سلام
اساتید عزیز خسته نباشین
من با دوستانم چندین حفاری داشتیم کهدر منطقه باستانی بوده و با ردیاب مشخص کرده بودم در همه اونها یک نکته مشترک وجود داره که موجب شکست و خطا بوده من در ردیابی تقریبن تمام اصولی که شما دوستان و اساتید محترم و عزیز مطرح میکنید را در حد توان و امکانم رعایت کرده بودم و لی مشکل اینجاست کهدر تمام مکان ها در عمق های متفاوت به یک بستر سفت و محکمی رسیدیم که کلنگ هم به زور میتونست اونجا رو بکنه این بستر مهکم کاملن دستساز بوده و مخلوطی از موادی مسل ماسه ریز. سفال شکسته در رنگ های مختلف بدون لعاب و اندازه های متفاوت . خاکستر سیاه و سفید و تکه هایی از دیواره های تنور . سنگ ریزه و گاهی تکه هایی از سنگ هایی به وزن نیم تا یک کیلو و استوخوان حیوان و انسان که قاطی خاک بوده که ازش شفته ساختن اینجور به نظر میومد که این مواد و عناصر به صورت غیر عمد در این لایه قرار گرفته اند البته به نظر من اینجور اومد .
مسل اینکه جاییرو بتون کاری بکنیم و بتونرا جایی اماده کنیم که اونجا تیکه اجر تیکه چوب و خرده سیم آلماتوری و کاغذ و نایلون پاره و غیره باشه و ما سختمون بیاد سواشون کنیم و بی اهمیت قاطی بتون بکنیم بره.
خلاصه در مورد این بستر سفت باید بگم ضخامتش بیشتر از یک متر هستش و هیچ وقت نتونستیم تا اخرش بکنیم و پرشون کردیم بنزمن اینجور میاد سفال و استخوان و ذرات و مواد معدنی دیگر اگر در این بستر محکم گرار بگیرن بحدی قوی میشن که رد دادنشون مشکل هست چون متراکم هستند و بکمک هم قوی ترین فرکانس را ایجاد و پخش میکنن .
اساتید عزیز لطفن راهنماییم کنید که چگونه میتونم از شر این لایه و خطاهایی که ایجاد میکنه خلاص بشم ا؟
آیا راهی برای کندن اسان این لایه هست تا بتونیم یه بار هم که شده از این لایه را بگزریم؟آیا راهی برای نرم کردنش وجودداره؟
با سپاس از همه دوستا ن و اساتید عزیز
یا حق