انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:52pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
من الکی نمیگم مهندس حمید واقها کارش درسته :D
صد درصد حرفتون درسته مهندس حمید ولی بعضی فلزیاب های نظامی که من یکیشون رو دیدم خیلی خیلی قوی هست و براش استیل و اهن فرقی نداره ولی متاسفانه اون بسر اصلا اسمش رو نمیگه :(( تا ما هم بتونیم بگیریم ....ولی مهندس من هزار بار دیگه میگه م و مطمئنم از حرفم این نقطه زن برزیلی که نظامی بود به استیل حساس نبود به سیلیس و سنگ اهن هم واکنش نداشت و انگشتر رو تو طلا رو تو 70 سانت میزد و بعدش اهن رو خیلی خیلی کمتر از طلا میزد ولی سیستمش رو نمیدونم چی بود که بالس بود یا تی ار

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 23 دی1392 - 1:59pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. :ymhug:
haloo جان اسم اون دستگاه رو میگفتین خوب بود. متاسفانه گاهی هم که این جور موارد رو میشنویم به این صورت هست و هیچ حالت مستدلی نداره!
بهرحال در سیستم توباکس که از ظاهرش هم میتونین تشخیصش بدین کلا آهن ضعیف تر از سایر فلزات سنس میشه! که این برعکس پالسی ها هست.
سنس یک انگشتر از 70 سانت بسیار مشکل هست. حتی انواع وی ال اف هم برای اشیاء کوچک چنین بردی ندارن. ولی اگر وی ال اف باشه که احتمالش هم زیاده ؛ برد نهاییش برای فلزات بزرگ نمیتونه خیلی زیاد باشه.

دوشنبه 23 دی1392 - 2:19pm

سلام .خیلی وقت مطالب اینجا رو پی گیری میکنم و امروز تصمیم گرفتم عضو بشم.
34 تومان پول دارم.میخوام یه ردیاب با یه پالسی بگیرم. اگه امکان داره کمکم کنید.
جناب حمید نطر شما در مورد ردیاب تسلا چیه؟
ممنون از همه گی

دوشنبه 23 دی1392 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید نمیدونم دیگه چی بگم بخدا به 100 نفر گفتم که این دستگاه رو تهیه کنن ولی همه میگفتن اسمش منم اسمش رو نمیدونستم دیگه هیچ ...ولی مهندس باهاش تو عمق 2متر و نیم نقره در اورده بود که نقره کاملا اکسید شده بود و شده بود اندازه ی یه مشت بود ...اندازه ی یه مشت تو عمق 2و نیم نقره رو زده بود باهاش ..یه دشتگاه کاملا سیاه رنگه ...یه بار اسمشم گفت ولی انقد اسمش عجیب بود که اصلا چیزی نفهمیدم..ولی چند بارم گفت الکی دنبالش نگرد چون نمیتونی بیداش کنی .....ولی خودش این رو تو گرج اگه یه نفر خریده بود با قیمتی خیلی ارزون حدود 7 ونیم در اومد براش بخدا انقد باحال لورنز و جی بی رو سوسک کرد که نگو ولی ما هرچی دنبال اون یارو گشتیم بیداش نکردیم اخه اون یارو 2 رگه بود هندی ایرانی بود خلاصه میگفتن این اقا رو اطلاعات گرفته بخاطر فلزیاب هایی که وارد کرده تو ایران چون این جور فلزیاب ها سخت میان تو ایران

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 23 دی1392 - 2:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

haloo نوشته است:
مهندس حمید نمیدونم دیگه چی بگم بخدا به 100 نفر گفتم که این دستگاه رو تهیه کنن ولی همه میگفتن اسمش منم اسمش رو نمیدونستم دیگه هیچ ...ولی مهندس باهاش تو عمق 2متر و نیم نقره در اورده بود که نقره کاملا اکسید شده بود و شده بود اندازه ی یه مشت بود ...اندازه ی یه مشت تو عمق 2و نیم نقره رو زده بود باهاش ..یه دشتگاه کاملا سیاه رنگه ...یه بار اسمشم گفت ولی انقد اسمش عجیب بود که اصلا چیزی نفهمیدم..ولی چند بارم گفت الکی دنبالش نگرد چون نمیتونی بیداش کنی .....ولی خودش این رو تو گرج اگه یه نفر خریده بود با قیمتی خیلی ارزون حدود 7 ونیم در اومد براش بخدا انقد باحال لورنز و جی بی رو سوسک کرد که نگو ولی ما هرچی دنبال اون یارو گشتیم بیداش نکردیم اخه اون یارو 2 رگه بود هندی ایرانی بود خلاصه میگفتن این اقا رو اطلاعات گرفته بخاطر فلزیاب هایی که وارد کرده تو ایران چون این جور فلزیاب ها سخت میان تو ایران

سلام هالو جان. این دستگاهی که میگی احیانا یه لوپ 1متری و یه کویل 40سانتی نداره؟

دوشنبه 23 دی1392 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه داداش محسن لوبش هم زیاد بزرگ نیست ولی من با لوب کوچیک دیدمش ...حالا شما اسم دستگاهی رو که مد نظرتون بگین شاید اون بدرد ما بخوره

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 23 دی1392 - 3:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

haloo نوشته است:
نه داداش محسن لوبش هم زیاد بزرگ نیست ولی من با لوب کوچیک دیدمش ...حالا شما اسم دستگاهی رو که مد نظرتون بگین شاید اون بدرد ما بخوره

به نظر من فلزیاب چنس که مهندس حمید زحمت ارتقاشو کشیده از همه بهتره. یه توضیح مفصل هم در مورد یه قضیه دیگه توی پیام خصوصی عرض میکنم خدمتت.

دوشنبه 23 دی1392 - 6:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز کسی از افشین خبر نداره ببینیم چکار کرده تست گرفته با لند کرافت یا نه؟

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 23 دی1392 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وقتی نیستش حتما رفته پی تستو کارای سیستم دیگه.. خودش پیداش میشه، لندکرافت شاید جوابگو خیلیا باشه اما من دنبال سیستم جموجور و کارتمیزیم ک حرفه ای کارکنه برات و دیگه تعویضش نکنم مثه خیلیا ک هی راضی نیستنو ب فکر یکی دیگن نشه..

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 23 دی1392 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنا جان ادم باید یه بار یه فلزیاب خوب بخره و دیگه نفروشه اون و و الا فلزیاب های الکی ادم رو داغون میکنن و همه ی سرمایه ی ادم به باد میره

نه در آنچه مینگری

سه شنبه 23 دی1392 - 2:25am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 39 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure