HARWARD عزیز توانایی مدار چنس و بی آر ان از حیث عمق زنی تقریبا مشابه هم هست. اما چنس بنظر من در خاک میتونه بهتر عمل بکنه و اگر عمق مناسب باشه تفکیک نسبی هم انجام میده. از نظر قدرت فکر میکنم دلتا کمی قویتر از این هست ولی همونطور که بارها عرض کردم توانایی عمقزنی این مدارات پالسی در حد 10 یا نهایت 20 درصد بیشتر نسبت به هم نیست که گاهی این مقدار در خاک مساوی میشه و گاهی هم مدار ضعیف تر در هوا ؛ در خاک قویتر عمل میکنه! پس کلا تفاوت بیشتر از اینها نیست. اگر براتون ارزش داره میتونین سراغ مدارات دیگه برین. وگرنه بنظر من روی لوپ کار کنین خیلی بهتر و تاثیرگذار تره تا اینکه هی مدار رو عوض کنین!
در مورد ردیاب ضمانت ما بیشتر سابقه کار این چند ماهه و نتایجی هست که با ردیاب 35 بدست اومده. برای خریدش هم صرفا باید با اقا مجتبی هماهنگ کنین.
دوست من کجا تمام دستگاهها توی ایران جی پی اس دارن؟ خب شما 2 تاش رو به ما معرفی کن! این مساله بیشتر در حد یک شایعه بیشتر نیست! برای ردگیری هم اصلا به جی پی اس نیازی نیست و تازه جی پی اس بخودی خود فقط یک گیرنده هست ؛ اطلاعاتی رو به جایی ارسال نمیکنه! دستگاههای دستساز ایرانی با اینکه خیلیاشون شاید قابل تایید نباشن ؛ اما هیچکدوم تا جاییکه من میدونم چیزی جهت ردگیری داخلشون نیست! بهرحال خیالتون راحت باشه. نه تنها چنین چیزی در مورد ردیاب ما وجود نداره ؛ بلکه سیستم کارش به صورتی هست که توسط هیچ سیستم الکترونیکی در اون مکان نمیشه تشخیصش داد! سوال دیگری هم در خصوص ردیاب داشتین لطفا در بخش خودش مطرح کنین.