انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:49pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه راه دیگم خودتون قبلا گفتید آقا حمید :D میشه از 5 تا باطری 3.7 ولت و آیسی رگلاتور استفاده کرد، خوبیش اینه که 5 تا رو میشه مثلا 18 ولت شارژ کنیم تا مدتها کار می کنه در این صورت لازمم نیست زیاد تو شارژ دقت به خرج بدیم و باطری ها رو تا حد بهینه شارژ کنیم و ثبات دستگاهم بهتر میشه. درسته استاد؟

جمعه 27 دی1392 - 3:46am
مدیر کل
مدیر کل

بله محسن جان اینم راه خوبی هست که 5 باطری استفاده بشه و بیشتر از 80 درصد شارژ نشه! البته 80 درصد 5 باطری لیتیوم معادل 20 ولت میشه. اگر تا 18 ولت شارژ کنین عملا 40 درصد بیشتر شارژ نکردین! اختلاف ولتاژ برای این باطری ها به نسبت درصد شارژ به همین صورت هست. لذا حدود 20 ولت رو در نظر بگیرین هم خطری نداره و هم عمر باطری بیشتر میشه و هم زمان مناسبی رو برای مدار جواب میده.

جمعه 27 دی1392 - 4:39am

سلام اقا حمید من BRN رو ساختم وتو یه خونه قدیمی 50تا سکه ی نقره قدیمی پیدا کردم.حالا چند جای دیگه هم هست که میخوام برم بزنم و مطمعنم که چیزی هست ولی BRN جوابگو نیست حالا این چنس از لحاظ برد بهتر از BRN هست تا ما بسازیم برا اون مکان؟نسبت به برد دلتا کدوم بردش بهتره؟
در ضمن من این ردیاب FPL-35 شما رو سفارش دادم قیمتش پا ما چند در میاد و پول رو چجوری میگیرید؟ایا ضمانتی در سالم بودن و کارا بودن دستگاه به من میدهید؟و سوال مهمی که شک من را در مورد این دستگاه برانگیخت اینه که شما چجوری تو ایران این دستگاه رو میسازید و به کاربران میدهید در صورتی که تمامی دستگاه های داخل ایران GPS دارن و به محض پیدا کردن چیزی دور تا دور تو محاصره میکنن؟چیزی که توش کار نگذاشتین و با اونا شریک باشین؟؟؟؟؟ناراحت نشین چون تو این دوره زمونه و در این باب به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد؟؟؟؟؟
خواهشا کامل جواب بدین؟

جمعه 27 دی1392 - 12:16pm
مدیر کل
مدیر کل

HARWARD عزیز توانایی مدار چنس و بی آر ان از حیث عمق زنی تقریبا مشابه هم هست. اما چنس بنظر من در خاک میتونه بهتر عمل بکنه و اگر عمق مناسب باشه تفکیک نسبی هم انجام میده. از نظر قدرت فکر میکنم دلتا کمی قویتر از این هست ولی همونطور که بارها عرض کردم توانایی عمقزنی این مدارات پالسی در حد 10 یا نهایت 20 درصد بیشتر نسبت به هم نیست که گاهی این مقدار در خاک مساوی میشه و گاهی هم مدار ضعیف تر در هوا ؛ در خاک قویتر عمل میکنه! پس کلا تفاوت بیشتر از اینها نیست. اگر براتون ارزش داره میتونین سراغ مدارات دیگه برین. وگرنه بنظر من روی لوپ کار کنین خیلی بهتر و تاثیرگذار تره تا اینکه هی مدار رو عوض کنین! :D
در مورد ردیاب ضمانت ما بیشتر سابقه کار این چند ماهه و نتایجی هست که با ردیاب 35 بدست اومده. برای خریدش هم صرفا باید با اقا مجتبی هماهنگ کنین.
دوست من کجا تمام دستگاهها توی ایران جی پی اس دارن؟ خب شما 2 تاش رو به ما معرفی کن! این مساله بیشتر در حد یک شایعه بیشتر نیست! برای ردگیری هم اصلا به جی پی اس نیازی نیست و تازه جی پی اس بخودی خود فقط یک گیرنده هست ؛ اطلاعاتی رو به جایی ارسال نمیکنه! دستگاههای دستساز ایرانی با اینکه خیلیاشون شاید قابل تایید نباشن ؛ اما هیچکدوم تا جاییکه من میدونم چیزی جهت ردگیری داخلشون نیست! بهرحال خیالتون راحت باشه. نه تنها چنین چیزی در مورد ردیاب ما وجود نداره ؛ بلکه سیستم کارش به صورتی هست که توسط هیچ سیستم الکترونیکی در اون مکان نمیشه تشخیصش داد! سوال دیگری هم در خصوص ردیاب داشتین لطفا در بخش خودش مطرح کنین.

جمعه 27 دی1392 - 1:02pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

من به بقیه سوالات کاری ندارم دوست عزیز چون خود مهندس حمید میان و جوابت رو میدن فقط در مورد جی پی اس که گفتی
من از شما چند سوال داشتم ,ایا شما میدونید سخت افزار یا ماژول GPS به چه شکلی هست ؟الان تو کشور ما میلیونها دستگاه ساخت داخل تو دست افرادی که تو این کارن داره استفاده میشه ایا شما فکر میکنید واقعا دولت میاد تو همه اونا GPS بزاره ؟ ایا واقعا برای دولت بمقرون صرفه هست؟
نه دوست عزیز هیچ GPS نه تو این ردیاب و نه تو بسیاری از دستگاهای ساخت داخل وجود نداره اینو منی به شما میگم که ده ساله داره با انواع و اقسام دستگاهای داخلی و خارجی کار میکنه ,تنها ای سی و قلب تپنده این ردیاب هم یک ای سی میکرو هست اونم برای تولید موج و سایر توانایی های ردیاب و نه بخاطر GPS

ببخشید مهندس حمید پستمون همزمان شد

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 27 دی1392 - 1:04pm

از لحاظ مقرونه به صرفه بودن برای دولت شکی توش نیست شما بگو 1000 تا GPS یعنی ارزشش بیشتر از طلاست. خیلیهارو من با چشم خودم دیدم که تا مال رو در اوردن نیروهای اطلاعاتی یا انتظامی گرفتنشون.سیستم کار GPS رو در حد فرستنده و گیرنده میدونم ولی مسلما GPS یا چیزی دیگه توش کار میزارن که به این سرعت میفهمند و میان همورو جن میکنن میرن.یکی دو تا مورد هم نبوده که بگیم لو رفتن.من زیاد با فلزیابها کار نکردم ولی از رو نشونه ها خیلی چیزا تا بحال پیدا کردم ولی خیلی ارزشی نداشته.

جمعه 27 دی1392 - 6:38pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

نه عزیز مقرون به صرفه نیست ,فقط بحث نصب gps که نیست . اما در مورد لو رفتن جا و ریختن مامورا قضیه مربوط میشه به سنسورهایی که دولت در مکان های باستانی یا زیر نظر میراث در خاک نصب میکنه که به ضربه های شدید یا امواج دستگاهای ردیاب یا فلزیاب حساس هستند.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 27 دی1392 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امروز قطعات به دستم رسید آقا حمید، ولی 7660 داخلش نبود :-s . اعصابم حسابی به هم ریخت، ولی یکی از دوستام فردا می ره تهران، قول داده پس فردا 7662 رو برام بفرسته :D . امروز قطعات دیگه رو نصب کردم، تست ها روانجام دادم. نتایج اینجوری بود، ولتاژ پس از رگولاتور 7805 شد 4.98، ولتاژ نقطه Uref شد 4.63، ولتاژ سر سیم پیچ L1 و L2 که دست بود. بعد آیسی u4 رو گذاشتم و روشن شد، تنظیمات باطری و نوشته هام دست کردم. دستگامدائم برق می زد. دیگه مونده آیسی 7662 به دستم برسه. امروز لوپم درست گردم، البته با سیم 0.85 میلیمتر، 38 دور پچیدم و بعد شیلدش کردم. پایین چند تا عکس گذاشتم. یه جعبم درست کردم و شیلدش کردم، فقط موندم که چطوری به منفی مدار وصلش کنم، آخه اگه دور جعبه سیم بپیچم دیگه سر جعبه باز نمی شه، به نظرتون چیکار کنم آقا حمید؟ کلا نظرتون در مورد نتایج کارم چیه؟ ممنون میشم نظرتون رو بگید.
http://up.ht/Lsmirw
http://up.ht/1eXYODg
http://up.ht/LsmjM6
http://up.ht/1eXYRil

شنبه 28 دی1392 - 4:16am

حالا شد پس همون سنسوره کارو خراب میکنه.داداش این سنسور اسم و رسمی نداره تا یه مدار براش طراحی کنیم وقبل از جستجو ببینیم تو محل هست یا نه .دستگاهی وجود داره برا این کار.چون اینجا تا حالا خیلیا به گ... رفتن.
یه لطفی اگه بکنید خیلی ممنون میشم.من واقعا وفت خوندن 110 صفحه رو ندارم میشه یکی که کامل خونده یه جمع بندی برای تغییرات این چنس بکنه ما هم بسازیم؟

شنبه 28 دی1392 - 8:50am
مدیر سایت
مدیر سایت

HARWARD نوشته است:
از لحاظ مقرونه به صرفه بودن برای دولت شکی توش نیست شما بگو 1000 تا GPS یعنی ارزشش بیشتر از طلاست. خیلیهارو من با چشم خودم دیدم که تا مال رو در اوردن نیروهای اطلاعاتی یا انتظامی گرفتنشون.سیستم کار GPS رو در حد فرستنده و گیرنده میدونم ولی مسلما GPS یا چیزی دیگه توش کار میزارن که به این سرعت میفهمند و میان همورو جن میکنن میرن.یکی دو تا مورد هم نبوده که بگیم لو رفتن.من زیاد با فلزیابها کار نکردم ولی از رو نشونه ها خیلی چیزا تا بحال پیدا کردم ولی خیلی ارزشی نداشته.

این موردی که شما فرمایش میکنید ، فقط و فقط باید بگم که بعضی مکانها بصورت نامحسوس تحت نظر بوده و شما خبردار نیستید حالا توسط عوامل مختلف

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 28 دی1392 - 8:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , farokh.p , Google و 298 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure