انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:23am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان لوپ معمولی کلا جواب خوبی نمیده! شما اگر لوپ 60 سانتی با کیفیت درست بکنین از لوپ 1 متری معمولی هم میتونه بهتر جواب بده! پس همه چیز هم به بزرگی لوپ نیست.
از ولوم که بهیچ وجه نمیشه برای مقاومت موازی لوپ استفاده کرد! چون حداقل وات لازم برای این مقاومت 1 وات هست! ولومها همچین توانی ندارن و بلافاصله میسوزن. از طرفی اگر هم ولوم وات بالا موجود باشه باز هم بدلیل اینکه کیفیت مقاومت ثابت رو ندارن و حالت سیمپیچی اندکی درشون وجود داره باز هم مناسب نیستن. بهترین انتخاب یک مقاومت کربنی ثابت 2 وات هست.
برای انواع لوپ اگر با کیفیت باشه نیاز نیست مقاومت تغییری بکنه. در هر صورت 390 اهم حداقل و بنظر من 680 اهم حداکثرش هست. اگر میخواین از انواع لوپ استفاده کنین و در مورد کیفیتشون مطمئن نیستین بهتره حداقل مقدار یعنی 390 اهم رو قرار بدین تا برای همه نوع لوپ خوب جواب بده. فقط ممکنه اندکی از قدرت کاسته بشه.

دوشنبه 30 دی1392 - 10:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
از آقای کرمی خبری نشد که بیشتر در مورد لوپش توضیحی بده و یا عکسی بزاره .دوستان خواهشن اگر لوپ مورد نظر رو ساختید نتیجه رو در انجمن قرار بدید
با تشکر. @};- @};- @};-

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

دوشنبه 30 دی1392 - 10:45am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان شب بخير
من 1 لوپ با قطر داخلي 53 سانت با سيم 1.2 پيچيدم كه مقاومتش حدود 0.6 اهمه .
ولي وقتي به مدار وصل ميكنم فقط از بیزر مدار صداي بم ترررررررررررررررررررررر مياد(مثل صداي موقعي كه فلزي به سيم پيچ چسبيده ميشه) و خط سيگنال پر ميشه.
اما وقتي با 2 دستم محل اتصال كابل به سيمپيج رو ميگيرم و فشار ميدم اون صدا قطع ميشه و سيگنال در حالت شروع قرار ميگيره.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن.
ياحق
@};-

سلام دوستان
آقا حمید میشه لطفا در مورد این مورد راهنمایی کنین.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 30 دی1392 - 10:57am
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان مساله شما رو فکر میکنم بارها بهش اشاره کردیم!
خود لوپ رو اگر درست ساخته باشین هیچ مشکلی نمیتونه داشته باشه. با این حال مساله اتصالی بین سیمها در میانه لوپ و سر لوپ رو چک کنین. همینطور چک کنین سر سیمها بدرستی لخت شده باشه و به کابل اتصال درستی داشته باشه. کابلتون هم باید کابل خوبی باشه. در نهایت وقتی چنین حالتی پیش میاد با بالا بردن عدد گارد درست میشه. اگر کیفیت لوپ و کابلتون خوب باشه باید با گارد 20 به بالا مدار قابل استفاده باشه.

دوشنبه 30 دی1392 - 11:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

بنده هم با کابل آیفون شیلد دار ( 6 زوج و 10 زوج ) یک لوپ 45 درست کردم و سیم اتصال به شیلد کابل باید به یک سر کابل که به منفی مدار میره وصل بشه ، عملکرد بدی نداره فقط بحث حذف آهن دستگاه خیلی خوب عمل نمیکنه ، فیبر مسی 15 در 15 رو تا 120 سانت میزنه ، با گارد 24 و باریر 1 ؛ درضمن کابل رابط کرمان پیدا کردم و واقعاً عالی تر از بقیه کابلها جواب میده . هنوز فرست نکردم یک لوپ با کیفیت درست کنم . شرمنده @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 30 دی1392 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میشه لطف کنید نحوه پیچیدنو شرح بید آقا مهدی. شما هم مثل آقای کرمی پیجیدید؟ چند دور؟

دوشنبه 30 دی1392 - 12:04pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mohsenlrl نوشته است:
میشه لطف کنید نحوه پیچیدنو شرح بید آقا مهدی. شما هم مثل آقای کرمی پیجیدید؟ چند دور؟

با سلام
نه دوست من ، بنده هر دوطرف کابل ، اول سیم های داخل کابل رو دوتا دوتا با هم وصل کردم و سپس بصورت سری به هم وصل کردم ، ولی سیم هارو از داخل کابل بیرون نکشیدم ، شاید مهندس کرمی سیمهارو بیرون کشده باشن و لوپ تخت درست کرده باشن ، البته این کابلها باید از نوع سیم شماره 0.65 تهیه بشه که بهتر بوده ، بنده فقط بعد از اتمام کار کابل رو چند لایه کردم تا بصورت 45 سانتی بشه ، البته با همین کابل آیفون مشکی رنگ 10 زوج رو هم بصورت کوئل یک در یک درست کردم که جواب خوبی ندیدم ، بهترین لوپ باید طبق سلیقه برای عمق های مختلف بین 30 تا 60 باشه . @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 30 دی1392 - 12:25pm
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
bina نوشته است:
سلام دوستان شب بخير
من 1 لوپ با قطر داخلي 53 سانت با سيم 1.2 پيچيدم كه مقاومتش حدود 0.6 اهمه .
ولي وقتي به مدار وصل ميكنم فقط از بیزر مدار صداي بم ترررررررررررررررررررررر مياد(مثل صداي موقعي كه فلزي به سيم پيچ چسبيده ميشه) و خط سيگنال پر ميشه.
اما وقتي با 2 دستم محل اتصال كابل به سيمپيج رو ميگيرم و فشار ميدم اون صدا قطع ميشه و سيگنال در حالت شروع قرار ميگيره.
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن.
ياحق
@};-

سلام دوستان
آقا حمید میشه لطفا در مورد این مورد راهنمایی کنین.
یاحق

جناب بینا در این صورت شما باید سریع تنظیم گارد رو بالاتر ببرید تا سیستم درست کار کنه ، همینطور چندتا چندتا بالاتر ببرید تا عدد بهتر مشخص بشه ، اشکال خاصی نباید باشه @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 30 دی1392 - 12:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان طرح جدید 2 حالت داره، بجز طرح شماره 1 که یکی از دوستان ارائه کردن طرح 2 هم به نظر من ممکنه استفاده بشه... باید دید آقای کرمی کدوم یکی از این طرحها رو تایید میکنن!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

دوشنبه 30 دی1392 - 1:09pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان دقت کنین جناب کرمی فرمودن از کابل آیفون استفاده کردن که داخلش 9 رشته سیم داره! بعد این 9 تا رو بصورت 3 تا 3 تا به هم وصل کردن. :D

دوشنبه 30 دی1392 - 1:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 111 , 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , morteza66 و 285 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure