نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام داداش حمید میشه بجای استفاده از فویل برای شیلد کردن جعبه از یک جعبه الومینیومی استفاده کرد به نظر شما جواب بهتری نمیده.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 24 دی1392 - 9:09am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
راستش خواهرم دکترای برق داره آقا حمید، امروز مدار چنس رو بردم پیشش، گفتم ببینم می تونه فایل hex رو تغییر بده، اونم گفت بهتره به جای تغییر از اول براش برنامه بنویسیم، فقط لازمه بهم بگید برای خروجی می خواید چه تغییری در فایل ایجاد بشه، یعنی خروجی میکرو چه تغییری کنه تا دستگاه قویتر بشه. گفتم نظر جنابعالی رو بپرسم، یعنی چه محدودیتی روی فایل باعث شده که دستگاه قدرت اصلی رو نداشته باشه؟
|
سه شنبه 24 دی1392 - 5:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میکرو جان جعبه فلزی زیاد مناسب نیست. بخصوص که فاصله دستگاه تا لوپ هم ممکنه زیاد نباشه و اثرگذاری جعبه فلزی روی سنس فلزیاب محسوس خواهد بود. شیلد از داخل جعبه بسیار بهتر و اتفاقا راحت تره! چون کار روی جعبه فلزی مشکل تر هست و وزن دستگاه هم بیشتر میشه. بهرحال شما میتونین خود کیت مدار رو هم ابتدا با چسب کاغذی نوارپیچی کنین تا عایق بشه و بعد کلش رو با فویل الومینیوم نوار پیچ کنین و در نهایت این فویل رو به زمین مدار وصل کنین! و هم میتونین دیواره های جعبه رو فویل بچسبونید و در نهایت به زمین وصل کنین.
|
سه شنبه 24 دی1392 - 8:04pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
محسن جان شما که چنین استادی کنارتون هست دیگه چرا از بنده سوال میکنین؟ در خصوص تغییر فایل هگز هم این مساله رو فراموش کنین بهتره. این کار به سواد بستگی نداره! فایل هگز کاملا بصورت کد شده و زبان ماشین هست و حتی کسانی هم که این چیزها رو از ابتدا طراحی یا اختراع کردند هم نمیتونن براحتی توی سیستم کد ها دست ببرن. نوشتن از ابتدای برنامه هم نیاز به اطلاعات بسیار زیاد در مورد الگوریتم فلزیابی این مدار بویژه در قسمت تفکیک داره. اگر تواناییش رو دارن ؛ خب بصورت یک طرح جداگانه میتونه باشه و بنده هم اینجا استقبال میکنم. محدودیتی هم که فرمودین در یک سری محاسبات ریاضی داخلی میکرو هست که به نظر و طبق تجربه بنده فقط حدود 10 درصد جا داشته که مدار سنس قویتری انجام بده و این دیگه فقط به برنامه میکرو مربوط میشه. حالا شما همین رو به ایشون بفرمایین تا ببینن کاری میشه کرد یا نه؟!
|
سه شنبه 24 دی1392 - 8:10pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
ایشون در زمینه فلزیاب تا حالا کار نکردند آقا حمید، در این زمینه تجربه ای ندارند. گفتن که مدار رو با نرم افزار شبیه سازی می کنن، تا ببینن خروجی میکرو چی می ده، بعد خودشون از اول با یه میکروی دیگه همون خروجی رو به دست می یارن، اگه تغییراتی هم در خروجی لازم بود اعمال می کنن. مهندس جان این کارا ربطی به سواد نداره، تجربه لازم داره، شما 100 برابر از ایشون بهتر می دونید، ولی شاید تو برنامه نویسی بتونن کمک کنند، همین. اگه تغییر در فایل هگزم فقط 10 درصد تأثیر نداشته باشه که هیچ. به نظرتون سندبانک رو به دیجیتال تبدیل کنند بهتر نیست؟گفت می تون.
|
سه شنبه 24 دی1392 - 8:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم محسن جان. در مورد خروجی میکرو نکته خاصی نیست که بخواد تغییر بکنه! این مربوط به قسمت فرستنده پالس میشه. اما مساله ما در مورد اون چند درصد بیشتر در قسمت گیرنده هست که اطلاعات بعد از ADC که وارد میکرو میشه اونجا چه محاسباتی انجام میشه تا سنس فلز اعلام بشه! این دیگه چیزی هست که صرفا داخل میکرو میگذره و خروجی نداره که بشه روش کاری کرد. حد نهایی جوابدهی فلزیاب های پالسی بحث همین 10 درصدهاست! شما اگر تجربه من رو قبول دارین پس باید این حرفم رو قبول کنین. باید دهها مدار فلزیاب بسازین تا به حرف من برسین. پس از این مدار به اون مدار بنظرم بهتره وقت خودتون رو تلف نکنین چون مطمئن باشین به یک هدف رویایی نمیشه رسید.
|
سه شنبه 24 دی1392 - 11:14pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس گزينه حذف آهن مدار بنده اصلاً عمل درستي نداره ، يعني در هرصورت آهن رو بخوبي ميزنه ،فرقي نداره تنظيم از 1 تا 3 باشه ، علت از چي ميتونه باشه ؟ از پروگرم آي سي بايد باشه ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 24 دی1392 - 12:24am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
آرزو بر جوانان عیب نیست آقا حمید. بنده حرف جنابعالی رو همیشه قبول دارم و طبق گفته شما عمل می کنم. برای من بیشتر بحث علاقه به الکترونیک و باستانشناسی باعث شده که از فعالیت های انجمن واقعا لذت ببرم، و تنها رویای من حضور در انجمن و همکاری با دوستانه، وگرنه در این زمینه غیر از مونتاژ کردن حرفی برای گفتن ندارم . اگه انشا الله از چنس نتیجه بگیرم حتما توباکس و سندبانکم می سازم.
|
چهارشنبه 24 دی1392 - 12:27am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان باید ببینین از ابتدا اینطور بوده؟ شما هر تغییری میدین باید چک کنین حذف آهن درست کار میکنه یا نه؟ چون این خودش نشون میده که تفکیک درست هست. اشکال هم میتونه بیشتر از لوپ شما باشه. در مدار چیز خاصی وجود نداره که تفکیک رو بخواد کلا به هم بزنه. اما اگر میکروی شما با فیوز بیت درست پروگرام نشده باشه یا کریستال مقدارش درست نباشه تفکیک و حذف آهن هم درست کار نمیکنه. ضمن اینکه آهن شما بستگی داره چی باشه! در حالت 1 مثلا حلبی رو ممکنه آهن نشناسه. با چند تا چیز امتحان کنین. آهن معمولی و خالص رو خیلی راحت تر تشخیص میده. اینکه فرمودین حتی روی حالت 3 هم آهن رو حذف نمیکنه بسیار عجیب هست! چون روی 3 خیلی فلزات غیر آهن رو هم ممکنه حذف بکنه چه برسه به خود آهن! پس احتمال داره ایراد از میکرو و کریستال شما باشه.
|
چهارشنبه 24 دی1392 - 2:19am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
میگم آقا حمید اون کابل ساخت کرمان که جنابعالی ازش جواب گرفتید، عنوان کاملش چیه، یعنی اگه رفتیم مغازه بگیم چی می خوایم، ببخشید به خاطر سؤالات زیاد.
|
چهارشنبه 24 دی1392 - 2:36am |
|
|
|