MORTEZA-3282 نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت آقا حمید من امشب تغییرات رو اعمال میکنم من میتونم به جای 7662 از 7660s استفاده کنم و من میخوام تیونر کهنه رسیور رو در بیارم و توشو خالی کنم و هم روی ایسی 5 و زیرش بزارم و به منفی وصلش کنم به نظر شما بهتر نیست و من مقاومت موازی با لوپ رو 680 زدم ولی از لحاظ قدرت خوب بود ولیروی زمین بوق اضافی داشتم و خیلی هم به چوب وریشه درخت کهنه که مثل زغال بود بوق میزد این تغییرات رو میدم ببینم چطور میشه نتیجه رو میگم با تشکر
ممنون خواهش میکنم.
خب ایسی اصلی که 7660S بوده! ولی واقعیت اینه که 7662 خیلی بهتر جواب میده. بخصوص که این مدار با ولتاژ 12 ولت کار میکنه و برای 7660 این ولتاژ ممکنه زیاد باشه. بهرحال ایسی شما خوب باشه مشکلی نیست. وگرنه بهتره برای تست نهایتا 10 ولت به مدار بدین تا مثل بعضی از دوستان دچار مشکل نشین!
طرح قرار دادن قسمت آیسی 5 داخل یک باکس فلزی تیونر میتونه طرح بسیار خوبی باشه و اگر بتونین درست درش بیارین قطعا نتیجه خوبی میده.
در مورد مقاومت 680 اهم بنده هم عرض کردم بنظرم به املاح و غیر فلزات کمی حساس تر میشه! در این صورت مقاومت کمتر مناسبتره. وانگهی اگر ولتاژ مدار شما از 12 ولت پایین تر نیاد حتی مقاومت 390 اهم هم از نظر قدرت تفاوت محسوسی نداره و میتونین از همون استفاده کنین.