نویسنده |
پیغام |
afshin711
|
سلام هالو. این چی هست؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 9:39am |
|
|
afshin711
|
سلام و صبح تون بخیر. من یه لند کرافت می گیرم.هر چی بادا باد.خسته شدم برسه نتایج کارو این جا میآرم.
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 9:42am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
با درود. اقایان دوستان آقای mohammadreza میگه من میتونم gpx5000 رو با تمامیه کویل هاش تحویل ایران براتون بیارم 15میلیون!!!!! هرکی میتونه ب ایشون اعتماد کنه و محصول خود شرکت استرالیایی ماین لب رو با تایید از کارخونه اصلیش. تحویل بگیره!!! درست دیدید گفته ها صحیح است و مطمئن باشید ک این محصول تولید کشور افغانستان نمیباشد و تولید استرالیاست.... اگ اینجوری باشه ما ی جین میگیریم آقا اصلا میشیم فروشنده بهترین درامده!!! پوله ی ردیاب ری فایندر میدی ی جی پی ایکس5000با تمامیه کویلهای شرکت کویل تک نصیبت میشه دیدی چقد خوبه??!! دیگه چرا انقد خودتونو سرکار میزارید ب این دوستمون خصوصی بدید اصلا اخرشه..
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 10:32am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 11:04am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام به همه دوستان و خصوصا اقا سورنا. من که نگفتم خودم براتون میارم. چون من فروشنده نیستم. من گفتم راهی بهتون نشون میدم که در حد 15 تومان به قول خودتون یه جین میتونید بخرید. در ضمن من اگه میخواستم علنی بگم که همین جا میگفتم و بهتون پیام خصوصی نمی دادم. حالا که به مسخره گرفتید اصلا چیزی نمیگم و اصلا خر ما از کره گی دم نداشت. موفق باشید
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 11:11am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
آقا شما همون پستی رو ک صفحه34 گذاشتی رو واسه من خصوصی دادی منم پاسخت رو منطقی دادم شما هم گفته های منو ب سخره گرفتی ب جای بحث منطقی ک من باهاتون داشتم! و از اونجاییکه واقعا بچه ها اینجا ب وجود افرادی مثه شما نیازمندند ک سیستمی رو ک نزدیک بحداقل 30میلیون ب طور کامل(با لوپهای کویل تک) برا ی نفر آب میخوره ک ورداره،شما با 15میلیون بیارین!!! این یعنی شما حتی پول دستگاه مادر رو هم ک در کارخانه مربوطه در استرالیاست ندادین چون اونجا دستگاه فقط با دیسکهای 11اینچی نزدیک 5500تا اب میخوره ! حالا من نمیدونم این دوستمون چطور میخواد با این صاحب کارخونه حرف بزنه ک طرف راضی بشه سیستم با ضرر ب شما تقدیم کنه!
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 11:55am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سلام دوستان ....سورنا جان یکم کوتاه بیاین .............در مورد اون بیام در مورد ایمیلی بود که یه نفر برام فرستاد و قیمت 2 ردیابرو داده بود البته اینا رو بهتون گفتم تا هم از اطلاعات دقیق و قیمت ها در شرکت ها با خبر بشین ...و اگه خدا بخواد جواب قطعی رو تا دو روز اینده میگیرم و ببینم دیگه کدم فلزیاب رو بگیریم
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 12:41pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
توکل ب خدا.. آقا این شرکته انگاری محصولاتش فرق میکنه ی دونه برزیلی داره هالو ب اسم MP10 دیدیش?? ب گفته سازنده برزیلی یک فلز 50×50 رو توو 5متر اگ بیش از 10سال زیر زمین. مونده باشه رو میزنه! و اگ همون ابعاد فلز جدید باشه توو 2متر میزنه! بعد گنجیاب قرن نوشته ک این گفته ها مربوط ب شرکت سازندس و ما چون تست نکردیم اینطوری ک میگه، پس تایید نمیکنیم.. سیستم عملکردشمTR هستش ی فرستنده و ی گیرنده.. قیمتشو باید ازش بپرسم
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 6:18pm |
|
|
afshin711
|
سلام سورنا. من قبلا کار این سیستم رو در شمال دیده ام فلزیاب خوبی است. یه کاسه رو تو عمق 3 متر با هاش پیدا کردن. من خودم بودم. با چشم خودم دیدم.کار کردن هم با هاش خیلی ساده است.خیلی دنبال این گشتم. آدرس سایت و بده لطفا.
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 6:42pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
واقعا??? نگفتن چند گرفتن?? سایت گنجیاب قرن، توو گوگل بزن میاد داداش. میشه یکم راجبش اطلاعات بدی?? عکسشم میزارم الان
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 6:52pm |
|
|
|