نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
ممنون استاد منتظر میمونم تا نسخه اصلاح شده شو قرار بدید متشکر
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 24 اسفند1391 - 11:03pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام با بالا بردن ولتاز خروجی فرستنده به 96 ولت و قرار دادن خازن 36.5 نانو فارد به جای 30 نانو توی هوا یک کاسه با جنس روی با قطر دقیقا 16 سانتی متر را در 2.10 تونست بزنه و در 190 سانتی متری به وضوح صدای اسپیکر شنیده میشه
|
جمعه 25 اسفند1391 - 6:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جاوید نوشته است: سلام با بالا بردن ولتاز خروجی فرستنده به 96 ولت و قرار دادن خازن 36.5 نانو فارد به جای 30 نانو توی هوا یک کاسه با جنس روی با قطر دقیقا 16 سانتی متر را در 2.10 تونست بزنه و در 190 سانتی متری به وضوح صدای اسپیکر شنیده میشه بسیار خب جاوید جان همین مقدار برد خیلی خوبه و اگر بیشتر هم روش کار کنی ممکنه چند سانت بیشتر از این بزنه. در واقع دستگاه شما نزدیک به کارایی حداکثر خودش هست پس دیگه جا برای کار نداره و اماده استفادست.
|
جمعه 25 اسفند1391 - 7:23pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید سلام وقت شما بخیر عرض کنم که دستگاه من چند روزی بوده که وقتی کلید روشن رو میزنم دیگه بوق ممتد نمیزنه تا بخوام در حالت تنظیم لوپها قرارش بدم و بعد از چند ثانیه از روشن کردن عقربۀ میتر از سمت راست به همراه قطع شدن صدای بوق به سمت چپ میاد و دیگه گیرنده کار نمیکنه ، وقتی دکمه اتومات رو میزنم بوق میزنه و دوباره بعد از یک ثانیه قطع میشه و گیرنده اصلا کار نمیکنه خازن 6 رو 27 نانو و 7 رو 2.2 نانو گذاشتم ، فرکانس و ولتاژها همه درست هستن ، حتی ای سی هارو هم دوباره عوض کردم ولی نمیدونم کدوم قطعه اشکال داره که اصلا حالت تنظیم لوپش کار نمیکنه .. مهندس یک چیزی تازه یادم اومد اینکه یک سر سیم کلید اتومات از داخل جعبه قطع شده بود و اتصال کرده بود به سر منفی باطری و دقیقا بعد از این دیگه مدار کار نکرد !! متشکرم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 25 اسفند1391 - 8:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب مهدی جان در حالت تنظیم لوپ شما اصلا به بوق کاری نداری. صرفا باید قسمت فرستنده سالم باشه بعلاوه لوپ گیرنده و خازن 6 و 7 و ایسی 082 باقی قسمت گیرنده در این حالت از مدار خارج میشه. شما همین قسمتها رو باید بررسی کنی. اون مطلبی هم که گفتی مشکلی نیست چون کلید فشاری رو وقتی فشار میدیدن سر مقاومت 29 رو به زمین متصل میکنه بنابراین اتصالی خطر سازی نبوده که بخواد چیزی عیب بکنه! در واقع یک سر کیلد فشاری خودش یه منفی باطری وصله. ولی اگر منظور شما زا زمین همون شیلد باشه قضیه فرق میکنه و شما باید ببینی ولتاژ 4 شما خراب نشده؟ اگر اینجور باشه قسمت تغذیه اشکال پیدا کرده.
|
جمعه 25 اسفند1391 - 8:46pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس ولتاژ شیلد درسته 4 و 8 هم درسته فرکانس هم دقیق مک مک شده درسته ؛ درضمن قسمت گراند من هم هرچی ولووم رو میچرخونم تغییری احساس نمیکنم ؛ قبلا وقتی دستگاه رو روشن میکردم بوق ممتد داشتم تا وقتی لوپها رو نال میکردم و میرفت روی آستانه دیگه بوق خیلی ضعیف داشتم که دراین حالت تا 3.5 متر فلز 40 در 40 مس خالص رو جواب گرفته بودم ؛ ولی یکهو نمیدونم چی عیب کرده اعصابم رو خراب کرده درواقع وقتی دستگاه یکهو بوق میزنه و عقربه میتر میره به راست و تا دوثانیه میمنونه و بعد به همراه ضعیف شدن بوق سریع برمیگرده رو صفر بدونه هیچ کاری از طرف من ، قبلا وقتی بوق ممتد بعد از روشن شدن داشت و من کلید فشاری رو میزدم این حالت پیش میومد ولی حالا خودش اینتوری شده !!
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 25 اسفند1391 - 8:56pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام برای من همین اتفاق افتاد ای سی 4011و ای سی 4066 را تعویض کن و دقت کن که سیم لوپها به شیلد قطع نشده و دوباره درست لحیم کاری کن به خاطر قطع بودن شیلد من همه ای سی ها را هم الکی عوض کردم در حالیکه شیلد قطع بود و معلوم نبود
|
جمعه 25 اسفند1391 - 8:57pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
جاوید نوشته است: سلام با بالا بردن ولتاز خروجی فرستنده به 96 ولت و قرار دادن خازن 36.5 نانو فارد به جای 30 نانو توی هوا یک کاسه با جنس روی با قطر دقیقا 16 سانتی متر را در 2.10 تونست بزنه و در 190 سانتی متری به وضوح صدای اسپیکر شنیده میشه دوست گرامی یعنی واقعا هجین جیزی ممکنه اخه کم جیزی نیست یک کاسه با قطر 16سانت 2.10 مترالبته تعجبش به اینه که این متراژواسه یک جنس جدیده اگر قدیمی بود تعجبی نداره به هرحال خیلی عالیه
mantera
|
جمعه 25 اسفند1391 - 9:00pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سلام داداش جاوید خیلی متشکرم از جواب شما برادر لطف کردی چشم من دوباره همه جارو چک میکنم ، اما کمردرد و دیسک کمر در هیچ وضعیتی نمیذاره به راحتی روی مدار کار کنم امانم رو بریده ، خونه نشینم کرده ! این وسیله هم که یکهو اینجوری شد ، شده برای من اسباب بازی توی خونه و اسباب هرس و جوش خوردن
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 25 اسفند1391 - 9:09pm |
|
|
جاوید
استاد
|
اریا جان سلام راستش اصرار من با اقا حمید توی ایملهام به اون سر سه متر هست که من میگم اقا حمید یه کم روی اون بیشتر کار کن اون هم میگه یه جورایی اخر خطه برد توباکس بر اساس علم الکترونیک توی این زمینه هست ولی من ولکنش نیستم و هی به پر وپاش میپیچم که همت مضاعفی توی این زمینه کنه
|
جمعه 25 اسفند1391 - 9:11pm |
|
|
|