حمید نوشته است:
جاوید جان مشکل اینجاست که فکر نمیکنم فرکانسی باشه که بتونه مثلا مگنت رو رد بده! قضیه اصلا به این صورت نیست! بنده نظریه ای که دارم این هست که وجود مگنت باعث میشه مقداری از فلز که باید به موج سوم واکنش نشون بده تا وزن با تخمین خوبی قابل حساب باشه عوض میشه! در واقع وجود اون مگنت سبب میشه چرخه داخلی مولکولهای هدف بصورتی تغییر بکنه که چند گرم از اون فلز مطابق مقدار خیلی بیشتری فلز به موج سوم ما واکنش داشته باشن و در مجموع وزن بالاتر محاسبه بشه. اگر چنین مطلبی درست باشه متاسفانه بعید میدونم راهی داشته باشه.
اون سنگ هم که فرمودین باید ببینین دیگه با چه فرکانسهایی قابل سنس هست؟ ایا به همه جور فرکانسی واکنش نشون میده؟ اینجور باشه که خودش مشخص میکنه خطاست!
در مورد ریشه و ترکه انار هم متاسفانه فکر میکنم حق با شماست! هر چند طبق تستهای من این مساله از روی فاین قابل تشخیص هست. چیزی که بنظر میاد دوستان این روزها ازش غافل هستن و کمتر فاین رو چک میکنن!
مهندس جان
باید عرض کنم که من توی باغ انار هرجور بگی تست گرفتم و البته جاوید جان در جریانه تمام فرکانسها رو امتحان کردم و تمام مودهای ردیاب و فاین رو هم چک کردم و هرجور بگی هر تستی به ذهنم رسید انجام دادم ولی ماسفانه ردیاب اصلا به سمت طلای تست نمیرفت و تقریبا میشه گفت همه جا قیچی میکرد هوا فوق العاده سرد بود و فکر کنم چیزی حدود 5 یا 6 ساعت مفید فقط تست گرفتیم و باهاش ور رفتیم ولی هیچ توجیهی براش پیدا نکردم و به این نتیجه رسیدم که ردیابی توی باغ یعنی دنبال قطره گشتن توی دریا
البته شاید فقط توی باغ انار اینجوری باشه ولی خواستم عنوان کنم که دوستان هرجا درخت دیدن بیخیال ردیابی بشن
نمیدونم این ریشه یا این درخت انار چه خاصیتی داره لامصب که اینقدر ردیاب رو به اشتباه میندازه
جالب اینجاست که بیرون از باغ هم تست کردم تمام فرکانسها به طلای تست واکنش نشون میدادن و مثل خرگوش که بوی هویج رو بگیره میلیمتری نقطه میکردن هدف رو
این موضوعی هم که شما و جاوید درباره مگنت میفرمایید شاید بشه اینجوری تست کرد:
اول یه قطعه آهن رو مثلا به وزن 5 کیلوگرم درون زمین مخفی میکنیم و بعد با ردیاب وزنش رو مشخص میکنیم ببینم تا چقدر میزنه
در مرحله بعد ایندفعه یه قطعه آهنربای بزرگ رو که بتونه در تمام اون قطعه ایجاد خاصیت مناطیسی کنه در تماس باهاش قرار میدیم و باز وزنش رو میگییریم و نتایج رو مقایسه میکنیم
2 حالت داره
1- یا وزن در هر دو حالت تفاوتی نداره و اینجوری متوجه میشیم علت خطای وزن بالا از مگنت نیست و باید دنبال عامل دیگه باشیم که خودش نکته مثبتیه
2- یا وزن در حالت دوم نجومی میشه که این یعنی فاجعه از این جهت فاجعست که مشخص میشه نظریه شما درسته و مگنت باعث ایجاد خطای وزن میشه و با توجه به اینکه تمام دفاین هم خاصیت مغناطیسی رو دارا هستند و از طرفی هم عوامل خطا هم دارا هستند پس عملا ولوم وزن به هیچوجه نمیتونه کمکی به ما بکنه در تشخیص خطا
درود