انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:55pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کی گفته ج نمیده??!! پس واسه چش بوده اینو درست کرده ها?? اونم مینرو ک آبروی صنعت کشور برزیل هستش اگ مرغوب و کاردرست نبود مدلای fg80 و fg90. این شرکت چطور اینجوری انقد ردیابای خوبی درومدن و ازشون تعریف میکنن ها?? من ک دیگه زیاد بحث کردن رو درباره این محصول صلاح نمیدونم چون واسه خودم تایید شدس کافیه. شما ی خودرویmvm چین رو در نظر بگیر با ی فورد امریکا توو اون سبک بدنه و هم خونوادهmvm.. قیافه ها از دور تقریبا مثه همه ولی میای نزدیک چی مشاهده میشه?? دقت و ظرافت در طراحی، کیفیت ساخت، کیفیت و راحتی در رانندگی، مانور خوب شتاب و...... سیستمو نگاه میکنی باهات حرف میزنه..من از اون گرتم خیلی خوشم اومد خصوصا این تاشو بودنش! خدایی اگ 3متر رو میزد بدون تردید الان داشتمش اما مناسب ما ازکار درنیومد متاسفانه...

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 22 دی1392 - 12:59am
استادیار
استادیار

خدا بیامرزه اموات شما رو
هم اینا رو بیار تا کار کنیم :-BD پس منتظر چی هستی ؟[/quote

دارم کار میکنم با هردوش :D

دوشنبه 22 دی1392 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محسن1 نوشته است:
سلام دوستای گلم. حقیقت هر چی سعی کردم چیزی نگم نشد. به نظرم توی این تاپیک یه فروشنده حرفه ای با چند نام مختلف داره با زرنگی تبلیغات محصولات خودشو میکنه. واقعا آدم دلش میسوزه که یه عده گرگ صفت پول و دست رنج دیگران رو راحت میخورن. از دوستای گلم مخصوصا محمدرضا. هالو . بردیا و سیدجواد که ماشاله خودشون استاد هستن و دنبال خرید دستگاهن میخوام بیشتر درباره فروشنده تحقیق کنین. فدای همگی :x

محسن جان خیلی ممنونم
اما 2 نکته
من تا حالا فقط یک فلزیاب درپیت داشتم و هیچ(هنوز وارد کلاس فلزیابی هم نشدم به عنوان شاگرد،چه برسه به تجربه اساتیدی که توی این سایت هم زیاد هستند)
دوم اینکه بنده فعلا هیچ پولی برای خرید دستگاه ندارم حتی برای خرید ردیاب انجمن
ولی مطالعه زیاد کردم در این مورد.شاید بالای 5 سال باشه که دارم فقط فیلم فلزیابها رو میبینم یا کتاب درمورد آثار و تاریخ باستان میخونم.و چند بار هم حفاری کردم که یکبارش یک چیز جالب ولی بی ارزش پیدا کردم.
اگر خدا بخواد فقط میخوام ردیاب انجمن و تی ام808 رو بگیرم به چند دلیل:
1-بودجه کم و ضعف مالی
2-مساعد بودن این دستگاهها از نظر من برای منطقه ما
3-تایید شخص مهندس حمید برای هر 2 دستگاه(هم ردیاب و هم تی ام 808) و قطعا تست موقع خرید برای عمق 150 سانتی اگر انشالا وضعمون خوب شد ;)
4-اعتقاد شخصی بنده که این دستگاهها فقط نقش یک مکمل رو دارند و فقط برای ردیابی که عمق زیر 1.5 زد یه صدای بوق کوچیک هم از این دستگاه دربیاد بس هستش.
5-من هیچ موقع بخاطر یه جنس 200 گرمی 2 متر رو حفاری نمیکنم.مطمئن باشید این دستگاهها رو که شاید قیمتشون حدود 5 میلیون تومن میشه را تهیه کنم حتما جواب میگیرم(اونم جواب درست و حسابی)
6-من معتقدم بالای 70 درصد کساییی که نتیجه نمیگیرند کارشون از ابتدا مشگل داره و مشکلش اینجاست که اصلا اون محلی که روش کار میکنند چیزی نداره یا اگر داره هیچ ارزش مادی نداره

تعجبم از این هستش که بعضیا میان یک جوری حرف میزنند که انگار این دستگاهها رو خودشون ساختند و اصلا کارخونه که تاسیس شده از هر مدل یکی رو برای این اساتید فرستاده.
از همه دوستان سوالی دارم:کدومتون تابحال دستگاههایی رو که اسمشون رو میبرید حتی از نزدیک دیدید که انقدر متعصبانه پافشاری میکنید؟
بخدا اگر از این دستگاهها نتیجه نگیرید تا آخر عمرتون یه ترسی توی وجودتون هستش.
دوستانی هم که میگن این دستگاه چون 20 میلیون تومن پولش هستش پس خوبه اشتباه نکنند.قیمتش رو به دلار بگن مثلا قیمتش توی آلمان هستش 2000 یورو و دقت داشته باشید حقوق کارگر ساختمانی(عمله خودمون)توی آلمان ساعتی 10 یورو هستش یعنی با در نظر گرفتن 8ساعت کار روزانه میشه روزی 80 یورو و با کم کردن تعطیلات در ماه میشه همون 2000 یورو.
پس فکر نکنید زیاد دارید پول میدید و آخر تکنولوژی رو دارید از آلمان خریداری میکنید.
پس بنظر من چه خوبه آدم بره یه دستگاهی که حتی با کمترین قیمت 1.5 متر رو میزنه بخره.

شاید حرفهام یکم برای دوستان سنگین باشه ولی به همتون قول میدم هیچ فرقی بین این دستگاهها نیست فقط یکی خوشگلتره و اسمش باکلاستره و اون یکی نه.....

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 22 دی1392 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
بردیا جان ..شما انگار خوب حالیتون نشده و نباید الکی بیاین نظر بدین ما این تابیک رو نزدیم که بگیم استادیم یا هر چیزه دیگه که شما دارین اشتباه ازش برداشت میکنین ما این تابیک رو زدیم که با همکاری همدیگه یه دستگاه مناسب بیدا کنیم ما مثل شما الکی نمیایم تابیک بزنیم ما همه دور هم جم شدیم فقط و فقط برای کمک به همدیگه و با دستهای همدیگه این گره رو باز کنیم و حالا شما لطفا نیا اینجا و بدون اطلاعات درست از فلزیاب ها و محکوم کردن بچه ها تمرکزمون رو به هم نزن .....از اول این تابیک فقط بحث سر جی بی اکس و گرت بود اما یه ذره که جلو تر رفتیم و برس و جو کردیم دیدیم این گرت که 12 میلیون قیمت داره به درد کار ما نمیخوره بس ما نیومدیم یه تابیک دیگه بزنیم بس همین تابیک رو ادامه دادیم و بحث رو عمومی کردیم یعنی اینکه همه ی دستگاه ها رو تجزیه و تحلیل کردیم تا شاید به یه نتیجه برسیم ما نمیتونیم بی گودار به اب بزنیم ما بولمون رو با زحمت بیدا کردیم و دوس نداریم الکی به بادش بدیم بس صبوری در این کار یعنی موفقیت 100 در صدی شما هم اگه میتونین مثل ما باشین بیاین اینجا و اطلاعات درست بدین نه اینکه بیای رمان بنویسی...میگن از هزار تا حرف یکیش بدرد بخوره ما هم میخوایم از بین این همه فلزیاب اون یه فلزیاب که برای همه مون هم بصرفه باشه هم کار امد رو بدست بیاریم..........
شما دوس داری برو همین تی ام رو بگیر اولا امیدوارم که باهاش به موفقیت برسی ولی اینم بدون و برای خودت سر مشق قرار بده که با حرف یکی دو نفر نمیشه دستگاه گرفت ......من هر دستگاهی رو که بخوام بخرم تا ندونم بزرگترین عیبش کجاس ول کنش نمیشم چون وقتی نقطه ضعف چیزی رو بدونی خیلی برات راحت تر میشه و میتونی ازش کار بکشی ...

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 22 دی1392 - 2:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای هالوی گرامی
نگاهی به ادبیات من و خودت بنداز
نمیدونم توی چه سطحی از فرهنگ و تحصیلات هستی
ولی در کل طرز حرف زدنت درست نیست
جناب محسن خان بنده رو خطاب قرار دادند و من هم جواب ایشان را دادم
فکر میکنم اگر کسی نقل قولی میکنه بالتای پستش پس این جواب فقط مربوط به اون شخص هستش.
حالا بماند که شما همون یک نفری رو که دستگاه رو تایید کردند(جناب مهندس حمید که دیگه همه به علم
شون ایمان داریم رو دارید با ۱۰۰ تا پاپاراتزی که نشستن یوتیوب و گوگل رو گذاشتن جلوشون و دارند مثلا تجزیه تحلیل میکنند رو باهم مقایسه میکنید.
اتفاقا اون تاپیک رو هم که شما میفرمائید بیخود هستش رو فقط برای این زدم تا افرادی که بعدها اومدند توی سایت بدونند با چه کسایی مشورت کنند.
من فقط دنبال کننده تاپیک شما بودم که قطعا دیگه نیستم و فقط هم بخاطر اینکه ججواب محسن جان رو بدم پست زدم

دوشنبه 22 دی1392 - 3:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
اولا بردیا جان اگه لحن من یکم تند بود به بزرگی خودتون ببخشین .........من چندین بار هم گفتم و بازم میگم مهندس حمید برای من اسطوره هستن چون علمشون فوق العاده هست اگه تو هر جا بجز ایران بودن تا حالا رئیس یه شرکت مهم امریکایی یا اروبایی میشدن...من در مورد تی ام نگفتم بد هست فقط گفتم ما نیومدیم اینجا خودمون رو گول بزنیم اومدیم اینجا تا بهترین فلزیاب رو برای خودمون بیدا کنیم.....

و من چند بار غیر مستقیم بهتون عرض کردم که تابیک های کمتری بزن ولی شما برای هر چیزی یه تابیک میزنین الان یکی مثل من با هزار بدبختی میتونم وارد بشم چون از بس تو ترافیک گیر میکنم...بحث من فقط شما نیستین من خودم تابیک زده بودم و از مهندس حمید خواه کردم حذفش کنه چون حجم سایت رو اشغال کرده بود ..........در ضمن عقل و شعور ادم به سوادش نیست این رو هم اویزه ی گوشت کن عزیزم...

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 22 دی1392 - 3:27am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان اول خواهش میکنم هم بلحاظ حفظ محیط و احترام همیدیگه و رعایت قانون و هم نتیجه گیری بهتر که هدف همه ماست با ادبیات بهتر و بصورت غیر مناقشه ای با هم بحث کنین! :D
در ثانی بنده رو این وسط درگیر نکنین! من هم نه استاد هستم نه اسطوره و این حرفا! بنده هم در حد اطلاعات و با عقل و منطق و تجربه خودم نظری میدم.
اگر بحث انتخاب دستگاه باشه ؛ هدف بسیار مهم هست. خب هدف همه که اینجا ظاهرا دفینه یابیه! فقط باقی میمونه چه سایز هدفی و تا چه عمقی هدف شما باشه. باید در نظر بگیرین این فلزیابهای خارجی که اکثر معروفهاشون از نوع وی ال اف ساخته شدن برای چه هدفی طراحی شده؟ اینها در کدوم کشورها ساخته میشن و هدف افراد از خرید این دستگاهها در اون کشورها چی هست؟ واقعیت اینه که این سیستمهای وی ال اف بیشتر در سکه یابی و سنس اهداف کوچکتر تا عمق مناسب خودش و توام با تفکیک نسبی خوب بدرد میخورن! پس اینها برای پیدا کردن خورده ریز در سواحل دریا و پارکها و جنگل بسیار مناسب هستن. کما اینکه بعضیاشون حتی ضد اب هم هستن که نشون میده برای چی باید ضد آب باشن! در صورتیکه در کاربرد مورد نظر ما ضد آب بودن فایده چندانی نداره که بخوایم بابت تکنولوژی ضد آب بودنش هزینه اضافی بکنیم و احتمالا فاکتور مهم دیگری رو از دست بدیم! برد نهایی سیستمهای وی ال اف هم حتی با لوپ بزرگتر ممکنه بزحمت برای اهداف بزرگ به 2 متر برسه و تازه در همچین عمقی دیگه همون تفکیک نسبی رو نمیتونن بدرستی انجام بدن! بعضی از اینها هم که اصطلاحا نظامی هستن و بعضیا فکر میکنن شاید خیلی خوب باشه ؛ توجه کنین در بیشتر مواردش بدرد مین یابی میخورن! برای مین یابی یا پیدا کردن بمب های خنثی نشده که در بسیاری از مناطق جنگزده ممکنه باشه سیستم وی ال اف بسیار مناسب هست و میزان عمقزنیش هم کفایت میکنه. هر چند اون تیپ فلزیابها تا حدی برای همین کار هم بهینه میشن. وگرنه اگر از سیستم پالسی برای مین یابی استفاده بشه بعلت پالسهای قوی که در لوپ وجود داره شانس انفجار بعضی انواع مین بسیار بالاست و عملا هیچوقت از پالسی برای مین یابی استفاده نمیشه. غیر این باشه هم که فکر نکنم هیچ ارتشی بخواد بره دفینه پیدا کنه که حالا ما بگیم از کدوم فلزیاب استفاده میکنن و اون فلزیاب نظامی خاص بدرد کار ما میخوره! :D پس سیستم وی ال اف برای کسی که هدف بزرگی رو بخواد نهایت در 2 متری بزنه یا اینکه آخر کار داخل گودال و نزدیکتر به هدف احتمالی تست های نهایی رو انجام بده مناسبه. اما بعنوان یک فلزیاب کاملا دفینه یاب ؛ خیر نمیتونه کافی باشه! حالا هر نوع وی ال افی رو هم بررسی کنین داستانش همینه!
سیستمهای پالسی برای دفینه یابی کمی مناسبتر هستن چون میشه نهایت تا 2 برابر برد وی ال اف روشون حساب کرد. اما حتی بهتریناش که ما بشناسیم با لوپ بزرگ نمیتونن دیگه هدف بزرگی رو حتی در 5 متر بزنن و البته سایز لوپ هم بسیار تاثیر گذاره. بعضی جاها نمیشه از لوپهای بزرگ استفاده کرد. پس برد هم پایین میاد. تفکیک اینها هم که هیچوقت تعریفی نداره و نهایت در حد آهن از غیر آهن جواب میدن که بنظر من زیاد هم کمکی نمیکنه. ضمن اینکه کلا سیستمهای پالسی به آهن و استیل حساستر هستن تا سایر فلزات بدردبخور و هیچوقت در تست پالسی ها با اینجور فلزات نباید خودمون رو گول بزنیم! در واقع این کاری هست که فروشنده های فلزیاب پالسی انجام میدن و تست استیل رو ملاک قرار میدن که فقط ترفند فروشندگی خودشون هست! این هم که فلزیاب پالسی وجود داره که طلا رو حتی معادل استیل بزنه یک دروغ محض بیشتر نیست و اصولا در تکنولوژی پالس همیشه فلزات مغناطیسی قویتر و فلزات نرمتر به همون نسبت ضعیف تر سنس میشه که فقط این نسبت هست که در دستگاههای مختلف پالسی کمی پایین و بالا داره! بهر حال در این مورد هم به اعتقاد من هزینه زیادی نشه بهتره. چون مدارات پالسی قابل ساخت زیادی وجود دارن که کم و بیش جواب میدن و تا 2 الی 3 متر هم ممکنه بشه روشون حساب کرد و در عوض هزینه بسیار کمی دارن. در هر صورت این سیستمها هم به تنهایی برای دفینه یابی واقعی نمیتونن کافی باشن.
اما فلزیابی که بعنوان دفینه یاب واقعا قابل حساب باشه فقط سیستمهای TR یا توباکس هستن که بخاطر سیستم ذاتی کار خودشون برد زیادی رو برای فلزات بزرگ میزنن و نهایت عمقی که حتی ساده ترین نوع توباکسها میتونن بهش برسن شاید از هیچ سیستم فلزیاب دیگری بر نمیاد! علت پیشنهاد من در مورد TM808 این بود که توباکس ارزان و جمع و جوری هست که به همین لحاظ برای فلزات کوچکتر هم خوب جواب میده و در عین حال برای فلزات بسیار بزرگ یا مثلا یک خزانه میتونه براحتی تا 6 متر عمقزنی داشته باشه! چیزی که نه از هیچ وی ال افی بر میاد و نه یک پالسی گرانقیمت نظیر لورنز حتی با لوپ 1 متری میتونه بزنه! ضمن اینکه توباکسها با اینکه اغلب تفکیک ندارن ولی اکثرا به فلزات غیر اهنی نظیر طلا حساسیت خیلی خوبی دارن. حالا اگر دنبال برد بیشتری هم باشین باید انواع توباکس پیشرفته تری رو در نظر بگیرین. مثلا این MP10 که بحثش شده ادعا میشه تا 12 متر هم عمق میزنه! این مساله عجیبی نیست و واقعا میتونه امکانپذیر باشه. کما اینکه ما هم در توباکس ساشو به برد نهایی حدود 9 متر برای یک فلز در اندازه ماشین رسیدیم! خب طبیعتا با توجه به چنین عمقزنی ؛ لایه های مختلف خاک اون هم در کشور ما جوری هست که امکان خطای هر فلزیابی رو بالا میبره و تا حدی شبیه به ردیاب نیاز به روش حذف خطا پیدا میکنه که خوشبختانه سختی و پیچیدگی های سیستم اپراتوری توباکس اتفاقا باعث میشه تستهایی رو بشه روی نقطه هدف انجام داد که با فلزیاب های دیگه ممکن نیست! درسته که کار نقطه زنی و تایید نهایی هدف با توباکس مشکلتر هست و شاید دستگاههای بزرگ و به نسبت دست و پا گیری هم باشن اما برای دفینه یابی حرفه ای از طریق فلزیابهای متعارف به اعتقاد من هیچ راه بهتری وجود نداره و توباکس گزینه اول در دفینه یابی بدون هیچ تردیدی هست!
در نهایت باید عرض کنم بنظر من و البته اساتید فلزیابی در واقع باید یک توباکس بسیار قوی همراه با یک فلزیاب جمع و جور کوچک دیگه که میتونه هم پالسی باشه و یا وی ال اف ؛ همراه داشت تا به تناسب موقعیتی که پیش میاد و حتی بعد از شروع حفاری بشه به نتیجه خیلی خوبی رسید. بنظر من بهیچ وجه فلزیابی وجود نداره که برای همه موارد و در همه مراحل کاوش و حفاری به تنهایی جوابگو باشه. چون هر کدوم این دستگاهها بلحاظ تفاوت ماهوی که از نظر سیستم کاری دارن ؛ قابلیتهای متفاوتی پیدا میکنن که این قابلیتها هر کدوم جایی بدرد میخوره.

دوشنبه 23 دی1392 - 5:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان اول خواهش میکنم هم بلحاظ حفظ محیط و احترام همیدیگه و رعایت قانون و هم نتیجه گیری بهتر که هدف همه ماست با ادبیات بهتر و بصورت غیر مناقشه ای با هم بحث کنین! :D
در ثانی بنده رو این وسط درگیر نکنین! من هم نه استاد هستم نه اسطوره و این حرفا! بنده هم در حد اطلاعات و با عقل و منطق و تجربه خودم نظری میدم.
اگر بحث انتخاب دستگاه باشه ؛ هدف بسیار مهم هست. خب هدف همه که اینجا ظاهرا دفینه یابیه! فقط باقی میمونه چه سایز هدفی و تا چه عمقی هدف شما باشه. باید در نظر بگیرین این فلزیابهای خارجی که اکثر معروفهاشون از نوع وی ال اف ساخته شدن برای چه هدفی طراحی شده؟ اینها در کدوم کشورها ساخته میشن و هدف افراد از خرید این دستگاهها در اون کشورها چی هست؟ واقعیت اینه که این سیستمهای وی ال اف بیشتر در سکه یابی و سنس اهداف کوچکتر تا عمق مناسب خودش و توام با تفکیک نسبی خوب بدرد میخورن! پس اینها برای پیدا کردن خورده ریز در سواحل دریا و پارکها و جنگل بسیار مناسب هستن. کما اینکه بعضیاشون حتی ضد اب هم هستن که نشون میده برای چی باید ضد آب باشن! در صورتیکه در کاربرد مورد نظر ما ضد آب بودن فایده چندانی نداره که بخوایم بابت تکنولوژی ضد آب بودنش هزینه اضافی بکنیم و احتمالا فاکتور مهم دیگری رو از دست بدیم! برد نهایی سیستمهای وی ال اف هم حتی با لوپ بزرگتر ممکنه بزحمت برای اهداف بزرگ به 2 متر برسه و تازه در همچین عمقی دیگه همون تفکیک نسبی رو نمیتونن بدرستی انجام بدن! بعضی از اینها هم که اصطلاحا نظامی هستن و بعضیا فکر میکنن شاید خیلی خوب باشه ؛ توجه کنین در بیشتر مواردش بدرد مین یابی میخورن! برای مین یابی یا پیدا کردن بمب های خنثی نشده که در بسیاری از مناطق جنگزده ممکنه باشه سیستم وی ال اف بسیار مناسب هست و میزان عمقزنیش هم کفایت میکنه. هر چند اون تیپ فلزیابها تا حدی برای همین کار هم بهینه میشن. وگرنه اگر از سیستم پالسی برای مین یابی استفاده بشه بعلت پالسهای قوی که در لوپ وجود داره شانس انفجار بعضی انواع مین بسیار بالاست و عملا هیچوقت از پالسی برای مین یابی استفاده نمیشه. غیر این باشه هم که فکر نکنم هیچ ارتشی بخواد بره دفینه پیدا کنه که حالا ما بگیم از کدوم فلزیاب استفاده میکنن و اون فلزیاب نظامی خاص بدرد کار ما میخوره! :D پس سیستم وی ال اف برای کسی که هدف بزرگی رو بخواد نهایت در 2 متری بزنه یا اینکه آخر کار داخل گودال و نزدیکتر به هدف احتمالی تست های نهایی رو انجام بده مناسبه. اما بعنوان یک فلزیاب کاملا دفینه یاب ؛ خیر نمیتونه کافی باشه! حالا هر نوع وی ال افی رو هم بررسی کنین داستانش همینه!
سیستمهای پالسی برای دفینه یابی کمی مناسبتر هستن چون میشه نهایت تا 2 برابر برد وی ال اف روشون حساب کرد. اما حتی بهتریناش که ما بشناسیم با لوپ بزرگ نمیتونن دیگه هدف بزرگی رو حتی در 5 متر بزنن و البته سایز لوپ هم بسیار تاثیر گذاره. بعضی جاها نمیشه از لوپهای بزرگ استفاده کرد. پس برد هم پایین میاد. تفکیک اینها هم که هیچوقت تعریفی نداره و نهایت در حد آهن از غیر آهن جواب میدن که بنظر من زیاد هم کمکی نمیکنه. ضمن اینکه کلا سیستمهای پالسی به آهن و استیل حساستر هستن تا سایر فلزات بدردبخور و هیچوقت در تست پالسی ها با اینجور فلزات نباید خودمون رو گول بزنیم! در واقع این کاری هست که فروشنده های فلزیاب پالسی انجام میدن و تست استیل رو ملاک قرار میدن که فقط ترفند فروشندگی خودشون هست! این هم که فلزیاب پالسی وجود داره که طلا رو حتی معادل استیل بزنه یک دروغ محض بیشتر نیست و اصولا در تکنولوژی پالس همیشه فلزات مغناطیسی قویتر و فلزات نرمتر به همون نسبت ضعیف تر سنس میشه که فقط این نسبت هست که در دستگاههای مختلف پالسی کمی پایین و بالا داره! بهر حال در این مورد هم به اعتقاد من هزینه زیادی نشه بهتره. چون مدارات پالسی قابل ساخت زیادی وجود دارن که کم و بیش جواب میدن و تا 2 الی 3 متر هم ممکنه بشه روشون حساب کرد و در عوض هزینه بسیار کمی دارن. در هر صورت این سیستمها هم به تنهایی برای دفینه یابی واقعی نمیتونن کافی باشن.
اما فلزیابی که بعنوان دفینه یاب واقعا قابل حساب باشه فقط سیستمهای TR یا توباکس هستن که بخاطر سیستم ذاتی کار خودشون برد زیادی رو برای فلزات بزرگ میزنن و نهایت عمقی که حتی ساده ترین نوع توباکسها میتونن بهش برسن شاید از هیچ سیستم فلزیاب دیگری بر نمیاد! علت پیشنهاد من در مورد TM808 این بود که توباکس ارزان و جمع و جوری هست که به همین لحاظ برای فلزات کوچکتر هم خوب جواب میده و در عین حال برای فلزات بسیار بزرگ یا مثلا یک خزانه میتونه براحتی تا 6 متر عمقزنی داشته باشه! چیزی که نه از هیچ وی ال افی بر میاد و نه یک پالسی گرانقیمت نظیر لورنز حتی با لوپ 1 متری میتونه بزنه! ضمن اینکه توباکسها با اینکه اغلب تفکیک ندارن ولی اکثرا به فلزات غیر اهنی نظیر طلا حساسیت خیلی خوبی دارن. حالا اگر دنبال برد بیشتری هم باشین باید انواع توباکس پیشرفته تری رو در نظر بگیرین. مثلا این MPR10 که بحثش شده ادعا میشه تا 12 متر هم عمق میزنه! این مساله عجیبی نیست و واقعا میتونه امکانپذیر باشه. کما اینکه ما هم در توباکس ساشو به برد نهایی حدود 9 متر برای یک فلز در اندازه ماشین رسیدیم! خب طبیعتا با توجه به چنین عمقزنی ؛ لایه های مختلف خاک اون هم در کشور ما جوری هست که امکان خطای هر فلزیابی رو بالا میبره و تا حدی شبیه به ردیاب نیاز به روش حذف خطا پیدا میکنه که خوشبختانه سختی و پیچیدگی های سیستم اپراتوری توباکس اتفاقا باعث میشه تستهایی رو بشه روی نقطه هدف انجام داد که با فلزیاب های دیگه ممکن نیست! درسته که کار نقطه زنی و تایید نهایی هدف با توباکس مشکلتر هست و شاید دستگاههای بزرگ و به نسبت دست و پا گیری هم باشن اما برای دفینه یابی حرفه ای از طریق فلزیابهای متعارف به اعتقاد من هیچ راه بهتری وجود نداره و توباکس گزینه اول در دفینه یابی بدون هیچ تردیدی هست!
در نهایت باید عرض کنم بنظر من و البته اساتید فلزیابی در واقع باید یک توباکس بسیار قوی همراه با یک فلزیاب جمع و جور کوچک دیگه که میتونه هم پالسی باشه و یا وی ال اف ؛ همراه داشت تا به تناسب موقعیتی که پیش میاد و حتی بعد از شروع حفاری بشه به نتیجه خیلی خوبی رسید. بنظر من بهیچ وجه فلزیابی وجود نداره که برای همه موارد و در همه مراحل کاوش و حفاری به تنهایی جوابگو باشه. چون هر کدوم این دستگاهها بلحاظ تفاوت ماهوی که از نظر سیستم کاری دارن ؛ قابلیتهای متفاوتی پیدا میکنن که این قابلیتها هر کدوم جایی بدرد میخوره.

مچکرم مهندس

دوشنبه 23 دی1392 - 11:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام دوستان. لطفا بحث رو منحرف نکنید و انرژی تونو صرف این حرفای بی منفعت نکنید. لطفا در مورد دیپرز یه چیزی بگید. ممنون

دوشنبه 23 دی1392 - 1:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز واقعا ازت سپاسگزارم ک توضیح کاملی دادید و من یکی ک در انتخابم بسیار مطمئن شدم.. خیلی محبت کردی ک این مطالب مفید رو عنوان کردی . سپاس :x

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 23 دی1392 - 1:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Xerxes و 129 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure