انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 12:40pm

پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 26  بعدی
 فرکانسهای دقیق برای ردیاب 35 توسط حمزه-جاوید-کرمی-کانی و.. 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

mehran1545 نوشته است:
koohyar نوشته است:
mehran1545 نوشته است:
دوستانی که زحمت میکشند و فرکانس گیری میکنند 50گرم طلای عیار22 در عمق 4متری زیر خاک بصورت آزاد و بصورت سربسته درون یه کوزه سفالی تست کنند بعد هر دو نتیجه را در سطح خاک قیاس کنند و نتیجه نهایی را اعلام کنند با این روش خیلی چیزها دستگیرتون خواهد شد!
با تشکر

دوست عزیز والا شمام از اون حرفا میزنید
اولا همه که 50 گرم طلا دم دست ندارند و ثانیا مکانی که بشه راحت 4متر حفاری کرد و تست گرفت بازم برای همه مقدور نیست
شما اگه اینو تست کردید و جواب خوبی گرفتید و یا نکته خوب و بدرد بخوری دستگیرتون شده خب بفرمایید تا استفاده کنیم

بالاخره برای تست باید طلا جور کرد حتی شده از در و همسایه باید قرض کرد!
برای تست زیر خاک لازم به حفاری نیست میتونید از کنده های زیر زمینی که گوسفند در آنها نگهداری میکنند استفاده کنید!

حالا ما که گفتیم نه خودمون طلا داریم نه همسایمون!
والا از این تونلهای زیرزمینی مخصوص نگهداری گوسفندانم سراغ نداریم نه خودمون باز نه همسایمون
شمام عرض کردم اگه چیز بدرد بخوری دستگیرت شده بفرما اگر نه لطفا نه متلک بار کن و نه عذاب الکی به بچه ها بده
یعنی چی آخه برید تست کنید بینم چی میشه
خب شما که تست فرمودید و دستگیرتون شده بگید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 21 دی1392 - 4:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

برادر مهران شما که از قدیمیهای این انجمن و انجمن قاسمی در زمینه ردیاب بودی و کلی مطلب و تجربه از اساتید این رشته کسب کردی بدون منت و هیچ چشم داشتی اساتید ارائه طریق میکردن ، حالا خدارو خوش نمیاد از کمک به دوستان چشم پوشی کنی برادر .. یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 21 دی1392 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
من تشکر میکنم از دوستانی که در این راستا زحمت میکشند و کمک میکنند راستش جو انجمن خیلی بچگانه و بی ادبانه است طرز برخوردها اصلا درست نیست وقتی راهنمایی میکنم به دید بچگانه خودشون برداشت میکنند نمونش که خودتون ملاحضه میکنید! هرکسی هر تجربه ای بدست میاره ممکنه با دیگری فرق کنه واسه همینه که گفته میشه خودتون تست کنید تا عیار دستتون بیاد من حرف دیگه ای واسه گفتن ندارم

جمعه 4 بهمن1392 - 1:33pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز جناب mehran1545 فکر میکنم بد نیست اگر هر کسی بجای خرده گیری از دیگران و بهانه جویی ابتدا به خودش بپردازه!
شما فرمودین 50 گرم طلا اونم عیار 22 ؛ دوستان هم طبیعتا منطقی گفتن که هر کسی همچین طلایی اون هم برای چنین تستی در اختیار نداره. تست در عمق 4 متری و تحت شرایطی که شما فرمودین هم در توان هر کسی نیست! گرچه مشابه این تستها زیر خاک یا توام با اشیاء دیگه قبلا با ردیاب 35 انجام شده و مشکلی وجود نداشته ؛ اما اگر شما از طرح چنین آزمایشی مطلب خاصی مد نظرتون هست ؛ من از شما خواهش میکنم مطلب یا نتیجه ای که منظور شماست رو خودتون دقیقا توضیح بدین تا همه دوستان هم بتونن بررسی بکنن.

جمعه 4 بهمن1392 - 2:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mehran1545 نوشته است:
من تشکر میکنم از دوستانی که در این راستا زحمت میکشند و کمک میکنند راستش جو انجمن خیلی بچگانه و بی ادبانه است طرز برخوردها اصلا درست نیست وقتی راهنمایی میکنم به دید بچگانه خودشون برداشت میکنند نمونش که خودتون ملاحضه میکنید! هرکسی هر تجربه ای بدست میاره ممکنه با دیگری فرق کنه واسه همینه که گفته میشه خودتون تست کنید تا عیار دستتون بیاد من حرف دیگه ای واسه گفتن ندارم

استاد حمید عزیز بسیار سنجیده پاسخ این بازی با کلمات شما رو دادن و دیگه تکرار مکرراته که بنده چیزی بگم
پستهای بنده و شما و لحن کلام هم من و شما هم موجوده و قابل تامل برای دوستان

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 4 بهمن1392 - 6:36pm
استاد
استاد

mehran1545 نوشته است:
دوستانی که زحمت میکشند و فرکانس گیری میکنند 50گرم طلای عیار22 در عمق 4متری زیر خاک بصورت آزاد و بصورت سربسته درون یه کوزه سفالی تست کنند بعد هر دو نتیجه را در سطح خاک قیاس کنند و نتیجه نهایی را اعلام کنند با این روش خیلی چیزها دستگیرتون خواهد شد!
با تشکر

درود بر شما
اقا مهران اگه یک تن طلای 24 و یا حتی 1 گرم طلای 17 هم بزاری فرکانس اون دو با هم فرق نمیکنه حالا یا درون کوزه باشه یا توی چاه یا نوک کوه یا توی اب. مشکل ما فرکانس طلا نیست مشکل ما فرکانسی هست که مگنت بدن هر فرد بتونه خودش را با اون هماهنگ کنه .مشکل ما حذف ذرات هست مشکل ما رد دادن یون حاصله از فلز زیر خاک و فرکانسهای مشابه عوامل ناشناخته هست و اگه یک نفر طبق روش شما تست بگیره حوب باید برای همه کافی باشه دیگه لازم نیست چند نفر گودال 4 متری بکنند و در به در دنبال 50 گرم طلای 22 باشند

جمعه 4 بهمن1392 - 7:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
بنده به کسی نگفتم چاه 4متری بکنه گفتم جاهای عمیق کنده شده وجود داره که میتونید حتی تو طبیعت هم برای تست پیدا کنید لطفا درست مطالعه بفرمایید متوجه عرایض بنده خواهید شد هرکسی هم باید خودش تست کنه که به نتیجه برسه چون ردیابی همه مثل هم نیست

شنبه 4 بهمن1392 - 2:02am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
جا داره از همه عزیزانی که به بنده پیام خصوصی دادن معذرت بخوام که جوابشون و ندادم.یه چند مدتی به خاطر مشکلات شخصی و.....انجمن نیومدم.امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید.از همه اساتید عزیز به ویژه استاد حمزه و استاد جاوید هم کمال تشکر و دارم @};-
از جناب امیر هم جداگانه عذر خواهی میکنم و سر اولین فرصت از خجالتشون در میام

دوشنبه 28 بهمن1392 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان کسی می دونه که با ردیاب 35 میشه یه فرکانس پیدا کرد که به چند فلز حساس باشه؟
مثلا نقره و مس و مفرق یا چند تای دیگه..

سه شنبه 29 بهمن1392 - 8:50pm
مدیر کل
مدیر کل

کمال عزیز کلا در ردیابی ؛ هر ترکیب مولکولی یک یا چند فرکانس خاص داره که ممکنه تصادفا در بعضی موارد فرکانسها بسیار نزدیک به هم یا حتی یکسان در بیان! بنابراین در حالت کلی ما فرکانسی نداریم که بشه باهاش همه فلزات رو ردیابی کرد.
اما اون مطلبی که در واقعیت وجود داره این هست که چون مس در بسیاری از فلزات قدیمی بخصوص مفرغ و حتی طلا بصورت ترکیبی وجود داره ؛ از طریق فرکانس مس معمولا اهداف بیشتری رو میشه همزمان ردیابی کرد. طبیعتا میزان موفقیت از این طریق بستگی به این داره که چه مقدار مس بصورت مخلوط در اون آلیاژ ها وجود داشته باشه. پس حتما باید از تنظیم وزن پایین تری استفاده کرد.
فرکانس دیگری که کلا به فلزات قدیمی مدفون جواب میده مگنت هست! طبیعتا تمام فلزات بمرور زمان حالت مغناطیسی در زیر خاک پیدا میکنن که مقدارش میتونه کم و زیاد باشه. تنها اشکال مگنت این هست که از فواصل دور به اون شکل قابل ردیابی نیست و بیشتر در فواصل نزدیک مثلا کمتر از 10 متر میشه روش حساب کرد.

سه شنبه 29 بهمن1392 - 10:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 254 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 26  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 137 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure