنبه 17 دی1392 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohsenlrl نوشته است:
دستت درد نکنه آقا پویا. واقعا مردی. واسه لوپ 90 سانت چه سیمی استفاده کرده و مقاومتش در بهترین حالت چی بود؟این دیگه آخرین سؤاله :D ;)

برای لوپ 90سانتی دایره ای
سیم 0.50به تعداد11 دور،اندوکتانس حدود 400میکروهانری و مقاومت بین 2.8تا3.2اهم

چهارشنبه 18 دی1392 - 8:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا محسن کاري که کردي عاليه (جمع کردن جزوه رو ميگم) ايول داداش,کارمنوراحت کردي چون ميخواستم ٨٠ صفحه رو کلا بخونم ايشالا موفق بشي با همين مدار, راستش منم ميخوام اين مدارو شروع کنم سند بانک بااينکه قديميه ولي مدار خيلي خوبيه من قبلا فقط با شبيه سازي از دو قسمت از اين مدار روي مدار پالسي ديگه که ساخته بودم تونستم ٣٠ درصد بردشو افزايش بدم وبه طلا حساسش کنم ومدارروتفکيک دارکنم مثل جناب ايگون, بنابراين اگه خود مدار ساخته بشه که فکرکنم خيلي بهتره همونطور که اقا پويا ساخته ونتيجه عالي ازش گرفته در ضمن من ١٠ سال پيش کسي روديدم که اين مدارو ساخته بود واز بردش خيلي راضي بود قسمت عالي اين مدار که تا حالا کسي کمتر به اون اشاره کرده اي سي ٧٠٩ اونه که ويژگي هاي خاصي داره بعديش قسمت توليد پالس سمپل گيرشه که خيلي قابل انعطافه

سه شنبه 23 دی1392 - 2:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش می کنم دوست عزیز، وظیفمه. جزوه ی من کاملا کامله، فقط جواب سؤالام آقا پویا تو پست بعدی داده و حتما بخون. من فعلا دارم مدار چنس رو می سازم، بعدش حتما این مدارم می سازم، فقط کاشکی دوستان این دو تا مدار رو با هم یه مقایسه می کردند، آخه اگه مطمئن بشم که چنس بهتره دیگه این رو نمی سازم. از دوستان کسی این دو تا فلزیاب رو ساخته؟ فرقشون با هم چیه؟ کدوم در زیر خاک بهتر جواب می دن؟ممنون میشم یکی از اساتید توضیح بده.

سه شنبه 24 دی1392 - 10:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 558 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure