انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:47pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

مبارک باشه کوهیار جان! این ایران میکرو هم اینطور که شنیدم کلا حسابشون چندان جالب نیست! باید به دوستان متذکر بشیم ازشون خرید نکنن! :D
در مورد فیبر خیر عرض کرده بودم که تغییری از نظر مدار وجود نداره که نیاز به فیبر دیگری باشه. همون فیبر هست.
فقط من از دوستان خواهش میکنم این 3 مقاومتی که در صفحات قبل عرض کردم سریع تر تعویض کنن و بخصوص اگر قبلا روی خاک با این دستگاه کار کردن نتیجه رو مقایسه کنن.

چهارشنبه 25 دی1392 - 5:35pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
حميد جان اگه كسي 2 نوع سيم نمره 0.6 و 0.7 داشته باشه ميتونه بصورت موازي همزمان از اين سيمه براي لوپ استفاده كنه؟
در اينصورت نمره سيم ميشه 1.3 ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد كه ايا اين كار اصلا درسته؟
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 25 دی1392 - 9:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
سلام دوستان
باید به عرض برسونم بعد از 40 و اندی روز بالاخره ایران میکرو سفارش من رو تحویل داد البته یکی دوتا از قطعات رو ناقص فرستادن که بهیچوجهحلالشون نمیکنم
در کل صلوات بلند ختم کنید
راستی استاد حمید قراره فیبر جدید بزنید؟ یکی از بچه ها توی یکی از تاپیکها فکر کنم همچین چیزی دیدم گفته بود؟
دوستان درباره شیلد مدارم اینقد سخت نگیرید بابا یه سیم لحیم کنید به قسمت زمین مدار و بعدش بیارید بیرون حالا میتونید حتی تمام مدار رو بعد از اینکه عایق کردید مثلا بزارید توی یه جعبه مقوایی و بعدش روی اون کارتن رو با فویل بپوشونید و سیمی که از زمین دارید رو بهش اتصال بدید و کلش رو بزارید توی جعبه اصلی وسلام
کلا هرجور فکر میکنید راحته همون کار رو بکنید و زیادم سخت نگیرید
درود

ایران میکرو کلا دلال هستند و بعد از ثبت سفارش خودشون دنبال قطعاتتون میگردن، بخاطر همین خرید حضوری ندارن

بهترین فروشگاه جوان هستش که 1 روزه تحویل میده

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 25 دی1392 - 10:24pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
در مورد تفكيك و حذف آهن چنس طبق تستهايي كه داشتم خلاصه مواردي براي دوستان عرض ميكنم.
براي فلزات با ارزش اكثرا بوق زير ميزنه و براي بي ارزشها بوق بم داره.
در حالت حذف آهن وقتي عددش 3 باشه با نزديك شدن آهن به لوپ بوق ثابتي از دستگاه در نمياد و بصورت ناقص و منقطع صدا ميده كه با كم شدن فاصله آهن و لوپ صدا قطع ميشه.
البته همونطور كه مهندس حميد فرمودن نقش لوپ خيلي مهمه و استاندارد بودن اهمش بايد رعايت بشه.
ياحق

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

چهارشنبه 25 دی1392 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
در مورد تفكيك و حذف آهن چنس طبق تستهايي كه داشتم خلاصه مواردي براي دوستان عرض ميكنم.
براي فلزات با ارزش اكثرا بوق زير ميزنه و براي بي ارزشها بوق بم داره.
در حالت حذف آهن وقتي عددش 3 باشه با نزديك شدن آهن به لوپ بوق ثابتي از دستگاه در نمياد و بصورت ناقص و منقطع صدا ميده كه با كم شدن فاصله آهن و لوپ صدا قطع ميشه.
البته همونطور كه مهندس حميد فرمودن نقش لوپ خيلي مهمه و استاندارد بودن اهمش بايد رعايت بشه.
ياحق

بینا جان شما در ساخت لوپ دقت کن چون در مورد 3 اصلا نباید برای آهن و استیل صدایی دربیاد

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 25 دی1392 - 11:32pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
kooroshxfx جان ممنون از شما.
راستش من چند صفحه قبل هم عرض كردم كه فعلا با سيم 0.7 لوپ بستم كه اهمش كمي بالاست و قطعا كمي خطا خواهد داشت.
در اولين فرصت سعي ميكنم لوپ استانداردي درست كنم و تستها رو عرض ميكنم.
ياحق

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

چهارشنبه 25 دی1392 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان کابل متصل به لوپ رو من همدان گرفتم هم فویل هم شیلد داره مغزی اون ضخیم هست گارد رو تا 15 پایین میارم عالی جواب میده.

پنج شنبه 25 دی1392 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز سیم آنتنه؟ روش چی نوشته؟

پنج شنبه 25 دی1392 - 2:28am
مدیر کل
مدیر کل

bina نوشته است:
سلام دوستان
حميد جان اگه كسي 2 نوع سيم نمره 0.6 و 0.7 داشته باشه ميتونه بصورت موازي همزمان از اين سيمه براي لوپ استفاده كنه؟
در اينصورت نمره سيم ميشه 1.3 ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد كه ايا اين كار اصلا درسته؟
ياحق

بله بینا جان مقاومتش تقریبا معادل سیم 1.3 کم میشه اما دقیقا معادل سیم ضخیم تر نیست! چون این دو سیم از سر و ته به هم وصل هستن ولی در طول سیم اتصال به هم ندارن! بهرحال فکر نمیکنم زیاد جالب در بیاد ولی مینونین امتحان کنین.

پنج شنبه 26 دی1392 - 5:03am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
آقا کوروش
لوپ رو بنده آزمایشی با سیم 0.7 با قطر 19 به روش تخت مهندس حمید درست کردم ، تفکیک خیلی خوبی داره ولی حذف آهن نه ! گارد 30 و باریر 1 الی 5
سیم 0.9 هم دارم که انشاا.. یک لوپ 60 با روش تخت مهندس حمید درست کنم و ببینم آیا آهن رو حذف میکنه یا نه . :-\

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در پنج شنبه 26 دی1392 - 10:31am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 26 دی1392 - 10:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 328 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure