انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:22am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود

دوستان عزیز یه طرح جدید لوپ برای چنس پیدا کردیم که یه تکه فیبر 9*9 رو بالای یه متر میزد.البته قبلش باید عنوان کنم که تغییرات آخر مهندس حمید و حتما انجام بدین.مقاومت سر لوپ هم 680 اهم بذارید... ابتدا عرض کنم که از سیم 9 رشته آیفون استفاده کنید سپس روی دایره به قطر 30 سانتی متر و ازپیچیدن 4 دور سیم آیفون معمولی که به صورت تخت کنار هم قرار بدین و با چسب محکم کنید.سپس سیمها رو سه تا سه تا باهم موازی کنید و سر هم کنید.متاسفانه هر کاری کردم نشد عکس بذارم که دوستان بهتر متوجه بشن.مقاومت این لوپ0.6 اهم و ظرفیتش هم در حدود0.1میلی هانری هستش.با این لوپ عدد گارد روی 12 اومد و باریر هم روی 2...یه مدل کابل کواکسیال هم پیدا کردم که یه مترش و استفاده کردم عالی بود.اگه جور بشه عکسش حتما میذارم که دوستان استفاده کنن.
با تشکر ویژه از مهندس حمید بابت راهنمایی
موفق باشید :ymhug:

یکشنبه 29 دی1392 - 3:39pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون جناب کرمی خواهش میکنم. خسته نباشین. نتیجه شما واقعا خوب بوده! امیدوارم با قرار دادن تصاویر هم این مدل جدید لوپ رو معرفی کنین چون بنظرم میزان جوابدهیش به شکل غیر عادی قوی بنظر میرسه.

یکشنبه 29 دی1392 - 4:11pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
مرسی مهندس

بله برای خودم هم باور نکردنیه یه کمی Q3گرم میکنه ولی با هیت سینگ برطرف میشه...متاسفانه ترافیک سایت سنگینه اگه شد حتما تصاویر و میذارم

یکشنبه 29 دی1392 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
با سلام و درود

دوستان عزیز یه طرح جدید لوپ برای چنس پیدا کردیم که یه تکه فیبر 9*9 رو بالای یه متر میزد.البته قبلش باید عنوان کنم که تغییرات آخر مهندس حمید و حتما انجام بدین.مقاومت سر لوپ هم 680 اهم بذارید... ابتدا عرض کنم که از سیم 9 رشته آیفون استفاده کنید سپس روی دایره به قطر 30 سانتی متر و ازپیچیدن 4 دور سیم آیفون معمولی که به صورت تخت کنار هم قرار بدین و با چسب محکم کنید.سپس سیمها رو سه تا سه تا باهم موازی کنید و سر هم کنید.متاسفانه هر کاری کردم نشد عکس بذارم که دوستان بهتر متوجه بشن.مقاومت این لوپ0.6 اهم و ظرفیتش هم در حدود0.1میلی هانری هستش.با این لوپ عدد گارد روی 12 اومد و باریر هم روی 2...یه مدل کابل کواکسیال هم پیدا کردم که یه مترش و استفاده کردم عالی بود.اگه جور بشه عکسش حتما میذارم که دوستان استفاده کنن.

سلام جناب کرمی

خب تبریک میگم خسته نباشید

0.1میلی هانری منظور 100 میکروهانری هستش ؟ با این مقدار تفکیک رو از دست دادین یا فرقی نکرده؟

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 29 دی1392 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نتیجه عجیبی بوده :-?

آخرین بار توسط mohsenlrl در یکشنبه 29 دی1392 - 7:28pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 29 دی1392 - 7:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
با سلام و درود

یعنی میشه آقا حمید؟ ظریفیتش خیلی پایین نیست؟ به نظرتون این ظرفیت پایین رو چی می تونه اثر منفی داشته باشه؟3 تا 3 تا یعنی اینکه 9 سر سیم شده 3 سر، و بعد اون سه سرو به صورت عکس زیر بهم وصل کردید؟ خوب پسچرا 4دورسیم؟ برای 4 دور سیم دلیل خاص یا محاسبه خاصی داشتید آقای کرمی؟ اگه جواب بده واسه درست کردن لوپ یکمتری خیلی عالی میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 29 دی1392 - 7:25pm
مدیر کل
مدیر کل

اینطور که ایشون به من فرمودن ظرفیت 120 میکرو هانری بوده و با این لوپ 30 سانتی فیبر مسی 9 در 9 سانت رو تا 120 سانت سنس کردن! نتیجه ای که تقریبا نزدیک به غیر ممکن بنظر میرسه! اگر این نتیجه درست باشه روی برد نهایی با لوپ بزرگ تا 4 متر هم میشه حساب کرد! :D
اینکه ظرفیت کم بوده ولی برد زیاد هست بدلیل سیستم خاص این لوپ هست. وگرنه با لوپهای دیگه اگر تعداد دورها خیلی کم بشه برد افت زیادی میکنه. تا جاییکه بنده هم بررسی کردم تفکیک با تغییر طرفیت زیاد خراب نمیشه. اما دیگه 120 میکرو هم خیلی کم هست و اصولا در پالسی ها این مقدار متداول هم نیست!
نمیدونم تغییرات نهایی بنده چقدر ارتباط به چنین نتیجه ای میتونه داشته باشه! اما اون چیزی که مسلم هست کار کردن روی لوپ حداقل برای این فلزیاب هنوز جای نتیجه گیریهای بهتری داره. :D

یکشنبه 29 دی1392 - 7:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب تفکیک میخوایم چیکار آقا حمید، مهم برد و ثبات هست، من پس فردا آیسی 7662 به دستم می رسه، حتما امتحان می کنم :D .اون شکلی که کشیدم درسته آقا حمید. آقای کرمی بیا راهنمایی کن بی زحمت، بزرگواری کن و یکم بیشتر توضیح بده، اینکه اصلا چرا این ایده به نظرت رسیدو چرا 4 دور؟

یکشنبه 29 دی1392 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
به نظر من این نتیجه کمی غیر عادیه ولی دوستمون اقای کرمی میگن که تست گرفتن و جواب داده.اقای کرمی اگر ممکنه کمی بیشتر در مورد کارتون توضیح بدید که سر سیم ها رو چطوری بستید مثل شکل بالاست یا فرق میکنه واینکه در تفکیک دستگاه تغییری ایجاد شده یا نه
با تشکر

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

یکشنبه 29 دی1392 - 7:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
اینطور که ایشون به من فرمودن ظرفیت 120 میکرو هانری بوده و با این لوپ 30 سانتی فیبر مسی 9 در 9 سانت رو تا 120 سانت سنس کردن! نتیجه ای که تقریبا نزدیک به غیر ممکن بنظر میرسه! اگر این نتیجه درست باشه روی برد نهایی با لوپ بزرگ تا 4 متر هم میشه حساب کرد! :D
اینکه ظرفیت کم بوده ولی برد زیاد هست بدلیل سیستم خاص این لوپ هست. وگرنه با لوپهای دیگه اگر تعداد دورها خیلی کم بشه برد افت زیادی میکنه. تا جاییکه بنده هم بررسی کردم تفکیک با تغییر طرفیت زیاد خراب نمیشه. اما دیگه 120 میکرو هم خیلی کم هست و اصولا در پالسی ها این مقدار متداول هم نیست!
نمیدونم تغییرات نهایی بنده چقدر ارتباط به چنین نتیجه ای میتونه داشته باشه! اما اون چیزی که مسلم هست کار کردن روی لوپ حداقل برای این فلزیاب هنوز جای نتیجه گیریهای بهتری داره. :D

جناب مهندس حمید من اکثر این ظرفیتا رو تست کردم اما این ظرفیت دیگه خدایییش خیلی کمه :D

اما من فردا تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم

اما جناب مهندس حمید این تغییرات آخری که فرمودین ثبات رو بسیار بالا برده حتی طبق تستهای بنده بریر روی 2 و در خاک براحتی جواب میده :D

دوستان دقت کنن، گارد رو باید طبق خاک منطقه تنظیم کرد وگرنه دچار مشکل میشین

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 29 دی1392 - 8:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , morteza66 و 290 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure