انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:50pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
مهندس حمید حق با شماست تو خارج از ایران اونا فلزیاب هایی نمیخوان که عمق بالایی رو بزنه اونا فقط دنبال تفکیک هستن و بیشترین هدفشون طلای ریز هستش که بطور طبیعی برن بیدا کنن و الان بخاطر همینه که گرت ای تی اکس با عمقی معادل 1متر و 40 سانت باید قیمتش 2200 دلار باشه ولی این جی تی ای فقط 1189 دلار قیمتش باشه..بس بنظر من 80 در صد درمردم این کشورهای اروبایی و امریکایی فقط دنبال عتیقه جات و سکه های قدیمی هستن ولی بر عکس ما دنبال این عمق های بالا و خزانه های بزرگ رو میخوایم یعمی به چند تا سکه قناعت نمیکنیم :D
ولی مهندس حمید این جی تی ای تنظیماتش فوق حرفه ایی هستش یعنی اگه ادم ازش ندونه خیلی زود ازش دلسرد میشه ..
و تفکیکش خیلی خیلی خوبه ..
من از اون فروشنده که گفتم خودش با جی تی ای تک لوبش کار کرده بود سوال کردم و میگفت بوق الکی خیلی زیاد میزنه ولی من یه چیزای در مورد تنظیماتش بهش گفتم که فکر نکنم تو عمرش یه بارم اون تنظیماتش رو انجام داده باشه ....
ولی دوستان عزیز لطفا یکم صبور باشین تا ببینم اخرین قیمتش چقدره و خواهشا همتون زنگ نزنین تا قیمتش بالا نره من خودم ببینم میتونم ردیفش کنم یا نه..

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 3:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خوب به این عکس نگاه کنین اون خط ها رو میبینین ..اونا رو میتونین بر دارین و این فلزیاب دیگه به هرچی که خودت دلت میخواد واکنش نشون میده ..

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 3:51am
مدیر کل
مدیر کل

haloo جان خیلی ممنون. فقط توجه کنین نیمی از این امکانات و تنظیمات در حالت توباکس غیر فعال میشه و مخصوص حالت عادی یعنی وی ال اف هست! :D اینو گفتم بعدا نگین چرا روی حالت توباکس عمق و سایز و این چیزا رو نشون نمیده! :D

جمعه 27 دی1392 - 4:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید همین که کار ما رو راه بندازه بسه برامون خدا کنه این همون چیزی باشه که خود شرکتش داره تبلیغش میکنه

نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 5:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:D :D مهندس حمید نکنه شما قبلا این رو داشتین و انقد واردین ازش :D :-w

نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 5:18am
کاربر فعال
کاربر فعال

این دستگاه جزء دستگاههای تفریحی حساب میشه و بیشتر برای عمقهای کم زیر 1.5استفاده میشه ---قبلا باهاش کار کردیم

جمعه 27 دی1392 - 8:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ما اگ این مهندس حمید رو نداشتیم باید چیکار میکردیم بچه ها :ymhug:هالو جان منتظر چی هستی دیگه ?! تو حساب کن 2000تا اینجا تحویلت بدن میشه تقریبا 6میلیون ک خیلی خوب درمیاد.. ببینم مومیاییه روباهاش میاری بالا یا نه :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 27 دی1392 - 10:28am
مدیر کل
مدیر کل

milad0111gh نوشته است:
این دستگاه جزء دستگاههای تفریحی حساب میشه و بیشتر برای عمقهای کم زیر 1.5استفاده میشه ---قبلا باهاش کار کردیم

دوست من در همین رنج تفریحی هم 2500 فلزیاب خوبیه! همه این وی ال اف ها بردشون در رنج 1.5 الی 2 متر هست و تفکیک خوبی هم دارن. اما شما الان یه جی پی ایکس 5000 که همینقدر برد داره و فقط حساسیتش به طلا بیشتر و شاید اندکی خطاش کمتر باشه رو باید 5000 دلار بخری! اما این کاملش فقط 1200 دلار میشه که 4 برابر قیمت کمتری داره. در صورتیکه شما عملا یه وی ال اف داری و یک توباکس که در مجموع میتونه برای خیلی کارها کافی باشه. از این نظر انتخاب به صرفه ای هست. در ضمن علت مطرح کردن این مدل فلزیاب بخاطر کیت توباکسش بود. نه اینکه از قسمت وی ال اف عادیش بخواد خیلی استفاده بشه. بصورت توباکس نهایت 6 متر رو برای اهداف بزرگ واقعا میزنه و این هم طبیعت سیستم توباکس هست.

جمعه 27 دی1392 - 11:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
milad0111gh نوشته است:

میلاد جان فلزیاب های تفریحی رو به هیچ عنوان بصورت توباکس (یا همون 2 جعبه ای) نمیسازن و این دستگاه همینطور که میبینی با 2 سیستم متفاوت کار میکنه در مورد قسمتی که با سیستم vlf حق با شماست و این اساس کاری تمامی وی ال اف هاست ولی در مورد قست توباکس این فلزیاب اتفاقا عمق خوبی میزنه ;)

فقط یه سوال از مهندس حمید قسمت توباکس این گرت ایا باسیستم tr کار میکنه یا سیستمی دیگر که این خیلی مهمه ممنون میشم توضیح بدید

و اما یه چیزی دیگه ما ایرانیا فکر میکنیم هر چیزی گرونتر باشه حتما بهتره ولی این مقوله شاید در مورد بعضی اجناس صدق کنه ولی مطلق نیست و در این مورد باید عرض کنم این فلزیاب با این مشخصات و ویژگیها شاید مشکل خیلی از دوستان رو مرتفع کنه فقط باید یکم بیشتر در موردش تحقیق بشه و یه چیز هم فراموش نشه اونم اینه که بعضا خیلی از فروشنده های معروف اخبار انجمن رو به هر طریقی رصد میکنن و ما نباید این اجازه رو به اونا بدیم که با مهر تایید بر یه فلزیاب که منتهی به دامی بشه برای سود جویی اونا پس به این نکته هم توجه کنید

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 27 دی1392 - 11:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میلاد جان ..ما چندین بار اشاره کردیم به تک لوب بودن این دستگاه و توباکس بودنش .تو قسمت تک لوبش عمق 2 متر هست ولی توی توباکس عمقی رو که میتونست بزنه 2برابر حتی 3 برابر بیشتر از قسمت تک لوب بود...
ولی میلاد عزیز اگه شما قبلا با تک لوبش کار کردین میشه یکم توضیحات در مورد کارایش بگین و بگین این تک لوبش ایا ثبات داشت .ایا به املاح حساس بود یا نه..

نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 12:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour و 47 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure