ختم تاپیک
سلام دوستان من نمیدونم چرا ما همیشه دوست داریم همه چی رو خودمون تجربه کنیم و چرا در استفاده از تجربه های دیگران غافل میشیم
چرا همیشه دنبال نا شناخته ها میریم که خیلی جای ریسک داره آقا من یه چیزی میگم امیدوارم بتونم دوستان رو قانع کنم و کمکی باشه برا یه انتخاب شایسته
ببینید دوستان وقتی دستگاهی بنام لورنز تو ایران مثه گاو پشونی سفید شده و همه میشناسنش و قبولش دارن و جواب خودش رو پس داده و یکی از بهترین کشورهای صنعتی دنیا اونرو تولید میکنه و همه چیزش در حد قابل قبوله و ازهمه مهمتر هر وقت بخای بفروشی رو هوا ازت میخرن چرا بیراهه میرید اقا جان الان با 14 تا 15 تومن یه لورنز ایکس 5 تمیز میتونید بخرید و هر وقتم دوست نداشتید نهایت با یکی دو میلیون ضرر میتونید مثه اب خوردن بفروشید حالا مثلا فکرشو بکن اگه همین mp90 جواب نده باور کنید کسی یک چهارم قیمت واقعی رو بشما نمیده پس عاقلانه فکر کنید که فردا پشیمون نشید و اینم در نظر بگیرید همه چی رو فدای خرید دستگاه نکنید به این خیال که فردا بگیرید پس فردا به همه چی میرسید پس اینده نگر باشید از این جو حاکم یه لحظه بیرون بیاید و یه خورده منطقی به قضیه بنگرید
و اما لورنز دستگاهیه که خیلی راحت تو ایران وسایلش گیر میاد حتی قابل تعمیره و اینکه از لوپهای شرکت کویل تک براحتی تمام میتونی واسش استفاده کنی هیچ دستگاهی هم بالاتر از لورنز نمیزنه همش تبلیغاته که فلان دستگاه 8 متر عمق میرنه یا در یه صورت شاید درست باشه اونم اینه که یه کامیون رو مثلا تو عمق 8 متری بزنه
تازه اگر سیگنالش تا عمق مورد نظر برسه دیگه خود دانید وبه این جمله زیبا هم خوبه توجه کنید
خود کرده را تدبیری نیست