انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 1:11pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

سورنای عزیز MP10 دو مدل نداره! بلکه خودش دارای دو حالت هست! :D در حالت قدرت پایین باکس فرستنده کوچک تری وصل میشه و میله وسط هم کوتاهتر هست و نهایت عمقزنیش در این حالت 12 متر عنوان شده. در حالت قدرت بالا باکس فرستنده بزرگتر رو باید نصب کرد و میله وسط هم بلندتر شده و میزان عمقزنیش هم در این حالت 25 متر ذکر شده!
بهرحال اگر بخواین بگیرین باید از روی کاتالوگ اصلی و سایت خود مینرو چک کنین همه این قسمتها موجود باشن.

چهارشنبه 1 بهمن1392 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
مهندس حمید عزیز ..والا من خیلی گشتم در مورد ام بی 10 ولی سایت بدرد بخوری رو نتونستم بیدا کنم یا فیلمی از این دستگاه نیست :-?

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 1 بهمن1392 - 2:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اینم یه لینک که هر چی فیلم موجود تو یو تیوب رو میتونی نگاه کنی و فکر کنم ازش هم میشه دانلود کرد ...و هر چی رو خواستین تو قسمت سرچش بزنین که اگه فیلمی ازش موجود باشه اون فیلم رو میاره بالا...موفق باشین :-*

http://www.video.al3boshi.com/tags/go.html

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 1 بهمن1392 - 2:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام دوستان این MP 10 قیمتش چنده؟ میشه یه مقدار از کارایی اش بگید؟ ممنون

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خیلی ممنونم مهندس جان سپاس ازت ک راهنماییا و کمکات همیشه شامل حال بچه ها میشه منجمله خوده من.. :x من واسم فرقی نداره همون باکس کوچیکشم باشه حله ولی بازم ببینم باهم ب فروش میرن یا باید باکس و میله رو جدا سفارش بدیم..هالو قدرت رو داری داداش 25متر!!!

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 10:55am
مدیر کل
مدیر کل

بنظر من MP10 دستگاه بسیار مشکوکی هست! عجیبه این دستگاه پس از چندین سال تولید حتی یک فیلم تست یا بررسی عملی ازش توی نت موجود نیست! حتی یکی از فروشندگان ایرانی هم که این فلزیاب رو گذاشته تاکید کرده بدون تست میفروشه!
از طرف دیگه در کاتالوگ این دستگاه دیده میشه برای فلز جدید بسیار ضعیف عمل میکنه و مثلا فلز 50 در 50 سانت رو فقط تا 70 سانتی سنس میکنه! اما اگر فلز سالها داخل خاک بوده باشه میزان عمقزنی چندین برابر میشه! به اعتقاد من چنین مساله ای برای یک سیستم توباکس عادی نیست. بفرض هم اگر ادعای شرکت سازنده درست باشه ؛ به این معنی هست که این توباکس بیشتر به میدان مغناطیسی یا یونها حساس هست که خب دیگه باید گفت احتمال خطاش هم زیادتر میشه! چون نقاطی که دارای چنین حالاتی هستن در طبیعت خیلی وجود دارن و با ردیاب هم براحتی و از شعاع دور قابل سنس هستن. ما اگر از فلزیاب استفاده میکنیم بیشتر بخاطر سنس خود فلز هست تا بتونیم تایید نهایی رو داشته باشیم. اگر قرار باشه حساسیت به آثار فلز بمراتب بیشتر از خود فلز اصلی باشه دیگه بنظر من نمیشه روی چنین دستگاهی بعنوان تایید کننده حساب کرد.
این مسائل در کنار قیمت نسبتا بالایی که این دستگاه داره من رو به این نتیجه میرسونه که خرید این دستگاه ریسک بسیار زیادی داره و تنها در صورت تست واقعی و قابل قبول میشه با خیال راحت خریداریش کرد.

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 10:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
اقا حمید به نکات خوبی اشار ه کردین بهتر دور بر محصولات مینرو نرید چون اخبار خوبی نمیرسه و کارایی لازم رو نداره .

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 11:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید باید بهشون ایمیل بدیم ک چرا ی تست نداره این سیستم و ببینیم پاسخشون ب سوالاتمون چی هستش :-? همینجوری نمیشه رفت این سیستم رو ورداشت مهندس درست میگن، اگ پولو دادیمو سیستم اونجور ک باید کار نداد چی! پس تحقیقات ادامه داره دوستان :-w

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 11:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من دیشب تا حدود ساعت 6و نیم صبح دنبال یه تست از این دستگاه گشتم ولی چیزی نبود ..حتی نتونستم یه توضیح قانع کننده و خوب ازش بیدا کنم ..ولی بنیامین عزیز اف جی 90 مینیرو خیلی خوبه ..

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 11:53am
مدیر کل
مدیر کل

هالو جان FG90 هم نوعی یون یاب هست که خطای زیادی داره. درسته فیلمهای خوبی هم ازش وجود داره ولی در واقعیت زیاد بدرد کاوش نمیخوره. عملا ردیاب خیلی بهتر از این جور دستگاهها جواب میده.

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 11:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 58 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure