انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 2:57am

پاسخ به موضوع  [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 11  بعدی
 خرید دستگاههای دست دوم OKM 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سید جواد نوشته است:
afshin711 نوشته است:
دوستان نظرتون در مورد اولوشن او کا ام چیه؟

سلام او کا ام نگیر پشیمون میشی اینجا دو نفر تعریف میکنن ولی من 20 نفر که با این وسیله پولشون رو هدر دادن دیدم
گرت رو یکی از دوستان من میخواست از گنجیاب قرن بگیره گفت فعلا خبری نیست
تو پالسی ها لورنز و لندکرافت گزینه های خوبی هستن دنبال تصویری نباش که هیچ کارایی ندارن
یاعلی

سلام ا.سید
سیستم gpr چی رو پیشنهاد میکنی ؟

شنبه 28 دی1392 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
من اصلا با فلزیاب تصویری اصلا موافق نیستم چون خودم کارش رو از نزدیک دیدم ....
و حتی از جی بی اکس هم متنفرم چون دو جا رو زدیم باهاش ولی خطا بود هر دو جا از اون موقع ازش بدم اومد

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

شنبه 28 دی1392 - 4:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هالو جان ................فکر میکنم شما هم مثل من خیلی وقته که مشغول هستی ... تا به حال وسیله ای دیدی که صد در صد جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 28 دی1392 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام میلاد جان،
والا جی پی آر بیشتر بدرد باستانشناسی میخوره تا حفاری غیر مجاز :D
چون خیلی حجیم و دسته پا گیره کار کردن باهاش نیاز به آموزش توسط شرکت فروشنده داره در نتیجه اصلا گزینه خوبی نیست
ولی برندهای مختلفی هست البته من تا الان باهاشون کار نکردم و از نزدیک هم یک جی پی آر واقعی ندیدم این تصویری های تو بازار هم که به هیچ وجه جی پی آر نیست همه شون اسباب بازیه....
اما توصیه من به همه ی دوستان و رفقایی که قصد خرید دستگاه دارند:
1- بهترین دستگاه ها همین بوقی ها هستند خواه vlf باشه خواه pi و...
2- دنبال متراژ بالا نباشید به اون خدایی که میپرستید بیشتر دفینه ها تو عمق پایین هست حداقل ده تا جای بار و اتاق تو نیم متر و یک متر دیدم... کار سبک تر زودتر هم در میره استاد آریای همین انجمن با این تجربه اش دنبال سنگ کاسه ست چرا چون درصد موفقیت بالاست
3- دنبال دستگاهی برید که جواب پس داده باشه خودتون رو عبرت دیگران نکنید
4- به هیچ وجه دستساز نگیرید پول تو چاه ریختنه یه شرکتی دسته دوم مثل لورنز می ارزه به صد تا دستساز
یاعلی

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

شنبه 28 دی1392 - 6:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سید جان
نقطه زن که فرمودید همین بوقی ها رو بگیریم ..............حالا یه وسیله که همون تا دو سه متری تصویر بده چی پیشنهاد میکنی واسه حفره و ..........

شنبه 28 دی1392 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سید جواد نوشته است:
سلام میلاد جان،
والا جی پی آر بیشتر بدرد باستانشناسی میخوره تا حفاری غیر مجاز :D
چون خیلی حجیم و دسته پا گیره کار کردن باهاش نیاز به آموزش توسط شرکت فروشنده داره در نتیجه اصلا گزینه خوبی نیست
ولی برندهای مختلفی هست البته من تا الان باهاشون کار نکردم و از نزدیک هم یک جی پی آر واقعی ندیدم این تصویری های تو بازار هم که به هیچ وجه جی پی آر نیست همه شون اسباب بازیه....
اما توصیه من به همه ی دوستان و رفقایی که قصد خرید دستگاه دارند:
1- بهترین دستگاه ها همین بوقی ها هستند خواه vlf باشه خواه pi و...
2- دنبال متراژ بالا نباشید به اون خدایی که میپرستید بیشتر دفینه ها تو عمق پایین هست حداقل ده تا جای بار و اتاق تو نیم متر و یک متر دیدم... کار سبک تر زودتر هم در میره استاد آریای همین انجمن با این تجربه اش دنبال سنگ کاسه ست چرا چون درصد موفقیت بالاست
3- دنبال دستگاهی برید که جواب پس داده باشه خودتون رو عبرت دیگران نکنید
4- به هیچ وجه دستساز نگیرید پول تو چاه ریختنه یه شرکتی دسته دوم مثل لورنز می ارزه به صد تا دستساز
یاعلی

کاملا موافقم
حرف حق جواب نداره
ولی کیه مه گوش کنه !!!!!!!!!!

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

یکشنبه 28 دی1392 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
milad0111gh نوشته است:
سید جان
نقطه زن که فرمودید همین بوقی ها رو بگیریم ..............حالا یه وسیله که همون تا دو سه متری تصویر بده چی پیشنهاد میکنی واسه حفره و ..........

واسه حفره بهترین تصویری که بچه های ایرانی ازش جواب گرفتن اگزاماینره البته دستگاه های قوی تری هم وجود دارند اما مطرحش بین اپراتورهای داخلی اگزاست که واسه حفره بیشتر از اینا جواب میده یاعلی

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

یکشنبه 28 دی1392 - 2:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستگاههای شرکت او کا ام هم خوب هستند .

تا عمق 11 متر برا من ثابت شدند.

یکشنبه 29 دی1392 - 11:04am

دستگاههای okm هم میتونه خوب باشه البته بستگی به نوع خاک منطقه داره اما تعداد کسانی که ازش نتیجه نگرفتند خیلی بیشتر از کسانی هست که ازش نتیجه گرفتند.

در مورد نظر دوستان مبنی بر اینکه دستگاههای تصویری به درد نمیخوردند بنده با نظر دوستان موافق نیستم چون خودم تجربه خارج کردن بار رو داشتم (البته سرمون رو کلاه گذاشتن و از دستمون خارج کردن که قضیه اش مفصله)
ولی در کل تصویری های جالب هم پیدا میشن

یکشنبه 29 دی1392 - 11:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هرکس ی حرف میزنه یکی میگه okm خوبه یکی میگه بده یگی میگه این یکی اون... آقا واقعا بعضی اوقات آدم نمیتونه تشخیص بده کی تبلیغ میکنه و کی راستشو میگه!

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

یکشنبه 29 دی1392 - 11:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 11  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 268 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure