نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم gladyator_089 عزیز. اینکه همه این قطعات رو یک فروشگاه داشته باشه بعید میدونم! در ضمن آیسی 6 رو شما همون ADS7816 استفاده کنین بهتر هست. بجای OP37 هم NE5534 میتونین استفاده کنین چون فرق محسوسی ندارن. بخصوص در صورت استفاده از 7662 دیگه اون مساله افت ولتاژ بیشتر روی 12- هم وجود نداره! خازنی که تصویرش رو قرار دادین دقیقا نمیدونم چه نوعی هست. ولی مطمئنا عدسی نیست! خازنهای 100 نانو این مدار رو هم بهتره از نوع عدسی بگیرین.
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 11:18pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
سلام من اینجوری پیچیدم طبق گفته های آقای کرمی خیلی باحال شد فکر کنم چون سیم پیچها لای هم میفته خوب میشه راستی اول جفت به جفت کنار هم بستم تعریفی نداشت ولی بعد که یکی درمیونش کردم خیلی بهتر شد طبق عکس زیر به هم وصل کنید یه سر بنفش میشه سر اول از اونور کابل بنفشو به سیاه و از این سر سیاهو به سبز و از سر دیگه سبزو به قرمز واز سر بالا قرمزو به آبی وصل میکنید و در اون سر کابل آبی میشه سر دوم سیم پیچ نکتش اینه که باید حتما یکی در میون بهم وصل کنید به نظر من خوب جواب میده حالا اگه روی تخته سه دور کابلم کنار هم بپیچیم فکر کنم بهتر باشه من هنوز انجام ندادم من از وضعیت اقای کرمی خبر نداشتم امیدوارم شرایطشون طبق مرادشون باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 1 بهمن1392 - 11:31pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی با توجه به صحبت رابین هود عزیز با عوض شدن جهت جریان جهت میدان لوپ هم عوض میشه به فرض اینکه میدان برآیند هم مد نظر باشه با توجه به فرد بودن تعداد سیم ها میدان برآیند ضعیف تر میشه تازه هر رشته سیم به تنهایی یک میدان جداگانه درست میکنه که تداخل چند میدان را به همراه داره و در ضمن ظرفیت خازنی به وجود آمده بین سیم ها هم هست به نظر من اگر این لوپ بهتر عمل کرده فقط به خاطر جریان بیشتریه که داره ازش میگذره دوستان میتونند با لوپ معمولی هم این کار را انجام بدن فقط باید ظرفیتش را پایین آورد
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 1 بهمن1392 - 12:42am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
only for you نوشته است: سلام بر همگی با توجه به صحبت رابین هود عزیز با عوض شدن جهت جریان جهت میدان لوپ هم عوض میشه به فرض اینکه میدان برآیند هم مد نظر باشه با توجه به فرد بودن تعداد سیم ها میدان برآیند ضعیف تر میشه تازه هر رشته سیم به تنهایی یک میدان جداگانه درست میکنه که تداخل چند میدان را به همراه داره و در ضمن ظرفیت خازنی به وجود آمده بین سیم ها هم هست به نظر من اگر این لوپ بهتر عمل کرده فقط به خاطر جریان بیشتریه که داره ازش میگذره دوستان میتونند با لوپ معمولی هم این کار را انجام بدن فقط باید ظرفیتش را پایین آورد درسته نظر بنده هم همينه ، البته مقداري كيفيت مس سيم و قطر سيم هم بستگي داره ، به هرحال بايد مدلهاي مختلف رو تست كرد تا به بهترين نتيجه رسيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 1 بهمن1392 - 1:02am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب دوستان بنده با روش لوپ تخت پیشنهادی خودم یک لوپ 19 سانتی با ظرفیت 150 میکرو هانری و 0.6 اهم ساختم و نتیجه به این شکل بود که قدرت سنس هیچ تغییری نکرد! در عین حال تفکیک آهن هم کماکان بسیار خوب عمل میکرد ولی تفکیک کمی نزدیک تر به لوپ فعال میشه. عدد گارد هم 4 شماره کاهش پیدا کرد و مصرف باطری مدار 1.5 برابر افزایش یافت. هر چند این تست بخوبی نشون میده این مدار به مقدار ظرفیت لوپ حساسیت زیادی نداره اما در مجموع به صرف کم کردن ظرفیت لوپ و علیرغم جریان بیشتری که در لوپ ایجاد شد نتیجه بهتر نبود و بخصوص چون مصرف باطری بالا میره ؛ کم کردن ظرفیت لوپ بنظر من کار جالبی نیست. مساله اصلی در مورد لوپ بنظر من فقط نوع سیم و مدل پیچیدن هست. وگرنه به صرف تغییر ظرفیت یا حتی مقاومت نتیجه از نظر قدرت بهبود محسوسی نمیتونه داشته باشه.
|
چهارشنبه 1 بهمن1392 - 1:13am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
حمیدجان شما که بهتر میدونید مقاومت یک سیم به رسانایی ویژه طول سیم و سطح مقطع بستگی دارد میدان مغناطیسی حاصل از سیم پیچ هم به جریان گذرنده و طول سیم پیچ و تعداد دور سیم پیچ و دو تا ضریب دیگه k , میو صفر اگر اشتباه نکنم بستگی داره حالا شما چطور میگید جریان تاثیر زیادی نداره اون شکل ساخت هم حتما به یکی از این آیتم ها بر میگرده
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 1 بهمن1392 - 1:38am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
only for you عزیز مطلبی که شما به این سادگی میفرمایین بیشتر از 1 ماهه ذهن من رو مشغول کرده! من با سیستم افزایش ولتاژ و با لوپهای مختلف هم بررسی کردم. بحث دقیقا همینه ؛ جریان داخل لوپ رو تا چند برابر میشه افزایش داد اما برد ذره ای بیشتر نمیشه!!! این مساله رو فقط میشه به محاسبات داخلی میکرو مربوط دونست که در اختیار ما نیست. اما شکل ساخت لوپ بیشتر در تجمع خطوط میدان مغناطیسی تاثیر داره. نه الزاما در جریان عبوری از لوپ.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 10:11am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا حمید. امروز آیسی7662 به دستم رسید ودستگاه رو راه انداختم . در طبقه 3 ساختمان تست گرفتم. بایرن روی 1 و گارد روی 26، با لوپ 19 سانت طرح جنابعالی (38 دور سیم 0.85 میل). خوب فیبر مسی 9 در 9 رو در 55 سانت در نمودار تغییر کوچ ظاهر میشه، در 50 تقریبا 4 خونه پر میشه و در 45 اولین صداها شنیده میشه. سکه 500 تومانی در 32 سانت اولین تغییرات جزئی در نمودار و در 26 اولین صداها شنیده میشه. چطوره آقا حمید؟ این گلم بابت تشکر از زحمات جنابعالی
آخرین بار توسط mohsenlrl در چهارشنبه 2 بهمن1392 - 11:44am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 10:54am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم محسن عزیز. خسته نباشین و مبارک باشه! نتایج تست شما خیلی خوب و تقریبا با بنده مشابه هست. مدارتون مشکلی نداره. از این به بعد دیگه بیشتر باید روی لوپ تمرکز داشت.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 11:05am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
ممنون آقا حمید، می تونستم گارد رو تا 23 هم پایین بیارم ولی چون دورو برم فلز بود یکم حساس میشود، رو گارد 26 کاملا ساکت و پایدار بود و نمودار روصفر. میگم آقا حمید موقع آزمایش باید وقتی نمودار اولین تکان جزئی رو خورد ملاک قرار بدم یا اولین صدای شنیده شده رو؟ انشالله لوپ آقای کرمی و لوپ 1 متر طرح چنابعالی هم میسازم
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 11:09am |
|
|
|