انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:56pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

لندکرافت هنوز نرسیده تست کنه؟

شنبه 20 دی1392 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
میگفت تقریبا تا 3 روز دیگه میرسه و بهم قول داده کاملا تستش کنه ..تازه ازم خواسته خودمم برم اونجا بیشش و خودم تستش کنم ..ولی متاسفانه من وقت ندارم برم

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

شنبه 20 دی1392 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میلاد جان اون عکسه رو ک گذاشتی داخل دیپرز هستش?? هالو ب نظر منم این قرن خوبه واسه خرید ولی دیگه هی نگیم بدا ب جرم تبلیغات بگیرنمون :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

شنبه 21 دی1392 - 3:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
خوب دوستان ...واقعا ادم با شخصیتی هست....هم طرز برخوردش هم راهنمایی کردنش هم واقعا تو کارش صادقانه به مشتری میگه که کدوم یک بهتره ....میلاد جان الان تو میخوای چه دستگاهی رو بخری؟
و سورنا هم مشخص شده میخواد ام بی 10 بخره و لند کرافت هم احتمالا سید جواد بخره ..و مونده من که منم میخوام یه دستگاه بخرم :D ولی واقعا میگم اگه بول داشتم حتما حتما ام بی 10 میخردیم

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

شنبه 21 دی1392 - 6:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

haloo جان من هم هنوز موندم که چی بگیرم چون یه سری از دستگاهها رو که خیلی از این فروشنده ها اینقدر اب و تاب میدن با کمترین هزینه میشه ساخت ولی اگه یه فروشنده مرد پیدا کنم که واقعا حقیقت رو بگه و به فکر جیب خودش نباشه من هم راحتتر میتونم تصمیم بگیرم [-X

شنبه 21 دی1392 - 8:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اره والا من 90% نظر و تصمیمم روی mp10 هستش چون دیدم و شنیدم ک چیکار کردن.. تازه این مدل جدیدشه و دیگه باید جارو کنم باهاش.. :D قرضم کردم اینو میگیرم چون میدونم میاد جاش. میلادجان اگ داری اینو بگیر. اقای ام... هم ب نظرم ادم خوبیه حلال. زادس الان خودش بهم زنگ زد ..

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

شنبه 21 دی1392 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
سورنا نوشته است:
اره والا من 90% نظر و تصمیمم روی mp10 هستش چون دیدم و شنیدم ک چیکار کردن.. تازه این مدل جدیدشه و دیگه باید جارو کنم باهاش.. :D قرضم کردم اینو میگیرم چون میدونم میاد جاش. میلادجان اگ داری اینو بگیر. اقای ام... هم ب نظرم ادم خوبیه حلال. زادس الان خودش بهم زنگ زد ..

خوب تبریک میگم به آقای ام ج..که چه قشنگ مخه همه شمارو زده :D

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

شنبه 21 دی1392 - 9:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ariana2014 نوشته است:
سورنا نوشته است:

خوب تبریک میگم به آقای ام ج..که چه قشنگ مخه همه شمارو زده :D

گل گفتی ariana2014 :-BD =))

شنبه 21 دی1392 - 9:56pm

سلام جناب آریانا.
به نظر شما ما چکار کنیم؟ به کی اعتماد کنیم.
من یه لند کرافت سفارش دادم امروز رسیده.هر چی باشه اورجیناله.ایشون هم هیچ اصراری در این که من چی بگیرم نداشتن.
شما حتما باید یه راه چاره داشته باشین و گرنه ادعا ساده است.

شنبه 21 دی1392 - 10:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم با گفته افشین موافقم.. منتظر پاسخیم اریانا... من انتخابمو کردم حالا چ ایشون زحمتشو بکشه چ معتمده خوده من فرقی نداره! ولی چون از سایت ایشون با این محصول اشنا شدم پس میدم ب ایشونم بیاره برام.. تاحالا ندیدمو نشنیدم کسی از ایشون ناراضی باشن یا سیستم تقلبی ب کسی داده باشن..انصاف داشته باشید!

شنبه 21 دی1392 - 10:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 85 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure