انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:29pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

سورنا نوشته است:
سیاوش جان برفرضم بدونه کسی.. ک چی بشه?? پولشو داری بگیری?? 180/000/000 پول کمی نیس بابت دستگاه بدی تازه اگ مطمئن باشی بعدش این پولو درمیاری ایا یا نه! زیمنسو فلزیابی.. نمیدونم والا! با 30تومن میتونی ی ردیاب و ی نقطه زن ردیف کنی ک باهاشم نتیجه بگیری واسه چی بری 180..........??????!!!!!!

30 میلیون هم برای ماها پول کمی نیست!!!!!!!!!!!! من خودم با 300 هزار تومن هم ردیاب ساختم هم نقطه زن از هردوشم راضیم اگه واقعا جایی بار داشته باشه مطمئنم میزنه وخیلی بهتر از اینه که پولتو دو دستی تقدیم یک عده فروشنده گرگ صفت و کلاهبردار کنی ;) :D

یکشنبه 22 دی1392 - 11:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
امروز یکی از بچه ها رو دیدم که اون هم تو این کار چند سالی مشغوله و انواع دستگاهها رو هم داشته چند ساعتی با هم بودیم و از کار انواع دستگاهها ازش پرسیدم که کدوم سیستم ها بهترند و یا اینکه جواب میدن
میگفت که اول واسه چه منطقه ای و خاکی میخوای [-X دوم واسه چه مساحتی میخوای (نقطه دارای مدرک یا نه یه مساحت زیاد ) [-X سوم نقاطی که داری فقط کار شبه یا روز هم میشه کار کرد [-X و از همه مهمتر اینکه چقدر میخوای هزینه کنی #:-s میگفت اگه اینطور بود که با خرید یه وسیله5- 10-15-20 تومنی و یا .....همه موفق بشن که همه دیگه کار رو رها میکردن و میومدن تو این کار--- پس خودتون فکرش رو کنید که چطور یه سری از افراد همیشه موفق میشن ولی سری ما نه و همیشه به درب بسته میزنیم @};- بیخودی پول خودتون رو دور نریزید و به یه سری تبلیغات توجه نکنید @-) چون واقعا اگه همه این دستگاهها جواب میدادن پس چرا خود فروشندهها نمیرن و کار کنن :-BD من خودم به شخصه اول میخواستم GPX5000بگیرم و بعد رفتم سراغ Garrett ATX وبعد دیپرز و حالا لند کرافت ----- تا از دستگاه هم مطمئن نشم نمیخرم اگه از وسیله ای هم مطمئن شدم اما پول کافی نداشتم صبر میکنم ولی دیگه کلاه سرم نرفته :-Q (((((این هم جهت اطلاع بگم که امروز یه دستگاه دیدم که رو ماشین زانتیا نصب شده بود ))))) :-Q کمممممممممممممممممممممممممممممی فکر کنید لطفا ~X(
کوچیک شما milad0111gh

یکشنبه 22 دی1392 - 11:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

30 میلیون هم برای ماها پول کمی نیست!!!!!!!!!!!! من خودم با 300 هزار تومن هم ردیاب ساختم هم نقطه زن از هردوشم راضیم اگه واقعا جایی بار داشته باشه مطمئنم میزنه وخیلی بهتر از اینه که پولتو دو دستی تقدیم یک عده فروشنده گرگ صفت و کلاهبردار کنی ;) :D[/quote]

خدا بیامرزه اموات شما رو
هم اینا رو بیار تا کار کنیم :-BD پس منتظر چی هستی ؟

یکشنبه 22 دی1392 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
سورنا نوشته است:
سیاوش جان برفرضم بدونه کسی.. ک چی بشه?? پولشو داری بگیری?? 180/000/000 پول کمی نیس بابت دستگاه بدی تازه اگ مطمئن باشی بعدش این پولو درمیاری ایا یا نه! زیمنسو فلزیابی.. نمیدونم والا! با 30تومن میتونی ی ردیاب و ی نقطه زن ردیف کنی ک باهاشم نتیجه بگیری واسه چی بری 180..........??????!!!!!!

30 میلیون هم برای ماها پول کمی نیست!!!!!!!!!!!! من خودم با 300 هزار تومن هم ردیاب ساختم هم نقطه زن از هردوشم راضیم اگه واقعا جایی بار داشته باشه مطمئنم میزنه وخیلی بهتر از اینه که پولتو دو دستی تقدیم یک عده فروشنده گرگ صفت و کلاهبردار کنی ;) :D

اره پول کمی نیست ولی من معتقدم تا هزینه نکنی چیزی جاش نمیاد.. هرچی پول بدی آش میخوری.. ب هالو هم گفتم من نظرم 90% رو mp90 هستش و با قدرت میگم سیستمای این کشور در فلزیابی منحصربفرد و حرفه ای هستن، چون دیدم میگم، این مدلو ندیدما مدلای قدیمیش ک ی بابایی داشت و خدایی گلگی نداشت میگفت آشغال. پیداکن نیست حرفه ایه.. اینو میگیرم با ردیاب انجمن ست میکنمو خلاص! هرچند باز باید وام بگیرم :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

یکشنبه 22 دی1392 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
من 100 در صد با سورنا موافقم ...چون واقعا شرکت مینیرو خیلی خوب تو ایران جواب داده ....هرکی بگه جی بی اکس خوبه به نظرم چیزی از دستگاه سرش نمیشه چون با قیمتی که جی بی اکس داره واقعا ارزش نداره چون تا 2 متر میزنه و دوستان عزیز یه چیز دیگه ما نباید بعضی چیزا رو فراموش کنیم ما از اون دسته از ادمایی هستیم که میخوایم با بول کم بهترین دستگاه رو بخریم ولی همه ی دستگاه ها معایب خودشون رو دارن ...من هنوز به لند کرافت مشکوکم چون فکر نکنم ثبات داشته باشه اخه هر چی تست ازش گرفتن و فیلمهاش تو یتیوب هست تو هیچ کدوم از این فیلماش من ندیدم که لوب لند کرافت رو تکون بدن یعنی تو همه ی فیلم هاش ثابت ثابت هستش و دارن ازش تست میگیرن بس دوستان ادم یکم مشکوک میشه ........ولی در مورد دیبرز هم چون تو ایران کسی نداره و بچه های انجمن هم اون رو ندارن در مورد اونم فعلا نمیشه نظر قطعی داد ..ولی به جرات میشه گفت شاید دیبرز بتونه جوابگو باشه چون فیلم های یتیوبش خیلی خیلی بهتر از لند کرافت هستند...ولی ام بی 10 ..اونم چون سیستمش تی ار هستش در مورد اونم نمیتونیم نظر قطعی بگیم چون سیستم های تی ار تو تفکیک خیلی کم میارن و بخاطر عمق بالاشون حساسیت قابل ملاحضه ای هم به املاح دارن مثل تی ام 808
و دوستان عزیز در اخر بیشترین چیزی رو باید بهش توجه کنین و مد نظرتون باشه ابراتور هستش اگه واقعا صبور و اراده داشته باشی میتونی به یه ابراتور خوب تبدیل بشی که حتی با ضعیف ترین دستگاهاه هم به بار برسی ...بس بیشترین چیزی که مهمه فلزیاب نیست بلکه بر میگرده به خودت که چطوری از دستگاهت کار بکشی ..............

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 22 دی1392 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هالو داداشه گلم تی ام 808 واسه پیدا کردن تانکو توپو موشک و ب طور کل واسه پیدا کردن فلز ب اون ابعاد طراحی شده! ولی mp90 واسه فلز ب ابعاد معقول هستش 40*40- 50*50 این اندازه ها تقریبا حالا یکم بالا یا پایین، بعد تی ام808 2میلیونه این 20میلیون!! اصلا قیافه و متعلقات اونو نیگاه کن mp هم نیگاه کن! زمینو آسمونه پسرخوب.. ازتو بعید بودا.. :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 22 دی1392 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
ختم تاپیک

سلام دوستان من نمیدونم چرا ما همیشه دوست داریم همه چی رو خودمون تجربه کنیم و چرا در استفاده از تجربه های دیگران غافل میشیم :-?

چرا همیشه دنبال نا شناخته ها میریم که خیلی جای ریسک داره آقا من یه چیزی میگم امیدوارم بتونم دوستان رو قانع کنم و کمکی باشه برا یه انتخاب شایسته :-B

ببینید دوستان وقتی دستگاهی بنام لورنز تو ایران مثه گاو پشونی سفید شده و همه میشناسنش و قبولش دارن و جواب خودش رو پس داده و یکی از بهترین کشورهای صنعتی دنیا اونرو تولید میکنه و همه چیزش در حد قابل قبوله و ازهمه مهمتر هر وقت بخای بفروشی رو هوا ازت میخرن چرا بیراهه میرید اقا جان الان با 14 تا 15 تومن یه لورنز ایکس 5 تمیز میتونید بخرید و هر وقتم دوست نداشتید نهایت با یکی دو میلیون ضرر میتونید مثه اب خوردن بفروشید حالا مثلا فکرشو بکن اگه همین mp90 جواب نده باور کنید کسی یک چهارم قیمت واقعی رو بشما نمیده پس عاقلانه فکر کنید که فردا پشیمون نشید و اینم در نظر بگیرید همه چی رو فدای خرید دستگاه نکنید به این خیال که فردا بگیرید پس فردا به همه چی میرسید پس اینده نگر باشید از این جو حاکم یه لحظه بیرون بیاید و یه خورده منطقی به قضیه بنگرید

و اما لورنز دستگاهیه که خیلی راحت تو ایران وسایلش گیر میاد حتی قابل تعمیره و اینکه از لوپهای شرکت کویل تک براحتی تمام میتونی واسش استفاده کنی هیچ دستگاهی هم بالاتر از لورنز نمیزنه همش تبلیغاته که فلان دستگاه 8 متر عمق میرنه یا در یه صورت شاید درست باشه اونم اینه که یه کامیون رو مثلا تو عمق 8 متری بزنه :D تازه اگر سیگنالش تا عمق مورد نظر برسه دیگه خود دانید وبه این جمله زیبا هم خوبه توجه کنید خود کرده را تدبیری نیست :YMPEACE:

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

آخرین بار توسط ariana2014 در دوشنبه 22 دی1392 - 12:36am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 22 دی1392 - 12:30am

سلام دوستان.
لند کرافتو تحویل گرفتم جند روز آینده با یه دنیا تست و فیلم بر می گردم.
آقا محسن به نظر من 90% کسای که اینجا هستن فروشنده هستن چون هر کسی از یه برند خاص تعریف می کنه.
من هم نظرم در مورد مینرو ok است.

دوشنبه 22 دی1392 - 12:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
afshin711 نوشته است:
سلام دوستان.
لند کرافتو تحویل گرفتم جند روز آینده با یه دنیا تست و فیلم بر می گردم.
آقا محسن به نظر من 90% کسای که اینجا هستن فروشنده هستن چون هر کسی از یه برند خاص تعریف می کنه.
من هم نظرم در مورد مینرو ok است.

افشین جان مبارکه

هیچ تستی ازش نگرفتی ؟

ما منتظریم تا شما این شک و شبهات رو در موررد لند کرافت با دلیل و مدرک روشن کنی

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 22 دی1392 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
افشین جان مبارکت باشه خواهشا هرچی تست هست رو روش انجام بده اگه تست هاش قابل قبول بودن که منم میگیرم ....

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 22 دی1392 - 12:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Xerxes و 107 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure