انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:24pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان همین که میفرمایین تفکیکش خوب هست نشون میده مدار شما مشکل خاصی نداره. فقط تنظیم تفکیک دقیق نیست که آهن رو دقیقا در جای خودش تشخیص نمیده تا حذف بکنه! مثلا برای بنده آهن خانه 4 از سمت راست هست و فیبر مسی خانه 6 از راست. در همه شرایط تا الان که تست کردم شماره خانه ها همین بوده که نشون میده تفکیکش یک جور کار میکنه. اما بعضی فلزات دیگه هم نزدیک به آهن هستن. به همین جهت در پالسی ها تفکیک کار مشکلی هست.
حالا اینکه آهن رو درست حذف نمیکنه میتونه به دلیل ظرفیت نا مناسب لوپ یا کیفیت پایین کابل اتصال یا عدد گارد باشه! روی گارد 30 بنظر من هم درست کار نمیکنه و گارد باید کمتر باشه. دور و بر 25 نتیجه از هر حیث بهتر هست. در این صورت آهن خالص باید روی درجه 1 حذف آهن قابل حذف باشه. البته گاهی در اطراف لوپ براش بوق میزنه ولی در مرکز لوپ ساکت میشه و از روی همین مساله براحتی میشه فهمید که هدف آهن هست! ضمن اینکه حذف آهن بنظر من فقط روی درجه 1 خوب جواب میده. روی 2 و 3 خیلی فلزات دیگه هم ممکنه حذف بشن و دیگه جالب نیست.

پنج شنبه 26 دی1392 - 10:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا حمید قطعات رو امروز جوان الکترونیک برام ارسال کرد، فردا کار دستگاه تموم میشه :ymhug: . فقط آی سی 7662 رو نداشتند، منم دیدم ارزونه، گفتم برای آزمایش فعلا تا 2 هفته دیگه میرم تهران 7660 (بدون s) روخریدم. مشکلی نیست که آقا حمید؟بی زحمت برای لوپ 19 مشخصات رو بهم بگید، شما دقیقتر می دونید. دسستتون درد نکنه. برای باطری 3 تا باطری 3.7 لیتیوم خوبه دیگه؟ با آداپتور 12 ولت 300 میلی آمپر شارژ کنم خوبه؟ موقعه شارژ باطری دستگاه باید روشن باشه یا خاموش؟ اگه خاموش پس چجوری بفهمیم پر شده آقا حمید؟

پنج شنبه 26 دی1392 - 2:11pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میگم محسن جان خسته نباشین. :ymhug: جوان قبلا 7662 رو داشت ولی الان ظاهرا تموم کرده! اما پایا الکترونیک میدونم که داره. میتونین از طریق اینترنت و تلفن هماهنگ کنین براتون میفرستن. با 7660 معمولی سعی کنین بالای 10 ولت به مدار ندین. البته اگر 7660 رو از جوان گرفتین بنده هم یکی ازشون گرفتم باید ایسی ما یکی باشه و تست کردم با 12 ولت مشکلی نداشت! :D
باطری شما هم خوبه ولی آدابتور 12 ولت سوئیچینگ 1 امپر مناسب هست. اون ادابتور شما احتمالا ولتاژش بالاتر و آمپرش کم هست و مناسب نباشه. برای شارژ هم باید خودتون فیش و این چیزا درست کنین که وقتی دستگاه خاموشه شارژ انجام بشه. اصلا نباید موقع شارژ مدار روشن باشه! اینکه متوجه بشین شارژ شده یا نه میتونین مدار رو یک لحظه وسط شارژ روشن کنین تا ولتاژ روی صفحه بیاد. به 12.5 ولت رسیده باشه یعنی 3 باطزی لیتیوم کاملا شارژ شده. البته این نمایش ولتاژ بشرطی درست هست که طبق توضیحات داخل فایل پتانسیومتر مربوط به نمایش ولتاژ رو از قبل با ولتمتر تنظیم کرده باشین.
لوپ هم که توضیح دادم برای 19 سانتی قطر داخل رو 14 بگیرین و 38 دور سیم 0.8 بپیچین. حداکثر 24 متر سیم لازمه.

پنج شنبه 26 دی1392 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
خواهش میگم محسن جان خسته نباشین. :ymhug: جوان قبلا 7662 رو داشت ولی الان ظاهرا تموم کرده! اما پایا الکترونیک میدونم که داره. میتونین از طریق اینترنت و تلفن هماهنگ کنین براتون میفرستن. با 7660 معمولی سعی کنین بالای 10 ولت به مدار ندین. البته اگر 7660 رو از جوان گرفتین بنده هم یکی ازشون گرفتم باید ایسی ما یکی باشه و تست کردم با 12 ولت مشکلی نداشت! :D
باطری شما هم خوبه ولی آدابتور 12 ولت سوئیچینگ 1 امپر مناسب هست. اون ادابتور شما احتمالا ولتاژش بالاتر و آمپرش کم هست و مناسب نباشه. برای شارژ هم باید خودتون فیش و این چیزا درست کنین که وقتی دستگاه خاموشه شارژ انجام بشه. اصلا نباید موقع شارژ مدار روشن باشه! اینکه متوجه بشین شارژ شده یا نه میتونین مدار رو یک لحظه وسط شارژ روشن کنین تا ولتاژ روی صفحه بیاد. به 12.5 ولت رسیده باشه یعنی 3 باطزی لیتیوم کاملا شارژ شده. البته این نمایش ولتاژ بشرطی درست هست که طبق توضیحات داخل فایل پتانسیومتر مربوط به نمایش ولتاژ رو از قبل با ولتمتر تنظیم کرده باشین.
لوپ هم که توضیح دادم برای 19 سانتی قطر داخل رو 14 بگیرین و 38 دور سیم 0.8 بپیچین. حداکثر 24 متر سیم لازمه.

سلام مهندس حمید با این لوپ 19 سانتی حدو.د چقدر زیره خاک رو تفکیک میکنه مرسی

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 26 دی1392 - 10:40pm
مدیر کل
مدیر کل

مساله تفکیک رو بنده در خاک بررسی نکردم ولی کلا بنظر میاد شروع سنس از 2/3 یا حداقل نصف عمق نهایی هست که فلز سنس میشه. مثلا با لوپ 19 اگر حداکثر عمقزنی رو 1 متر حساب کنیم بین 50 تا 70 سانت که برسه تفکیک قابل فهم شروع میشه.

پنج شنبه 26 دی1392 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

می گم آقا حمید در جوان الکترونیک 7660 دارای پسوند s رو به صورت DC-DC Converter,1.5V-10V و بدون پسوند s رو به صورت DC-DC Converter,1.5V-12V تعریف کرده. جنابعالی در جزوه فرمودید دوستان حتما از 7660 دارای پسوند s استفاده کنند، در صورتیکه فکر کنم برعکسه، شاید به خاطر همینه که یه عده از دوستان با این ic مشکل داشتن، چون طبق توضیخات بدون پسوند s تا 12 ولت رو ساپورت می کنه و با پسوند s تا 10 ولت. بی زحمت یه نگاه بندازید و اگه بنده اشتباه کردم تذکر بدید.

جمعه 26 دی1392 - 2:51am
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان باور کنین بنده به قدری روی نکات دقت دارم که اصلا در حد تصور شما نیست! خیر عزیز من. طبق دیتاشیت اگر ایسی اصلی از نوع ICL باشه یا حتی بدون پیشوند باشه ؛ نوع S تا 12 ولت و بدون S تا 10 ولت رو پشتیبانی میکنه. همین مساله بارها در انجمن روسی مطرح شد و در لیست قطعات مدار اصلی هم روی 7660S تاکید شده. حالا سایر سازنده ها هم جور دیگه میسازن و معلوم نیست دقیقا 10 ولت باشه یا 12 ولت و باید به دیتاشیت خود اون شرکت مراجعه کرد.
از طرفی بارها عرض کردم روی خط 12- مدار نباید اتصالی خاصی وجود داشته باشه وگرنه هر مدلش باشه میتونه بسوزه! بهرحال خودتون رو دردسر ندین حتما 7662 رو گیر بیارین و جایگزین کنین چون از هر حیث بهتره.

جمعه 26 دی1392 - 3:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان دقت کنند اگه از باطری لیتیوم یون یا لیتیوم پولیمر استفده میکنند باید از شارژر مخصوص خودشان استفاده کنند که خیلی گرونه و گرنه میره رو هوا باطری اتیش میگیره چون تا اندازه مشخصی باید شارز بشه کمی بیشتر باعث اتش سوزی میشه مثلا تا ولتاژ 4 ولت بعدش این باطری ها خیلی حساس هستند. به شارژرش دقت کنید البته اگه از متال هیبریدی استفاده میکنند مشکلی نداره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 26 دی1392 - 3:13am
مدیر کل
مدیر کل

asadof عزیز ممنون از شما. البته برای این مدار نوع پلیمری معمولا قابل استفاده نیست چون دارای مدار قطع کن داخلی در صورت اتصالی هستن و بدلیل وجود خازنهای ظرفیت بالا در این مدار موقع روشن شدن مدار مشکل پیش میاد و درست روشن نمیشه!
نوع لیتیوم یون معمولی که مدار قطع نداره مناسب تر هست و این همون نوعی هست که امکان انفجار و آتش سوزی هم داره! از این حیث باید بسیار مراقب بود. در هر صورت اگر از ادابتور سوئیچینگ 12 ولت 1 امپر که ولتاژش بیشتر از 12.5 نمیشه استفاده بشه و مقاومت مناسب در مسیرش قرار بگیره هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت. غیر این دیگه تنها راه استفاده از شارژر اتوماتیک هست که خود فروشنده ها هم همیشه پیشنهاد میدن و هدفشون بیشتر فروش مدار یا دستگاه شارژر جداگانست! :D

جمعه 26 دی1392 - 3:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنده هفته دیگه که اومد تهران حتما می خرم. اینمسئله با 7662 حل شده است آقا حمید و بنده نمی خواستم رو یه مسئله بی جهت حرفی بزنم، منظورم این بود در جوان الکترونیک به این شکله و دوستان رو دچار اشتباه کرده، دلیلشم اینه که 3 حالت داریم، یا پسوند s و a به آخر 7660 اضافه نشده که طبق حرف جنابعالی 10 ولت میشه، یا پسوند a و s داره که در اون حالت 12 ولته، بنده دیتاشت رو خوندم و دقیقا اینجوری بود. در جوان کیت فقط حالت داری پسوند s و a موجوده، که دارای پسوند a رو 12 ولت گفته و با پسوند s رو 10 ولت!! شاید اونیکه 10 ولت گفته اصلا پسوند s نداشته و دوستان اون رو خریدن و متوجه نشدن. به هر حال مهم نیست.

آخرین بار توسط mohsenlrl در جمعه 27 دی1392 - 3:54am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 27 دی1392 - 3:41am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , tfcaspian و 341 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure