محسن1 نوشته است:
سلام دوستای گلم. حقیقت هر چی سعی کردم چیزی نگم نشد. به نظرم توی این تاپیک یه فروشنده حرفه ای با چند نام مختلف داره با زرنگی تبلیغات محصولات خودشو میکنه. واقعا آدم دلش میسوزه که یه عده گرگ صفت پول و دست رنج دیگران رو راحت میخورن. از دوستای گلم مخصوصا محمدرضا. هالو . بردیا و سیدجواد که ماشاله خودشون استاد هستن و دنبال خرید دستگاهن میخوام بیشتر درباره فروشنده تحقیق کنین. فدای همگی
محسن جان خیلی ممنونم
اما 2 نکته
من تا حالا فقط یک فلزیاب درپیت داشتم و هیچ(هنوز وارد کلاس فلزیابی هم نشدم به عنوان شاگرد،چه برسه به تجربه اساتیدی که توی این سایت هم زیاد هستند)
دوم اینکه بنده فعلا هیچ پولی برای خرید دستگاه ندارم حتی برای خرید ردیاب انجمن
ولی مطالعه زیاد کردم در این مورد.شاید بالای 5 سال باشه که دارم فقط فیلم فلزیابها رو میبینم یا کتاب درمورد آثار و تاریخ باستان میخونم.و چند بار هم حفاری کردم که یکبارش یک چیز جالب ولی بی ارزش پیدا کردم.
اگر خدا بخواد فقط میخوام ردیاب انجمن و تی ام808 رو بگیرم به چند دلیل:
1-بودجه کم و ضعف مالی
2-مساعد بودن این دستگاهها از نظر من برای منطقه ما
3-تایید شخص مهندس حمید برای هر 2 دستگاه(هم ردیاب و هم تی ام 808) و قطعا تست موقع خرید برای عمق 150 سانتی اگر انشالا وضعمون خوب شد
4-اعتقاد شخصی بنده که این دستگاهها فقط نقش یک مکمل رو دارند و فقط برای ردیابی که عمق زیر 1.5 زد یه صدای بوق کوچیک هم از این دستگاه دربیاد بس هستش.
5-من هیچ موقع بخاطر یه جنس 200 گرمی 2 متر رو حفاری نمیکنم.مطمئن باشید این دستگاهها رو که شاید قیمتشون حدود 5 میلیون تومن میشه را تهیه کنم حتما جواب میگیرم(اونم جواب درست و حسابی)
6-من معتقدم بالای 70 درصد کساییی که نتیجه نمیگیرند کارشون از ابتدا مشگل داره و مشکلش اینجاست که اصلا اون محلی که روش کار میکنند چیزی نداره یا اگر داره هیچ ارزش مادی نداره
تعجبم از این هستش که بعضیا میان یک جوری حرف میزنند که انگار این دستگاهها رو خودشون ساختند و اصلا کارخونه که تاسیس شده از هر مدل یکی رو برای این اساتید فرستاده.
از همه دوستان سوالی دارم:کدومتون تابحال دستگاههایی رو که اسمشون رو میبرید حتی از نزدیک دیدید که انقدر متعصبانه پافشاری میکنید؟
بخدا اگر از این دستگاهها نتیجه نگیرید تا آخر عمرتون یه ترسی توی وجودتون هستش.
دوستانی هم که میگن این دستگاه چون 20 میلیون تومن پولش هستش پس خوبه اشتباه نکنند.قیمتش رو به دلار بگن مثلا قیمتش توی آلمان هستش 2000 یورو و دقت داشته باشید حقوق کارگر ساختمانی(عمله خودمون)توی آلمان ساعتی 10 یورو هستش یعنی با در نظر گرفتن 8ساعت کار روزانه میشه روزی 80 یورو و با کم کردن تعطیلات در ماه میشه همون 2000 یورو.
پس فکر نکنید زیاد دارید پول میدید و آخر تکنولوژی رو دارید از آلمان خریداری میکنید.
پس بنظر من چه خوبه آدم بره یه دستگاهی که حتی با کمترین قیمت 1.5 متر رو میزنه بخره.
شاید حرفهام یکم برای دوستان سنگین باشه ولی به همتون قول میدم هیچ فرقی بین این دستگاهها نیست فقط یکی خوشگلتره و اسمش باکلاستره و اون یکی نه.....