نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
ممنون هادی جان از لطف و اعتمادی که نسبت به ما داری. در مورد توباکس من پیشنهادم به شما این بود حالا که نصف راهو خودت رفتی باقیشو هم بری و کار رو خودت تموم کنی. دیگه بستگی به خودت داره. در مورد سایر دستگاهها هم حقیقش هر کدوم مشکلی فعلا دارن. تفکیک با سیستم معمولی نمیشه گذاشت و قطعه خاصی نیازه که فعلا توی بازار نیست و قراره از اونور سفارش بدیم ببینیم چی میشه. تازه بعدش باید تست بشه. از نظر برد فرقی نمیکنه تفکیک داشته باشه یا نه. روی یک دستگاه پالسی هم داریم کار میکنیم متاسفانه اونم لنگ قطعه ای هست که پیدا نمیشه. البته منظورم از قطعه یه چیز ساده نیست! ردیاب هم بنده طرحی دارم که بصورت دیجیتال و کامپیوتری هست که اگر طبق خواسته من در بیاد واقعا فکر میکنم یکی از بهترین ردیابهای دنیا میشه. قولشو نمیتونم بدم چون بر اساس تمام اطلاعات فرکانسی که تا الان دارم و از دستگاههای مختلف که کاراییش ثابت شده بدستم رسیده باید خودم با میکرو قسمت اصلیشو برنامه نویسی کنم و این کار طول میکشه. طبیعتا بعد از ساخت اینها باید خودم و اقا مجتبی درست تستش کنیم تا مطمئن بشیم کارایی مناسب رو داره و بعد در موردشون تصمیم بگیریم.
|
جمعه 25 اسفند1391 - 7:31pm |
|
|
lrl
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید جون حمید جون مرسی از پاسختون آقا من 30 اسفند دارم میرم مسافرت دهمفروردین برمیگردم.قطعه ای چیزی میخواین بگید شاید تونستم بخرم.فقط خودتون میدونید من زیاد سر در نمیارم از این جور چیزآ.اسم قطعه با تمام مشخصاتش رو بنویسید اونجا بدم به فروشنده بگم دقیقا چی میخوام. توباکسم که آقا آخر سر دیدم کار ما نیست درست کردنش.
|
جمعه 25 اسفند1391 - 8:18pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
البته دوستان استارت ساخت توباکس ساشو رو من و آقا مجتبی برای اولین بار زدیم و رفتیم تهران و قطعات رو خریدیم ، واقعاً دنبال قطعات باکیفیت گشتن خیلی خسته کننده هستش و همچنین غرغر فروشنده ها که میگن چرا قطعات رو تست میکنید ، خوب باید تست بشه تا قطعه مقدار واقعی خودش رو داشته باشه تا دستگاه به خوبی عمل کنه ؛ که خوشبختانه آقا مجتبی همه این تستهارو در موقع خرید انجام میده و هر فروشنده ای که غرغر میکرد با من طرف بود
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 25 اسفند1391 - 9:37pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
شنبه 25 اسفند1391 - 1:12am |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: البته دوستان استارت ساخت توباکس ساشو رو من و آقا مجتبی برای اولین بار زدیم و رفتیم تهران و قطعات رو خریدیم ، واقعاً دنبال قطعات باکیفیت گشتن خیلی خسته کننده هستش و همچنین غرغر فروشنده ها که میگن چرا قطعات رو تست میکنید ، خوب باید تست بشه تا قطعه مقدار واقعی خودش رو داشته باشه تا دستگاه به خوبی عمل کنه ؛ که خوشبختانه آقا مجتبی همه این تستهارو در موقع خرید انجام میده و هر فروشنده ای که غرغر میکرد با من طرف بود برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم. آقا مهدی باتوجه به شناختی که از شما دارم بعیدم میدونم خشن باشی ولی میگی هستی دیگه حتماً هستی و واقعا اونجا دیگه لازم بوده موفق باشی دوست خوبم
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
شنبه 26 اسفند1391 - 10:47am |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
آقا مجتبی به شما و همه دوستانی که در این هدف به شما کمک میکنن خسته نباشید میگم و برای همه دوستان آرزوی موفقیت میکنم. این خیلی خوبه که برای تست هر سیستمی بلحاظ تئوری و عملی تست بشه و از متخصصین و اساتید کمک میگیرید به نظر من تیمی که به اینصورت تشکیل شده اگر بی نظیر نباشه قطعا کم نظیر خواهد بود. پیروز باشید
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
شنبه 26 اسفند1391 - 10:51am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان ساختار گردش انرژی در ماوراء الطبیعت طوری تنظیم شده و گردش میکنه که اگر تو انرژی مثبت رو نسبت به دیگران بکار بگیری ، در ماوراء بارها و بارها مسائل و افکار و انرژی ها مثبت شمارو به فیض خواهد رساند ؛ یاعلی
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 26 اسفند1391 - 5:00pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
اقا مجتبی جیزهایی رو در مورد وساخت ردیاب مطرح کردی که علاوه بر مهندس بودن حتما باید یک استاد کار کشته درامر ردیابی هم باشی بهت تبریک میگم اخه به مواردی اشاره کردیدکه مدتهاست اپراتورهای حرفه ای ردیاب دنبالش میگردندبازم تبریک میگم ما مشتاقانه منتظر این ردیاب شگفت انگیز هستیم
mantera
|
شنبه 26 اسفند1391 - 10:35pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ariya نوشته است: اقا مجتبی جیزهایی رو در مورد وساخت ردیاب مطرح کردی که علاوه بر مهندس بودن حتما باید یک استاد کار کشته درامر ردیابی هم باشی بهت تبریک میگم اخه به مواردی اشاره کردیدکه مدتهاست اپراتورهای حرفه ای ردیاب دنبالش میگردندبازم تبریک میگم ما مشتاقانه منتظر این ردیاب شگفت انگیز هستیم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 26 اسفند1391 - 10:54pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
در اینجا جا داره از مهندس عزیز وهنر مند وهمجنین خلاق این انجمن اقا حمید هم تشکر بشه جون ایشون وحاج مجتبی در کنار هم دارن این پروژه های حرفه ای رو پیش میبرند امیدواریم همیشه شاهد خلق اثاری جدید وقدرتمند از این دوعزیز باشیم وحتما ما قدر جنین هنر مندانی رو میدونیم
mantera
|
یکشنبه 26 اسفند1391 - 1:39am |
|
|
|