نویسنده |
پیغام |
آرش
استادیار
|
سورنا نوشته است: محمدرضا جان این سواتو خصوصی واسم دادی ک الان پاسخت رو فرستادم. اقایون خصوصا شما اقا ارش ک تز اون ور اومدی ی بوقم نمیزنی همینجوری منکر برندهای معروفی مثل گرت و جی پی ایکس میشی .. قرار شد درست و اصولی دنبال راه حل باشیم با تحقیق از سایتها ، دوستانی ک سیستم های مزکور رو دارن رو خواهش کنیم ک بیان و راهنمایی کنن اطلاعات درست بدن ک امثال من ب چاه نیفتن و بجای بلند شدن دوباره نخورن زمین.. پس خواهشا با استدلال صحیح و دلیل و صراحت گفتار نظر بدید سپاس از همگی. دوست عزیز من منکر گرت و جی پی ایکس نشدم اما اینها بدرد اهدافی که ما دنبالش هستیم نمیخورن نهایت بردشون 3 متره اما برای چه هدفی؟؟؟ برای یک ورقه فلزی به ابعاد 1متر در 1متر!!!
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 9:31pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
اگه واقعا اون کارایی که میگی داشته باشه و از همه مهمتر ذرات رو نزنه ارزش خرید داره در غیر این صورت نمی ارزه
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 9:49pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
آقا ارش شما چی میگی اقاااااااا????? همش میای میگی عمرا بزنه ، مفت نمی ارزه ، ب فلان دستگاه ما نمیشه از این حرفای بی منطقو پوچ میزنی!!! مگه شما MP10 برزیلی رو داشتی ک میگی عمرا 1متر بزنه ها?? یا این پالسی FAU ک اون دوستمون معرفی کردو اصلا اسمشو شنیدی ک منکرش میشی??!!! ی. چیزی بگو ب درد بچه ها بخوره بابا مسبمون درومد انقد گشتیمو بحث کردیمو بحث شنیدیم یکیم مثه جنابعالی میاد دقیقا رو اعصاب ما قدم میزنه.. ای بابااااااا
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 10:09pm |
|
|
آرش
استادیار
|
عزیزم حالا چرا ناراحت میشی مگه شما فروشنده ای؟؟ دستگاه فلزیاب بهتر از لورنز وجود نداره وتاحالا ساخته نشده غول فلزیابهای دنیاس که امتحانشم پس داده اگه پولشو داری الان حول و حوش 30 میلیونه برو بخر عزیزم ثانیا؛ این عمق هم الکی نیست که مثلا یکی بیاد بگه فلان دستگاه 5 متر میزنه نه عزیزم جدول داره ببین:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 10:29pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
شما اینو میگید نه همه دوستان! شما میگید لورنز شاید فروشنده لورنز باشی! اون سیستم پالسی نیست اقای باسواد اون TR هستش عملکردش اگ نمیدونی بدون! اصلا با نظراتت حال نمیکنم اقای آرش.. خواهشا. درباره گفته های بنده نظر نده برو با ایده آلهات خوش باش. شما ک سیستم داری چ میدونم توباکس ساشو داری غوغا میکنه برو بار دربیار دیگه بزار مام کار خودمونو بکنیم.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 11:02pm |
|
|
afshin711
|
سلام آرش عزیز. شما می فرماین اینا به درد نمی خورن.خوب به نظر شما چکار کنیم؟ آیا شما تا حالا با اینا که فرمودین مفت نمی ارزه کار کردین یا تا امروز اسم اینا رو شنیده ای؟ ممنون میشم کمک کنید
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 11:09pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
افشین جان ول کن ایتچیزارو. از اون شیرپسر بگو MP10.. من ک دارم ی فکرایی میکنم تا اینجا بیاد نزدیک 20تومن آب میخوره ولی ب میدونم نتیجه میده چون چندسال پیش یکی از آشناها ی برزیلی داشت خداییش راضی بود ازش ولی متاسفانه اسمش یادم نیست..
|
چهارشنبه 18 دی1392 - 11:34pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دوستان عزیز من دیگه صد در صد دیبرز رو میگیرم ...بدون شک ..چون اولا هنگام تست که تستش کردن اومدن تو عمق بالا با لوب بیضی شکل که گفتم تقریبا متوسط هم نیست تو 2متر 40 راحت ابعاد فلز رو میزد به املاح حساس نیست ...ثبات داره ....در ضمن گرونم نیست قیمتش مثل لند کرافته تازه یه نموره ارزونتر هم از لند کرافت ولی باید خودت هنگام خرید بگی یه لوب دیگه ی اضافی نسبتا بزرگ برات بفرستن تا خیالت برای عمق زنیش راحت راحت باشه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
پنج شنبه 18 دی1392 - 12:04am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
آقا پیشاپیش تبریک میگم هالوجان. کی تستش کرد?? چقد درمیاد تحویلت بده?? لوپ بزرگتر کوچیکتراز 1*1 هستش??
|
پنج شنبه 18 دی1392 - 12:13am |
|
|
afshin711
|
سلام هالو. از کجا می خوای بگیری؟
|
پنج شنبه 18 دی1392 - 12:13am |
|
|
|