درود استاد کانی بنده چندروزی هست ردیاب انجمن به دستم رسیده تمرینات تو خونه رو با کمک آقا حمزه انجام دادم شما می تونید استراتژی یک جستجو رو از ابتدا برام بگید چون فکر میکنم چیزی که آدم با تجربه تو محل بدست میاره خیلی مفید تره
مثلا شروع حرکت از کدوم سمت منطقه باشه ؟ با چه فرکانسی شروع کنم با ولوم چند ؟ایا با همون فرکانس و ولوم تا نقطه شدن ادامه بدم ؟برا تست نقطه تمام حالات گلد باید همه رو از 4 طرف چک کنم ؟اگه فلز دیگه ای رو زد اونم باید از 4 طرف چک کنم ؟واسه نقطه دقیق چیکار باید بکنم ؟ حجم و عمق رو با چه فرکانسی باید بدست بیارم و ولوم چند؟ آنتن چه موقع باسیم چه موقع بی سیم باشه ؟و خلاصه هر ریزه کاری دیگه ای که داره .....
البته استاد کانی عزیز فکر کنم همه با بنده هم عقیده باشن که جستجوی یک مطلب در حدود 200 صفحه کار آسونی نباشه بنده خودم تمام این 200 صفحه رو مطالعه کردم و واقعا پراکندگی و گستردگی نظرات درمورد یک موضوع خاص برای افراد تازه کار بسیار آزار دهنده است واسه همین دارم یه فایل آماده می کنم که به اکثر سوالات تازه کارها جواب میده شما هم اگه لطف کنید و پاسخ بنده رو بدید می تونم از این مطلب هم در رفع ابهامات کاربران جدید استفاده کنم
بنده رو مدیون خودتون میکنید اگه جواب بدین
سپاسگزارم
اینم اون فایلی که عرض کردم
http://s5.picofile.com/file/8108010026/1.rar.html