samy نوشته است:
با سلام
من یک گلایه کنم.من با هزار گرفتاری و خطر یک کاری انجام دادم تا خودم و شما دوستان هم از عمل کرد دستگاه و هم کار عملیاتی اگاه کنم.الان من گیر کردم و کارم نصفه ماند از دیروز تا الان چند پست زدم تا شاید یکی از دوستان کمکم کنه هنوز خبری از کمک نشد.
نمیدونم که کار های خودمو اینجا مطرح کنم یا نه.اگر بگم یا میگن دورغه یا میگن جو نگیریت و یا هر جور که دوست دارن بهت تهمت میزنن.
اگر هم کاری مطرح نشه میگم چرا بعضی از دوستان فقط منتظر فرصت هستن تا از گزارش اساتید استفاده کنن به خدا من گیج شدم.
الان هم سخت در این کار ماندم یک کمکی کنین من به کدوم سمت برم.والسلام
سامی جان شرمنده ولی یه چیزی باید خدمتتون عرض کنم
قصد جسارت و روده درازی ندارم
جنابعالی تشریف بردین جایی و با هر وسیله ای به نتیجه رسیدین و مبارکتون باشه و نوش جونتون
امیدوارم موفقیتهای بزرگتری پیش روتون باشه
ولی عزیز من این پستهای شما بدرد هیچ یک از کاربرها نمیخوره
چیزی که به درد ما میخوره تجربیات شما قبل از کشف این قضایا هستش
حالا شما اومدی اینجا با یه نام کاربری دیگه منت هم سر ما میگذارید
عزیز من مثلا شما با نام کاربری خودتون میومدین ما میخواستیم چیکار کنیم؟این مسخره بازیا چیه آخه؟دلایل امنیتی کیلو چنده به خدا؟
پس باید اینجا یک لیست تهیه کنند و هرکسی یهو غیبش زد بیگیم پس طرف موفق شده و برین پستهای قبلش رو بخونیم تا چیزی دستگیرمون بشه
به شخصه اگر کاربری به نام x بیاد بگه من موفق شدم ،من اولین کاری که میکنم اینه که میرم کل پستهاش رو میخونم تا چیزی دستگیرم بشه
اگر اینطور باشه که حضور در این انجمن کشکه دیگه و ما فقط باید از تجربیات دوستان ناکام استفاده کنیم
جسارت بنده رو ببخشید.بنده عادت دارم رک حرفهامو می زنم