انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:34pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ariana2014 عزیز قسمت توباکس این دستگاه هم از روش TR استفاده میکنه. اینکه دو سیستم با هم تلفیق شده خیلی عجیب نیست. چون سیستمهای تی آر هم همگی از فرکانسهای وی ال اف استفاده میکنن! پس تغییر زیادی در دستگاه لازم نبوده و همون فرکانس وی ال اف عادی رو در حالت توباکس با تغییر جزئی بصورت تی آر استفاده کرده.
تنها تفاوتی که دیدم این توباکس نسبت به سایرین داره شکل خاص لوپ گیرندش هست که با اسم چشم عقاب نام گذاری شده! بنظر میرسه این سیستم به اصلاح چشم عقاب بیشتر به جهت نقطه زنی دقیق تر در حالت توباکس پیش بینی شده که نظیرش رو هیچ توباکس دیگری نداره. چون میدونین که نقطه زنی با توباکس مشکل تر هست. پس اینجا اومدن از لوپ دایروی دیگری داخل لوپ مستطیلی استفاده کردن و وقتی شما گزینه PIN POINT رو استفاده میکنین در حالت توباکس توسط لوپ گیرنده نقطه دقیق تر رو مشخص میکنه و در عین حال به کمک همون لوپ حتی در حالت توباکس میتونه اهداف کوچک رو هم سنس و مشخص بکنه! طبیعتا بنظر من اگر هدف خیلی در عمق باشه ممکنه از حالت نقطه زنیش نشه استفاده کرد. در این صورت پیدا کردن نقطه به این صوروت هست که شما از 4 جهت عمود بر هم میتونین از روی نقطه عبور کنین و اولین جایی که بوق شروع شد علامت میذارین. در نهایت 4 نقطه دارین که هدف شما مابین این 4 نقطه قرار میگیره. در صورت کسب تجربه میشه هم نقطه رو دقیق تر دراورد و هم حجم حدودی رو محاسبه کرد.

جمعه 27 دی1392 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
حمید نوشته است:
ariana2014 عزیز قسمت توباکس این دستگاه هم از روش TR استفاده میکنه. اینکه دو سیستم با هم تلفیق شده خیلی عجیب نیست. چون سیستمهای تی آر هم همگی از فرکانسهای وی ال اف استفاده میکنن! پس تغییر زیادی در دستگاه لازم نبوده و همون فرکانس وی ال اف عادی رو در حالت توباکس با تغییر جزئی بصورت تی آر استفاده کرده.
تنها تفاوتی که دیدم این توباکس نسبت به سایرین داره شکل خاص لوپ گیرندش هست که با اسم چشم عقاب نام گذاری شده! بنظر میرسه این سیستم به اصلاح چشم عقاب بیشتر به جهت نقطه زنی دقیق تر در حالت توباکس پیش بینی شده که نظیرش رو هیچ توباکس دیگری نداره. چون میدونین که نقطه زنی با توباکس مشکل تر هست. پس اینجا اومدن از لوپ دایروی دیگری داخل لوپ مستطیلی استفاده کردن و وقتی شما گزینه PIN POINT رو استفاده میکنین در حالت توباکس توسط لوپ گیرنده نقطه دقیق تر رو مشخص میکنه و در عین حال به کمک همون لوپ حتی در حالت توباکس میتونه اهداف کوچک رو هم سنس و مشخص بکنه! طبیعتا بنظر من اگر هدف خیلی در عمق باشه ممکنه از حالت نقطه زنیش نشه استفاده کرد. در این صورت پیدا کردن نقطه به این صوروت هست که شما از 4 جهت عمود بر هم میتونین از روی نقطه عبور کنین و اولین جایی که بوق شروع شد علامت میذارین. در نهایت 4 نقطه دارین که هدف شما مابین این 4 نقطه قرار میگیره. در صورت کسب تجربه میشه هم نقطه رو دقیق تر دراورد و هم حجم حدودی رو محاسبه کرد.

حمید جان سپاسگذام بابت پشتیبانی فنی شما واقعا صبر و بردباری شما قابل تحسینه @};- @};-
ولی حمید جان فکر کنم این توباکس چشم شمارو هم گرفته ;;) :D

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 27 دی1392 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
حالا بجز من و اریانا ..که میخواییم این فلزیاب رو بگیریم دیگه کیا حاضرن این دستگاه رو بگیرن ...

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم mp رو میارم باهم مسابقه بدیم هالو جان :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 27 دی1392 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا سورنا جان من با ام بی 10 مسابقه نمیدم چون اینطوری خیلی نامردی میشه...
مثل این میمونه یه ماشین فرمول 1 رو بیاری و با یه لامبرگینی مسابقه بدی که اصلا درست نیست X(

نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام من هم اگر قیمت مناسب باشه حاضرم بخرمش. البته کارایی اش همینی باشه که تا حالا شنیدم.
در ضمن دوستان شما چطوری میگید تک لوپ این دستگاه تا دو متر میزنه؟ میشه فیلمی به من نشون بدید که فقط یک متر بزنه؟ ممنون
موفق باشید

جمعه 27 دی1392 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عزیزم من الان برات فیلم تک لوبش رو برات میفرستم که تو عمق 1متر و نیم یه جعبه رو میزنه ...
http://www.youtube.com/watch?v=EnRP7gd140U
خوب این فیلم رو نگاه کن چون اولش با توباکسش تست میکنن وجعبه هار و یکیشون تو عمق 2 متر و یکیشونم تو 1مترو نیم میذارن بعدش اونی که تک لوبش میزنه همونه که تو عمق 1متر و نیم هستش

نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام هالو جان.
اگر امکان داده لطفا لینک تمام فیلمهایی را که از این گرت داری اینجا بذار. البته اونهایی که قدرت عمق زنی بالای این دستگاه رو نشون میدن. حالا چه تک لوپ و چه توباکس.
من که هر چی سرچ کردم تست تا 35 سانت بود و اون هم برای سکه!
در ضمن چرا این دستگاهی که ما فیلمهاشو می بینیم با اون پکیجی که استاد حمید عکسشو در این تایپیک گذاشته و گفتند که فقط این رو بخرید فرق داره؟ میشه کسی توضیح بده؟
ممنون

جمعه 27 دی1392 - 4:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مثل اینکه این گرت 2500 کویل 45 سانتی هم داره این هم از لینک فیلمش: http://www.youtube.com/watch?v=mKoYjjZPKac

جمعه 27 دی1392 - 6:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محد رضا جان ..اونا نمیان همه ی دستگاه و وسایلش رو تو فیلم ها بذارن ..مهندس حمیدم این رو گفت که از شرکت سازنده وقتی این رو بخری باید اینا هم همراهش باشه..ولی تو ایران ممکنه طرف بخاطر اینکه براش بصرفه اینا رو ازش کم کنه...ولی باید اول خوب مطمئن بشیم بعد میتونیم یه فکری به حال بقیه ی وسایلشم بکنیم ..
محمد رضای عزیز والا الان فیلماش تو دسترسم نیستن تا لینک هاش رو برات بذارم ..
ولی اگه یه کم صبوری میکردی هنگام اینکه فیلمش تموم میشد خودش بقیه ی فیلم هاش رو تو همون قسمت میتونستی نگاه کنی...
و اینم بگم شما کدومش رو میخواین تک لوبش ؟
مگه من اون فیلم رو برات گذاشتم ندیدیش؟
خوب لوب 45 سانتی وقتی داره یعنی میتونه عمقش زیاد بشه ولی بنظر من
شما هم اگه میخوای از مدل گرت 2500 بگیری بهتره توباکسش رو بگیری چون برای سری تو باکسش نوشته 6 متر
یعنی اینکه حداکثر تا 6 متر میرسه و اگه ما بیایم میانگینش رو حساب کنیم روی 3 متر و نیم میتونیم حساب روش باز کنیم
..

نه در آنچه مینگری

جمعه 27 دی1392 - 7:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure