oshin نوشته است:
خب معلومه اینا رو مینویسی که یه پست مدیریت هم به تو بدن
مثل همون طالع بینی و پیشگوئی که واسه ما و کشورمون کردی
مثلن میخواد بگه منم استاد هستم
دوستان اینو مدیر علوم غریبه یا هر پستی که خواست بکنید
پاسخ:
اوشین خانم یا اقا....
شما اگه با بنده مشکل دارید یا با دوستان یا نفرت و کدورت و دشمنی و عقده نمیدونم هرچی که هست دارید بفرمایید تا بدونیم...
اگه مشکل شما با خودتونه بفرمایید تا اونجایی که بنده و دوستان میتوانیم کمک خواهیم کرد...
یااگه با دوستان مشکل دارین بفرمایید تا دوستان بدونن
اگه با بنده مشکل دارید یا بقول بعضی ازم خوشتون نمیاد بنده باید عرض کنم که نه بخاطر شما و نه بخاطر هیچ مقام و منصب حاضر نبوده و نیستم که این مباحث رو شروع کنم.
از مدیران و اساتید محترم هم خواهشمندم بنده رو از کاربر فعال به درجه کاربر مبتدی تنزل بدین و همین حالت رو برای بنده تثبیت کنید که این عزیز و عزیزانی که این افکار رو تو سرشون می پروانند بدونند بنده بخاطر این مقامات بی ارزش نیامدم و هدفم فقط کمکه ...نه چیز دیگه....آیا بابت فاش کردن گوشه ای از اسرار که هیچ هزینه و هیچ چیزی درخواست نکردم باید تاوان پس بدهیم یا فحش بدهند یا تشکر کنند یا پشت سرم حرف و حدیث دربیاورند.
شمابهتره دستتونو ت جیبتون بکنین و برین پیش استادان حقیقی تا علوم حقیقی رو بهتون یاد بدهند ودیگه منت منو نکشیدامیدوارم موفق باشید .
اگه دوستان اینجوری فکر میکنند از همین الان اعلام میکنم بنده به هیچ وجه دیگه هیچ تاپیکی ثبت نخواهم کرد و اصلا دیگه تو این انجمن نمیام و با شما دوستان و عزیزان از همینجا خداحافظی می کنم وبه هیچ وجه اصرار دوستان بابت هیچ آموزشی را دیگر نخواهم پذیرفت....ار تمامی دوستانی که موجبات رنجش اونها شدیم بنده از تمامی انها معذرت می خواهم...حق نگهدارتان