جناب گلادیاتور طرز پیچیدن لوپ رو بنده فکر کنم 3 بار توضیح دادم و برنامه محاسبشو هم گذاشتم. به صفحات قبل رجوع کنین اطلاعات کامل هست. تعداد شکافها هم هر عدد فردی میتونه باشه. عدد 15 فقط یکی از انتخابها بود!
سیم 0.5 هم که شما در نظر گرفتین خیلی نازک هست و قدرت فلزیاب پایین میاد. ولی اگر فعلا سیم ضخیم تر ندارین اشکال نداره جز افت برد همه چیز مدار درست کار خواهد کرد.
دوستان کلا زیاد سخت نگیرن! این مدار نه تنظیم ویژه ای برای ساخت نیاز داره و نه خیلی به کیفیت قطعات وابسته هست! علت انتخاب این مدار هم از طرف بنده همین مجموعه نکات مثبتش بوده. حتی ظرفیت لوپ رو هم اگر کمی کمتر یا بیشتر بگیرین هیچ اشکالی نداره چون من امتحان کردم حتی تفکیک و حذف آهنش هم زیاد تغییری نمیکنه! مساله نویز هم که بارها اشاره کردیم با شیلد براحتی حل میشه.
بعضی نکات در مورد لوپ یا کابل لوپ که شاید برای بعضیا تازگی داره اصلا مختص این فلزیاب نیست! شما اینا رو باید در ساخت لااقل هر پالسی دیگه هم رعایت کنین تا نتیجه خوبی بگیرین! حالا این مدار کمی حساس هست چون تفکیک داره و اتفاقا بانی خیری میتونه باشه که عزیزان در ساخت سایر مدارات هم همین نکات آموزشی رو رعایت کنن و نتیجه بهتری بگیرن.