انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:08pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام

سلام خسته نباشید من این مدارو جمع کردم فقط ی مشکلی دارم اونم بردش خیلی کمه بعدش حساسیتو که بالا میبرم دستگا ه بوقهای الکی میزنه گاردم بالا میبرم همینجوری اولش ساکته بعد از چند ثانیه شروع میشه

شنبه 20 دی1392 - 3:19am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی حسن جان. در مورد برد ابتدا باید بفرمایین بردش با چه لوپی و برای چه فلزی چه مقدار بوده و تنظیمات گارد و باریر چند بوده تا بلکه بشه فهمید آیا واقعا برد مدار شما کم هست یا اینکه بردش درست و عادیه اما توقع شما بالا بوده! :D
مساله بوق الکی رو بارها توضیح دادم. ایسی 5 و قطعات اطرافش نویزپذیری زیادی دارن و ترجیحا باید شیلد باشن. کابل لوپ هم همینطور. ولی بهرحال داخل منزل بدلیل وجود امواج مزاحم این حالت بیشتر پیش میاد. اما در محیط طبیعت خیلی کمتر میشه. این مساله ای هست که طراح خود این مدار هم عنوان کرده! پس غیر عادی نیست. هر چند بنده روی مدار کمی کار کردم و بهتر شده.

شنبه 21 دی1392 - 4:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
خسته نباشی حسن جان. در مورد برد ابتدا باید بفرمایین بردش با چه لوپی و برای چه فلزی چه مقدار بوده و تنظیمات گارد و باریر چند بوده تا بلکه بشه فهمید آیا واقعا برد مدار شما کم هست یا اینکه بردش درست و عادیه اما توقع شما بالا بوده! :D
مساله بوق الکی رو بارها توضیح دادم. ایسی 5 و قطعات اطرافش نویزپذیری زیادی دارن و ترجیحا باید شیلد باشن. کابل لوپ هم همینطور. ولی بهرحال داخل منزل بدلیل وجود امواج مزاحم این حالت بیشتر پیش میاد. اما در محیط طبیعت خیلی کمتر میشه. این مساله ای هست که طراح خود این مدار هم عنوان کرده! پس غیر عادی نیست. هر چند بنده روی مدار کمی کار کردم و بهتر شده.

سلام مهندس حمید خسته نباشی اول اینکه منم میخام شروع کنم pcb اولی که خودتون یکرو توی اول تایپیک گذاشتید رو بسازم؟و اینکه السیدی این مدا مثل دستگاه زمینن شناسیه؟ وبهترین بردی که میشه با آخرین تغییرات میشه همراه تفکیک گرفت چقدربوده وبا چه لوپی؟ و اینکه تغییراتی که تا الان انجام دادید باز هم تغییرات خواهید داشت؟ ممنون

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 21 دی1392 - 10:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

با جایگزین کردن آی سی 7662 خیلی خیلی عملکرد دستگاه و هم قدرت بیشتر میشه ، سپاس مهندس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 21 دی1392 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با جایگزین کردن آی سی 7662 خیلی خیلی عملکرد دستگاه و هم قدرت بیشتر میشه ، سپاس مهندس
داداش ایسی 7662 با کدوم ایسی جایگزین شده؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 21 دی1392 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
asadof نوشته است:
مهدی نوشته است:
داداش ایسی 7662 با کدوم ایسی جایگزین شده؟

با آیسی شماره1=U1که همون7660میباشد.

شنبه 21 دی1392 - 2:50pm
مدیر کل
مدیر کل

بله alirezaii21 عزیز. همون فایل کامل و جامع و حاوی توضیحات که در انتهای پست اول اضافه کرده بودم رو میتونین استفاده کنین.
ال سی دی مدار 16 در 2 هست و بله در بسیاری از مدارات مثل زمین شناسی هم استفاده شده. فقط نوع سبز رنگش رو بهتره اینجا استفاده کنین.
برد نهایی برای یک فلز بزرگ با لوپ 60 تا 2 متر زیر خاک میتونین حساب کنین! اگر بیشتر از این خواستین نسازین که بدردتون نمیخوره. :D
تغییرات دیگری که فعلا وجود نداره. چون بنظرم چیزی باقی نمونده. ولی اگر باز هم نکته ای بود که به بهتر شدن کار مدار کمک بکنه طبیعی هست که دریغ نمیکنیم.

شنبه 21 دی1392 - 3:39pm

با سلام و خسته نباشید خدمت آقا حمید من امشب تغییرات رو اعمال میکنم من میتونم به جای 7662 از 7660s استفاده کنم و من میخوام تیونر کهنه رسیور رو در بیارم و توشو خالی کنم و هم روی ایسی 5 و زیرش بزارم و به منفی وصلش کنم به نظر شما بهتر نیست و من مقاومت موازی با لوپ رو 680 زدم ولی از لحاظ قدرت خوب بود ولیروی زمین بوق اضافی داشتم و خیلی هم به چوب وریشه درخت کهنه که مثل زغال بود بوق میزد این تغییرات رو میدم ببینم چطور میشه نتیجه رو میگم با تشکر

شنبه 21 دی1392 - 7:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
بله alirezaii21 عزیز. همون فایل کامل و جامع و حاوی توضیحات که در انتهای پست اول اضافه کرده بودم رو میتونین استفاده کنین.
ال سی دی مدار 16 در 2 هست و بله در بسیاری از مدارات مثل زمین شناسی هم استفاده شده. فقط نوع سبز رنگش رو بهتره اینجا استفاده کنین.
برد نهایی برای یک فلز بزرگ با لوپ 60 تا 2 متر زیر خاک میتونین حساب کنین! اگر بیشتر از این خواستین نسازین که بدردتون نمیخوره. :D
تغییرات دیگری که فعلا وجود نداره. چون بنظرم چیزی باقی نمونده. ولی اگر باز هم نکته ای بود که به بهتر شدن کار مدار کمک بکنه طبیعی هست که دریغ نمیکنیم.

تشکر فراوان مهندس حمید عزیز

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 21 دی1392 - 7:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام آقا حمید. راستش امروز قطعات از فروشنده به دستم رسید، متأسفانه تو قطعات ارسالی 2 تا مشکل وجود دارم، یکی اینکه من برای خازن های 100 نانو درخواست خرید خازن ام کا تی داده بودم که متأسفانه امروز دیدم خیلی بزرگن (1*1.5*0.5 سانت)، با توجه به اینکه امکان برگشت وجود نداره به نظرتون چکارشون کنم، بذارمشون؟ یکیم اینکه به جای آیسیTL431 ، آیسی ka 431az (که اونم شبیه ترانزیستوره) رو فرستادن، این 2 تا با هم فرق دارند آقا حمید؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.

یکشنبه 21 دی1392 - 12:20am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mresever و 167 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure