سلام مهندس خسته نباشی . من نباشم کسی هیچی نمیپرسه ! البته فکر کنم یه سالی دیر رسیدم !! همه ساختن رفتن دنبال زندگی شون ..آدم اینجا از تنهایی دلش میگیره
چند تا سوال داشتم مهندس .همشون قبلا مطرح شده و من همه جوابها رو خوندم اما به بیان خودم می پرسم تا مطمین بشم درست متوجه شدم
1-اگه اشتباه نکنم تو یکی از پستها خوندم که گفته شد سلف بشکه ای با فویل پوشونده و شیلد بشه .همچین چیزی درسته ؟
2-واسه هر دو مدار ( مبدل و اصلی ) از سلف بشکه ای یک میلی هانری استفاده بشه ؟
3-اعمال تمامی تغیرات قبل از اعمال افزایش ولتاژ , برای ولتاژ عادی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ یعنی ما همه تغیرات رو اعمال کنیم اما افزایش ولتاژ ندیم
4-استفاده از روغن لحیم تو کارکرد مدار مشکل ایجاد میکنه ؟ اگه فیبر روغنی باشه باید با الکل بشوریم ؟
5-منظور از ضخامت 2 سانیمتر برای اسکلت آلومینیومی برای آلومینیوم تو خالی هست یا تو پر ؟ یعنی ججم یا ضخامت هر طرف بدنه توخالی؟
6-دسته متصل به اسکلت آلومینیوم عایق باشه یا از پلاستیک (مثلا لوله پولیکا) باشه ؟
7-در مورد نحوه اتصال مدار مبدل چند بار بجه ها سوال کردن اما من هنوز از اتصال صحیح مطمین نیستم.واسه همین عکس میذارم لطفا بگین که آیا طبق این شکل درسته یا نه .اون سیم سبز باید باشه یا نباشه ؟
ممنون و معذرت به خاطر سوالهای تکراری