جاوید نوشته است:
koohyar نوشته است:
سلام دوستان
امیدوارم موفق باشید
قبل گفته بودم که دارم کاتالوگ اون ردیاب رو میخونم شاید چیز بدرد بخوری توش پیدا بشه
به یه موضوعی برخوردم که لازم میدونم با شما هم در میون بزارم شاید بدرد بخوره و مفید واقع بشه.
خیلی اشاره شده که بدن هر فرد طوری ممکنه به یک فرکانس پاسخ بده و یا فرکانسهای مختلفی ممکنه برای یک فلز در افراد مختلف وجود داشته باشه که این موضوع در رابطه با اونه
این متن دقیقا نظر سازنده ردیاب ام دی اف /ال آر ال 500 هست که اینجا قرار میدم
(((ما باید سازگارترین فرکانس برای بدن شما رو پیدا کنیم. شما به 2 سکه نقره و یک متر نواری نیاز دارید. یک سکه نقره را روی زمین قرار دهید و دیگری را همراه با آنتن در دست بگیرید. پشت به سکه روی زمین بایستید. با آنتنهایی که در دست دارید در حالیکه به جلوی شما اشاره میکنند به آرامی از سکه نقره دور شوید و وقتی آنتن شما بسته میشود ؛ محل مربوط به نقطه پاشنه پای خود رو علامت بگذارید. این کار را چند بار انجام دهید تا مطمئن شوید ان محل تغییر نکرده است. فاصله سکه نقره روی زمین را تا محلی که علامتگذاری کرده اید اندازه بگیرید و فرکانس فاصله اندازه گیری شده را پیدا کنید.
فرکانس برابر است با تقسیم عدد 1100 بر روی فاصله اندازه گیری شده بر حسب متر)))
البته این روش در قالب یک مثال برای فرکانس نقره آورده شده است و شما میتوانید آنرا برای فلزات گوناگون تست کنید و مناسب ترین فرکانس را برای هر فلز بدست بیاورید
طبیعیست که فرکانسهای مختلف ممکنه برای فراد مختلف بدست بیاد و ما باید ببینیم آیا فرکانسی که برای فلز مورد نظر بدست می آوریم کارامد هست یا خیر؟
امیدوارم مفید باشه
درود
درود بر شما
کوهیار جان طبق این متنی که برای فرکانس گیری گذاشتید ما یک قطعه طلا در دست و یک نکه طلا هم روی زمین قرار دادیم تا 6 متر بعد از هدف هم قیچی نکرد حتی با لب هم قطعه طلا را گرفتیم و باز هم قیچی نکرد اما به محض این که طلا را از خودمون جدا کنیم و روی هدف رد بشیم به محضی که به هدف برسیم انتنها سریع قیچی میکنند در ضمن با انتن خالی و بدون دستگاه هم این کار را کردم. حالا ما عدد 1100 را چه چیزی کم کنیم
درود
جاوید جان باید به دورشدن از قطعه ادامه بدی تا وقتی که قیچی بشه
ملاک اصلا 5 متر و 6 متر نیست
ممکنه برای یکی توی 20 متر و یکی توی 30 متر و یکی هم در 2 متری قیچی بشه
بعد از اینکه مثلا در 15 متری قیچی شد ما عدد 1100 رو تقسیم بر 15 میکنیم مثلا میشه 73.33
که این عدد میشه متناسب ترین فرکانس مربوط به اون فلز بر حسب هرتز برای شخص مورد نظر
باید توجه کنیم که این عدد برای هر شخصی ممکنه با دیگری تفاوت داشته باشه
با توضیحاتی که شما دادید قطعا ممکنه حتی به فضای بالایی نیاز داشته باشیم برای تست این موضوع
خب خودم هم متاسفانه توی خونه با توجه به فضای کمی که در اختیار دارم تست این موضوع برام مقدور نیست و باید تا جمعه صبر کنم که ایشالا برم توی محیط باز و تست بگیرم
خب شاید جواب داد
باز هم درود