نویسنده |
پیغام |
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام در رابطه با استفاده از باتری قلمی برای گرت 2500 برای دوستان سوال پیش امده بود. از استاد حمید سوال کردم که ایشون هم محبت کردند و جواب قانع کننده ای دادند که در اینجا دقیقا سوال و جواب ایشون را برای شما میگذارم: سوال: ایا استفاده از باتری های قلمی که نیروی زیادی تولید نمیکنند، میتواند انرزی لازم برای عمق زنی 6 متر یک دستگاه رو تولید کنه؟؟ و جواب ایشان: ""خیر دوست من اصلا چنین چیزی نیست. اولا شما با یک دستگاه پالسی طرف نیستین که این حرف رو بزنین! سیستمهای پالسی قدرتی هستن و از این حیث درسته باید باطریشون 12 ولت و حتی بیشتر باشه تا قدرت کافی تولید کنن. در سیستمهای وی ال اف چنین چیزی نیست. در عین حال شما از کجا میدونین که این 8 باطری به ولتاژ بالاتری در داخل دستگاه تبدیل نمیشه؟ در ضمن دوست من 8 باطری قلمی معادل 12 ولت هست! کمتر که نیست. در خصوص سیستم توباکس هم تلقی شما صحیح نیست چون این سیستمها اصولا به توان الکتریکی کمی نیاز دارن. بعنوان مثال TM808 که برد نهاییش قطعا 6 متر هست تنها از 4 باطری قلمی استفاده میکنه!!! توباکس ساشو هم که ما کار کردیم بجز در قسمت فرستنده کل مدارش با 8 ولت تغذیه میشه. اصولا در سیستمهای وی ال اف و تی آر مصرف باطری کمتر و ولتاژ پایین تری نیاز هست. در ضمن توجه داشته باشین ولتاژ امواجی که در لوپ تولید میشه همیشه از ولتاژ باطری بسیار بالاتر هست.""
|
دوشنبه 30 دی1392 - 10:33am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
سلام به طرفداران گرت جی تی ای 2500. یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ دهید. در صفحه 51 این تایپیک اقا حمید عکس پکیج این دستگاه رو گذاشتند که کنترل باکس این دستگاه با اونی که ما در جاههای دیگه دیدیم فرق میکنه. و استاد حمید هم گفتند که این مدل رو بگیرید. میخواستم بدونم قضیه چیه؟ کدوم بهترند و اینها چه فرقی با هم دارند؟ ممنون
|
دوشنبه 30 دی1392 - 12:24pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
آقا محمدرضا راست میگه قیافه اونیکه مهندس حمید گذاشته فرق میکنه هالو کجایی بیا ببین
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 30 دی1392 - 1:35pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سلام ..محمد رضا مهندس حمید گفتن هنگام خرید توجه داشته باشین که این چیزا هم همراهشه یعنی وقتی بخوایم بگیریم چیزی کم و کثر نباشه بعد این مدل که مهندس حمید گذاشتن یه فلزیاب قدیمترشه به اسم سی اکس و جی تی ای 2500 هم وقتی میتونه اون رو سابورت کنه بس همون 2500 بخاطر تکنولوژی جدیدترش بهتره.. و اینم لازمه بگم که مدل سی اکس با فرکانس 6.5 کیلیو هرتز کار میکنه ولی جی تی ای با 7.2کیلو هرتز
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
دوشنبه 30 دی1392 - 1:39pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
سلام من از استاد حمید پرسیدم و ایشون گفتند اون عکسی که دوستان در صفحات بعد گذاشتند درست است و اون رو بخرید.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 3:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان زیاد خودتون رو سرگردان نکنید! این صفحه رسمی خود سایت گرت برای مدل 2500 هست با تصاویر کاملا مشخص: http://www.garrett.com/hobbysite/hbby_gti2500_main.aspxاین هم تصاویر مربوط به کیت توباکس که به لوپ EagleEye (ایگل آی) معروف هست: http://www.garrett.com/hobbysite/hbby_g ... ckage.aspxدقت کنین خود مدل 2500 دارای دو لوپ 9.5 و 12.5 اینچی هست که طبیعتا بزرگتر قویتر جواب میده.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 4:17pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
خیلی ممنون از کمک هات مهندس حمید ...انشا الا بتونیم حداقل این گرت رو یکم ارزون بگیریم
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
دوشنبه 30 دی1392 - 4:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب تعدادی از دوستان مطالب خاصی در خصوصی با بنده مطرح کردن و جویای نظر مجدد بنده شدن که سعی میکنم نکات خودم رو بیشتر توضیح بدم. ببینید گرت 2500 بخودی خود یک فلزیاب وی ال اف یا به اصطلاح تفریحی محسوب میشه. برد نهایی این فلزیاب مثل تمام فلزیاب های مشابه بین 1.5 تا 2 متر هست که میشه با همون سیستم تک لوپش برای یک دفینه درست حسابی انتظار 2 متر عمقزنی رو داشت. اما دوستانی که در مورد لندکرافت یا هر پالسی دیگه میپرسن توجه داشته باشن شما روی پالسی هم اگر لوپ 30 سانتی ببندین برد بیشتر از 2 متر هیچوقت نمیتونین داشته باشین! حتی این دستساز هایی که خیلی روشون کار میشه و بیشتر تست در هوا با فلز استیل رو ملاک قرار میدن هم وضعشون همین هست! اصولا میزان عمقزنی در همه فلزیاب ها به سایز لوپ بستگی زیادی داره. حالا در پالسی این برد برای آهن و بخصوص استیل همیشه بهتر هست و برای طلا و سایر فلزات درصدی کمتر. اما در سیستم وی ال اف چنین وضعیتی وجود نداره. در عین حال تفکیک در بهترین پالسی ها هم هیچوقت بخوبی وی ال اف نیست. پس در مجموع این مساله که فلزیاب وی ال اف ضعیف و بدرد نخور هست مطلب درست و کاملی نیست. در خصوص GPX5000 هم که دوستان سوال میکنن ؛ این فلزیاب در واقع یک طلایاب هست که فکر میکنم با 28 فرکانس کار میکنه و سیستم بسیار پیچیده ای داره که مخصوص سنس طلا هست. اما باز هم بردش بیشتر از 2 متر نیست و در عین حال قیمتش 4 برابر در میاد! علت اینکه بنده مدل 2500 رو بیشتر پسندیدم به این جهت هست که لوپ توباکس رو هم میشه بهش متصل کرد. این رو حداقل من در مدل دیگه ای ندیدم که امکانپذیر باشه. وگرنه بعضی مدلهای معمولی وی ال اف گرت هستن که اندکی قویتر باشن. اما قابلیت تبدیل به توباکس رو ندارن. کار کردن با سیستم توباکس هم دشواری های خاص خودش رو داره. ولی اونطور که بنده پرس و جو کردم تا 5 متر میشه روی این سیستم توباکس حساب کرد. طبیعتا در این حالت تفکیک و بسیاری از سایر قابلیتها غیر فعال میشه. اگر بنده باشم انتخابم فلزیاب های دستساز و بسیار ارزانتر هست! اما دوستانی که میخوان دستگاه شرکتی بگیرن خب با پول یک فلزیاب میتونن عملا 2 تا فلزیاب متفاوت داشته باشن! توباکس جهت عمقزنی اهداف بزرگ کاربرد داره و حالت تک لوپ هم برای داخل گودال میتونه استفاده بشه. پس در برابر قیمتش بنظر من نمیشه انتخاب بهتری کرد. قیمت این دستگاه هم در حال حاضر تا جاییکه پرسیدم حدود 7 میلیون هست. با در نظر گرفتن قیمت بنظر من میتونه انتخاب خوبی باشه. در عین حال باید توجه داشت این فلزیاب از نظر نحوه استفاده به راحتی بعضی فلزیاب های دیگه نیست و باید مدتی باهاش تمرین کرد تا بشه بخوبی ازش کار گرفت.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 9:48pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
حکایت خریدار و فروشنده یعنی حواست نباشه اره دیگه.........
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 10:18pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید مرسی ازت لطفت مستدام و محبتت همیشگیه امیدوارم عمرت بلند همراه با سلامتی همیشگی باشه نمیگم همه ک اغراق کرده باشم اما بچه ها خیلی دوسست دارن.. من ب شخصه ک مدت کمیه میشناسمتون اما جز صداقت چیزی ازتون ندیدم، مثه کف دست نه روی دست! خیلی آقایی.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 30 دی1392 - 12:36am |
|
|
|