samy نوشته است:
اقا بردیار رک حرف زدن یک چیزی هستش اما نامربوط گفتن چیزه دیگه هست.اولا من به خاطر احترام خاصی که به اقا مجتبی و حمید عزیز دارم وقت میزارم و میام پست میزنم.من با همین ردیاب 35 زدم اما و فقط با مد حفره زدم مکان سند درست داشت و اصلا لازم به دستگاه نبود فقط برای اطمینان بیشتر یک انتن زدم و از روش اقا حمزه استفاده کردم .به دلیل اینکه هنوز چیزی خودم در این کار چیزی کشف نکردم و فقط همون 30تا سکه بود برای چی بیام الکی چی بگم.
بعدش اقا علی هیچ انسانی کارش گیر نمیکنه و خودم امروز یک پیام خصوصی به حمید عزیز میزنم.بعدش منت یعنی چی؟
برو مطلب در ست بخوان. من کلی تجربه و عملیات موفق داشتم من در تمام حفاری ها فیلم میگیرم از تک تک مراحل عکس برداری میکنم.بیام اینجا بزارم کی شخصی مثل شما بیاد 8سال عملیات و حفاری و 11 مورد کار مثبت منو زیر سوال ببره؟
به نظر شما دوستانی مثل حمزه،جاوید،مهدی،جناب اریا و خود اقا حمید و ............. میان از تجاربشان میزارن همهگی منت میزارن؟
حالا اگه کسی نظری درباره کارم داره ممنون میشم در اختیار من بزاره. اگر هم نداره خواهش بی احترامی نکنه.مرسی
سامی جان من گلگی کردم....بی احترامی نکردم
ضمنا شما منت کار نکرده رو هنوز هم دارید میگزارید.
من کلی تجربه و عملیات موفق داشتم من در تمام حفاری ها فیلم میگیرم از تک تک مراحل عکس برداری میکنم.بیام اینجا بزارم کی شخصی مثل شما بیاد 8سال عملیات و حفاری و 11 مورد کار مثبت منو زیر سوال ببره؟شما اینها رو گذاشتید و ما زیر سوال بردیم؟
شما اگر این عکسها رو میگذاشتید من و امثال من دست شما رو هم ببوسیم کم کاری کردیم
من نه متلک انداختم و نه بی احترامی کردم.فقط رک و روراست گلگی کردم
بازم براتون آرزوی موفقیت میکنم