مهدیار حسینی نوشته است:
Kani نوشته است:
سلامی دوباره خدمت دوستان کاوشگرخوشحالم از اینکه یه خبر خوب رو اعلام کنم و از اینکه دوست عزیز بنده اجازه دادند تا نتایج تستهای ردیاب و نتایج حفاری رو خدمت شما ارائه بدم تشکر میکنم.
زیاد وارد بحثهای حاشیه نمیشم فقط بعضی دوستان اومدن و بعضی مطالب نادرست رو اعلام کردند که امیدوارم
شما دوستان عزیز با این پست تا حد بسیار زیادی براتون روشن بشه این مطالب.
جایی کار شده که نه نسخه ای و نه سندی وجود داشته. یه تپه بوده که نتایج زیر رو به دنبال داشته است.طلا:با همه گولدها و با فرکانسهای آزاد وزن طلا شده 6.3 تن.نقره: با نقره 2 و فرکانس 86.15 و 38.96 وزن شده 2 تن.فرکانس 99.02 هم زده شده اما بسیار ضعیف که نمیشه به حساب آورد.مس:با فرکانسهای آزاد و مود مس وزن شده 3 تن.حفره:حفره اصلا نزده یا بسیار ضعیف!!!مگنت:80حجم:4 در 4عمق:7 متر...........................................
از فاصله صدمتری و از فاصله نزدیک وزن همان بوده است...........................................
نتیجه حفاری با دو ساعت کار با لودر:ابتدا به عوامل خطا بپردازم که ایشون در تماسی که با بنده داشتن این تستها رو مطرح کردند وخیلی دودل بودم که بعضی از این تستها درسته و بعضی غلط
در نهایت به این شکل نتیجه گرفتم که مورد نقره درسته و بودن بار سکه رو تایید کردم اما طلا و مس رو کاذب دونستم.
وزن برای طلا اصلا درست نبود و همچنین مس. همین برام کافی بود که اونارو رد کنم. از طرفی حجم و عمق هم درست به نظر میومد و با توجه به مگنت و وزن نقره ، نقره رو تایید کردم.
خداروشکر نتیجه بسیار درستی از آب دراومد. هر چند که ارزش بالایی نداره اما کار و نتیجه ش بسیار با ارزشه.بار دو خمره پلمپ از سکه های نقره قباد ساسانی هست و تعداد سکه ها هم حدودا 900تایی میشه.اینم دو عکس از یه نمونه سکه که در حفاری بدست اومده. با سلام خدمت استاد کانی عزیز
باتوجه به حجم 4×4 در عمق 7 متری چطور حفره نزده ؟یا بقول شما ضعیف زده .
ضمنا میشه جائی حجم بالا داشته باشیم ولی حفره نباشه؟ یا اینکه مثلا سکه ها اون زیر پهن بوده و این حجم بدست آمده. جناب حسینی اگر دقت بفرمایید خود استاد کانی اونجا نبوده و تست نزده و فقط راهنمایی کردند
در ضمن در طول تاریخ 1500 تا 1600 سالی که این سکه ها دارند شما میزان خاکی که روی این تپه اومده حساب کنید
اقوام دیگری که اونجا زندگی کرده و لایه های خاک افزایش یافته
بعد میزان خاکی که خود دفن کننده های خمره ها رو حساب کنید
بله امکان داره جای بدون خلا باشه و خمره های کوچیک هم باشه چون حد بار کم بوده و اون حفره ضعیف هم فقط تفاوت میدان خاک و خمره پر بوده
با تشکر از اساتید محترم کانی,حمزه,جاوید و...... که با تلاشو راهنمایی هاشون بچه ها رو به نتیجه درست هدایت میکنند.