نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
بنيامين عزيز منم با شما موافق هستم.راستش يكي از علت هاي گيج زدن انتن ها و دادن وزن هاي نجومي همين انتن هاي تلسكوبي بود كه اگه دوستان تست كنن خودشون مي بينن.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 28 دی1392 - 12:05pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام دوستان عزیز آنتن های تلسکوپی رو خارج کنید!!! تا حد بسیار زیادی خطا ها و مشکلات آنتن زنی حل میشه!!!
|
شنبه 28 دی1392 - 12:51pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
کانی عزیز:آیا این موضوع برای ردیاب 22 هم صدق میکنه؟
|
شنبه 28 دی1392 - 1:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ایده حذف آنتنهای تلسکوپی به اعتقاد من اصلا مساله درستی نیست! هر چند در نمونه ساخته شده بنده تسلکوپی ها کوچکتر هستن ولی بهرحال باید برای ارسال سیگنال وجود داشته باشن! اگر بزرگ و بلند بودنشون مشکلی ایجاد کنه ؛ میشه تلسکوپی ها رو بصورت بسته استفاده کرد. وگرنه حذف کاملشون هر چند ممکنه باعث عملکرد به ظاهر بهتر در نقطه نزدیک به هدف بشه ؛ اما در صورت فاصله داشتن از هدف جواب خوبی نمیتونه حاصل بشه چون امواج ردیاب به شکل بسیار ضعیف ارسال خواهد شد.
|
شنبه 28 دی1392 - 1:04pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما من که تا حالا یک بار هم از انتنهای تلسکوپی استفاده نکردم اصلا اگه ردیاب روی زمین گذاشته بشه و فقط انتن خالی دستت باشه خیلی دقیقتر نقطه را میزنه ولی برد دستگاه کمتر میشه در عوض دقت ردیاب بیشتر میشه پس انتنهای تلسکوپی بیشتر اپراتور را به خطا می اندازه تا دقت در رد یابی. منم که تصمیم به حذف انتن تلسکوپی و سیم رابط انتنها در ردیاب گرفتم
|
شنبه 28 دی1392 - 1:07pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
باالاخره دربیاریم یانیاریم م م م م م>>>>>>>>>>>>
|
شنبه 28 دی1392 - 1:11pm |
|
|
Kani
استادیار
|
حمید نوشته است: ایده حذف آنتنهای تلسکوپی به اعتقاد من اصلا مساله درستی نیست! هر چند در نمونه ساخته شده بنده تسلکوپی ها کوچکتر هستن ولی بهرحال باید برای ارسال سیگنال وجود داشته باشن! اگر بزرگ و بلند بودنشون مشکلی ایجاد کنه ؛ میشه تلسکوپی ها رو بصورت بسته استفاده کرد. وگرنه حذف کاملشون هر چند ممکنه باعث عملکرد به ظاهر بهتر در نقطه نزدیک به هدف بشه ؛ اما در صورت فاصله داشتن از هدف جواب خوبی نمیتونه حاصل بشه چون امواج ردیاب به شکل بسیار ضعیف ارسال خواهد شد. مهندس جان این مسئله ای که فرمودید با فاصله گرفتن امواج ضعیفتر ارسال میشه حقیقتش علمی بهش ندارم اما تا اونجایی که بهش رسیده ایم و تست کرده ایم حذف آنتنهای تلسکوپی وزن بسیار دقیقتری میده و موارد دیگر هم باید تست شود من که فکر میکنم با ضعیفتر شدن امواج ذرات و تشابهات تا حد زیادی حذف شوند.
مسئله ای که مشهوده در حالت با سیم ، امواج هم از آنتن های برنجی و هم از آنتنهای تلسکوپی ارسال میشه و این تداخل ایجاد میکنه و همین باعث گرفتن وزن های نجومی میشود.این مسئله برای ردیاب 22 هم صدق میکنه.
در هر حال ممکنه این مسله حل شود اما به احتمال زیاد برد و عمقزنی پایین بیاد. امیدوارم با بررسی بیشتر به نتیجه مطلوب برسیم.
|
شنبه 28 دی1392 - 1:18pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام اقا حمید عزیز با حذف انتن تلسکوپی به نظر شما چقدر برد و عمق کم میشه مثلأ برای گلد 1.؟ کانی جان ایا شما هم انتن تلسکوپی را برداشتین؟
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 28 دی1392 - 2:53pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
سلام دوستان قبلا بنده هم اشاره کردم که از ردیاب فاصله بگیرید و آنتن بزنید ژنراتور چه در گردن شما باشه چه جندمتر اونورتر کار خودشو که ارسال امواج هست انجام میده تست کنید ایشالا نتیجه بگیرید درود
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 28 دی1392 - 3:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حذف آنتن تلسکوپی بستگی به خیلی مسائل داره! فکر میکنم بدلیل سیمکشیهای داخلی خودش نقش یک آنتن رو بازی میکنه و بدون تلسکوپی هم تا حدی جواب میده. اما اینکه چقدر برد کم میشه آزمایش نکردیم. در نمونه ساخته شده بنده حتی اگر تلسکوپی بسته هم باشه به شدت از میزان شعاعزنی دستگاه کاسته میشه.
|
شنبه 28 دی1392 - 3:41pm |
|
|
|