انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:39pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان البته آیسی های این مدار رو پایا الکترونیک و جوان الکترونیک هم دارن که میتونین اینترنتی سفارش بدین.
توجه کنین دیود UF5408 هست نه 1N این خیلی مهمه خواهشا دقت کنین! شماره UF5406 هم مشکلی نداره میتونین استفاده کنین.
کریستال 12 مگاهرتز هم مشکلی نداره و مدار کار میکنه. اما خیلی خوب کار نخواهد کرد و تفکیک درستی هم نخواهید داشت.

یکشنبه 22 دی1392 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بله alirezaii21 عزیز. همون فایل کامل و جامع و حاوی توضیحات که در انتهای پست اول اضافه کرده بودم رو میتونین استفاده کنین.
ال سی دی مدار 16 در 2 هست و بله در بسیاری از مدارات مثل زمین شناسی هم استفاده شده. فقط نوع سبز رنگش رو بهتره اینجا استفاده کنین.
برد نهایی برای یک فلز بزرگ با لوپ 60 تا 2 متر زیر خاک میتونین حساب کنین! اگر بیشتر از این خواستین نسازین که بدردتون نمیخوره. :D
تغییرات دیگری که فعلا وجود نداره. چون بنظرم چیزی باقی نمونده. ولی اگر باز هم نکته ای بود که به بهتر شدن کار مدار کمک بکنه طبیعی هست که دریغ نمیکنیم.

مهندس حمید به نظر شما این ابعاد فلز در شرایط واقعی توی خاک با لوپ 50 و 60 که دستگاه میتونه سنس کنه چقد است و اگر دوستان توی خاک نتایجی بدست آوردن لطفا اعلام کنند.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

یکشنبه 22 دی1392 - 9:22pm
مدیر کل
مدیر کل

Robin hood عزیز همونطور که فرمودین امیدوار هستیم دوستان این مساله رو بیشتر بررسی کنن. اما طبق تست بنده برای سکه زیر خاک بیشتر از حداکثر 10 درصد افت برد وجود نداشته.
حالا این یک فلز جدید هست و خاک هم خاکی هست که تازه کنده شده و مجدد پر شده! بهرحال فکر میکنم اگر فلز بصورت دفینه قدیمی باشه ؛ برد نهایی با داخل هوا زیاد فرقی نخواهد کرد.

یکشنبه 22 دی1392 - 9:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم مهندس
دوستان لطفا نتایج تست خاک را هم اعلام کنن.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

یکشنبه 22 دی1392 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا حمید چند تا عکس از مدار مونتاژ شده گذاشتم. بی زحمت ببینید خوبه. خواستم داخل انجمن بذارم نشد. راستی این نتایجی که دوستمون با لوپ 58 سانت گرفتن جنابعالی با لوپ 19 سانت گرفته بودید، یعنی لوپ اینقدر مهمه آقا حمید؟ یا اینکه ایشون مشکلی در مونتاژ داشتن به نظرتون؟ممنون میشم نظرتون رو بگید.
http://up.ht/1lReWvg
http://up.ht/1gxvhBq
http://up.ht/1lReUU0

یکشنبه 22 دی1392 - 11:34pm
مدیر کل
مدیر کل

احسنت محسن عزیز. فیبر خوب و مونتاژ خوب! خسته نباشین. :ymapplause: فقط اگر مقاومتها رو هم بجای 5 درصد 1 درصد میذاشتین نتیجه میتونست اندکی بهتر باشه.
در مورد مقایسه نتیجه برد و نسبتش با لوپ دقیق متوجه منظور شما نشدم. خب نتیجه ای که بینای عزیز بدست اوردن با اون لوپ بنظر من باید 20 درصد بهتر و قویتر باشه. که البته با کمتر کردن مقاومت لوپ و شیلد کردن مدار و تنظیم دقیق تر گارد و باریر و صد البته تجربه پیدا کردن در کار با دستگاه قطعا حاصل میشه.
اما در مورد سایز لوپ که پر واضحه لوپ 58 سانتی نسبت به 19 سانتی باید قویتر جواب بده و برد بیشتری داشته باشه. اما نه به اندازه 3 برابر که تفاوت سایزشون هست! و البته این هم باید توجه کنین که لوپ 58 دیگه برای سنس سکه سایز مناسبی نیست. به همین دلیل برای سکه برد ایشون با بنده تفاوتی ظاهرا ندشت.

دوشنبه 22 دی1392 - 12:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون آقا حمید :ymhug: تا زمانیکه شما استاد ما باشید، غمی نداریم. من 3 تا فیبر زدم تا این یکی خوب شد. متأسفانه اون تعدادی که مقاومت یک درصد بود یک درصد گرفتم، سعی می کنم همه رو به یک درصد تغییر بدم. باید فعلا دیود و آیس و کریستالم روش نصب کنم تا ببینم کارائیش چطوره، تو انجمن قبلی یه توباکس از مهدی قاسمی خریدم، متأسفانه 3 ماه روش کار کردم ولی درست نشدم، خوبیش حداقل اینه که واسه شیلد کردن و لوپ درست کردن استاد شدم :D . می خوام اولم لوپ 19 سانت به روش جنابعالی درست کنم، اینجوری بهتر مشخص میشه کارائی دستگام در چه حدی. با توجه به نکاتی که فرمودید، به نظرتون فرق اساسی چنس با بی ار آن فقط در تفکیکه یا فرق دیگه ای هم دارند؟ چون طبق حرف های جنابعالی متوجه شدم که در یه حد عمق می زنن.

دوشنبه 22 دی1392 - 12:48am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم محسن عزیز. :ymhug: :D ایشالا که در ادامه ساخت هم موفق باشین.
در مورد اون توباکسی که فرمودین بنده هم مدارش رو دارم و فایده ای هم نداره و کسی هم از اون مدار ساده توباکس اونم فقط با 3 آیسی موثر و معمولی! جوابی نگرفت که شما دومیش باشین!
لوپ مدار چنس رو حتما باید با روش غیر معمولی بسازین و اصولا در همه پالسی ها لوپ نباید معمولی باشه تا جواب خوبی بدست بیاد. طرح بنده هم بنظر خودم یکی از بهترین و در عین حال ساده ترین مدلهایی هست که واقعا عالی جواب میده. پس سعی کنین همین طرح رو بسازین.
در مورد مقایسه بین چنس و بی آر ان هم مطلب جالبی توسط شما و بینای عزیز مطرح شد که من کمی در موردش توضیح میدم. ببینید هر دو مدار ظاهرا از یک شماره ماسفت در خروجی استفاده میکنن و ولتاژ کارشون هم یکسان هست. پس از نظر قدرت تفاوت محسوسی نمیتونن داشته باشن. هر چند کلا بین پالسی ها اختلاف برد خیلی زیاد نیست! ولی بهرحال سیستم پالس زنی در چنس بسیار پیشرفته تر هست و در عین حال بخاطر شکل خاص مداری حتما نیاز به لوپ با مقاومت کمتری داره. اما در قسمت گیرنده مدار چنس هم باز خیلی پیشرفته تر هست و هم آپ امپ بهتری داره و هم ADC اختصاصی که تحلیل سیگنال رو خیلی دقیق تر میکنه و در نهایت نرم افزاری که برای میکرو نوشته شده بسیار پیشرفته تر و عملا نزدیک به علم روز هست! ولی باید توجه داشت چون تمرکز طراح از نظر برنامه نویسی بیشتر روی تفکیک بوده ؛ احتمالا نکاتی که منجر به گرفتن حداکثر برد ممکن از این مدار بشه رو تا حد نهایی خودش در نظر نگرفته. از این حیث هم دست ما کاملا بسته هست و هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. ولی در عوض طراح مدار خیلی حواسش به کار روی خاک بوده و به همین دلیل مشخصات کاری مدار طوری هست که نفوذ در خاک خوبی داره و این رو دوستان هم تایید کردن. در حالیکه در بی آر ان فرکانس بالاتر هست و هر چند برد در هوا ممکنه بیشتر هم باشه اما در خاک اصلا فکر نمیکنم بی آر ان به خوبی چنس جواب بده.

دوشنبه 22 دی1392 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از راهنمایی دقیقتون آقا حمید. به نظر من مشکل دیگه ی بی ار ان اینه که عملا به لوپ بزرگ خوب جواب نمیده و استانداردش همون لوپ 50 سانته، ولی چنس اینجوری نیست و میشه برای عمق بیشتر با لوپ بزرگترم روش حساب کرد، نظر شما چیه آقا حمید؟اگه چنسی که من ساختم با لوپ 19 دقیق تنظیم شد،می خوام با روش شما یه لوپ 60 سانت و 1 مترم براش بسازم :D . ببینم کارائیش چه فرقی می کنه.

دوشنبه 22 دی1392 - 1:29am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم محسن جان.
در مورد بی ار ان مساله ای که فرمودین نمیتونه درست باشه! شما اگر مقاومت و ظرفیت لوپ رو رعایت کنین دیگه برای مدار تفاوتی نداره که لوپ شما 20 سانت باشه یا 2 متر! البته بصورت جزئی این مساله برای مدارات مختلف تفاوت اندکی میتونه داشته باشه که به بحث فرکانس پالس هم مربوط میشه و در اون حد بله چون فرکانس بی آر ان بالا تره ممکنه با لوپ بزرگ کارایی قابل انتظاری نداشته باشه. بهرحال لوپ بزرگ بیشتر بحثش حفظ تعادل هست و اینکه دیگه داخل محیط منزل هم نمیتونین درست ازش تست بگیرین!
به اعتقاد من لوپ 60 سانت حداکثر سایزی هست که واقعا بدرد بخوره. وگرنه سایز 1 متر نسبت به دردسرهایی که موقع اپراتوری داره چندان هم قویتر جواب نمیده و گاهی ممکنه نتیجه معکوس بده!
اما اگر شما بتونین پیشقدم بشین و لوپ 1 متری با این طرح رو بخوبی بسازین و تست کنین ؛ بنده از شما حمایت میکنم! :ymhug: :D

دوشنبه 22 دی1392 - 1:48am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 404 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure