نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
اگر مسیر دو جریان در دو سیم در یک جهت باشه که بردار مغناطیسی هر دو هم جهت هست و به نوعی باعث تقویت هم میشه. ولی اگر شما جریانی که در نظر گرفتین رو نصف کنین و نصفش رو به هر سیم بفرستین دیگه طبیعتا تفاوتی نخواهد کرد! اما اگر مسیر جریان در دو سیم مخالف هم باشه ؛ بردار میدان های مغناطیسی این دو دقیقا بر خلاف هم خواهد بود و از نظر تئوری همدیگه رو خنثی میکنه. اما این بستگی هم داره که دو سیم دقیقا تا چه حد به هم چسبیده باشن؟! در واقعیت چون دو سیم فقط میتونن بسیار نزدیک به هم باشن ولی منطبق بر هم نیستن ؛ در اطراف هر سیم اندکی میدان مربوط به خودش وجود خواهد داشت. اما در فاصله ای که زیاد محسوب مبشه عملا هیچ میدان خاصی نمیتونه وجود داشته باشه. تحلیل دقیق تر این مساله از این حرفها پیچیده تر هم میشه! اینکه ما جریان مستقیم رو حساب میکنیم یا متناوب؟ در لحظه صفر یا شروع سیستم قضیه دقیقا به چه صورت میشه؟ اگر سیم بصورت رفت و برگشتی باشه و فاصله زیاد باشه چقدر طول میکشه تا الکترونها از یک سمت به سمت دیگه برسن؟ در این صورت اگر جریان متناوب باشه به فرکانس و اختلاف فازی هم که بین دو نقطه پیش میاد هم بستگی داره! البته با توجه به اینکه سرعت حرکت جریان الکتریکی در سیم مسی معمولی 2/3 سرعت نور هست! بهرحال خلاصه بگم جهت مخالف و سیمها چسبیده باشن میدان تقریبا صفر هست!
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:07pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید لوپ 60 سانت رو با کابل 12 رشته درست کردم. 4 تا 4 تا موازی کردم، 3 دورپیچیدم و مقاومت حدود 0.6 شد. ولی متأسفانه جواب نداد!!!فکر کنم چون کابل شیلد دار بود کار نکرد، دقیقا مثل حالت صبح قیل از اینکه شیلد رواز لوپ تخت جنابعالی بردارم به نظر می رسید.. ضمنا بعد از یک دقیقه دیدم بوی سوختگی میاد، به یکی از ترازیستورها که دست زدم دیدم به شدت گرمه و دستمو سوزوند . خلاصه کار نکرد .باید بشینمو بدون کابل شیلد دارم درست کنم. این دفعه با قطر داخلی 14 سانتی درست می کنم. هرچند که من امیدی بهش ندارم و احساس می کنم آقا کرمی هم از این نتیجه نگرفتن، برای همینه که یه عکس نمی ذارن. البته ببخشید، که این حرف رو می زنم، برداشت شخصی
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:26pm |
|
|
محسن1
کاربر فعال
|
hamed نوشته است: سلام میشه برای درست کردن هرلوپی باهرظرفیتی ازکابل آیفون استفاده کرد؟ حالا چکاریه که بسازیش ! مهندس قاسمی بزرگ قراره این دستگاهو بذاره برای فروش. یه چندوقت صبر کن فعلا داره قطعاتشو میفروشه الان روش نمیشه کاملشو بذاره ولی چند وقت دیگه از ابر فروشگاهش میتونی خریداری کنی
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی mohsenlrl عزیز. خب چند تا حالتشو باید امتحان کنین شاید یکی جواب داد! البته مقاومت لوپ رو هم چک کنین شاید اتصالی داشته و اهم صفر شده. در اون صورت ترانزیستور 3 بشدت داغ میکنه ولی اگر زمان طولانی نباشه طوریش نمیشه!
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
محسن1 عزیز ایشون از مطالب بنده و مطالب مختلف این انجمن هم بسیار استفاده کردن! حالا فروش قطعات ایرادی نداره امیدوارم حداقل این یک کار رو بتونن درست انجام بدن! بهرحال همون شد که من در تاپیک مربوطه پیش بینی کردم! یعنی بدلیل فقر مدار آخرش هم اون فروشگاه بدرد خرید قطعات مداری خورده که بنده کار کردم!!! در هر صورت نگران نباشین کسی که ادعای طراحی مدار داره هیچوقت روش نمیشه یک فلزیاب دیجیتال مثل چنس رو که روی ال سی دی مینویسه مدار چی هست و مال کی بوده رو برای فروش بصورت یک طرح مثلا محرمانه بذاره!
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:41pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
محسن1 نوشته است: hamed نوشته است: سلام میشه برای درست کردن هرلوپی باهرظرفیتی ازکابل آیفون استفاده کرد؟ حالا چکاریه که بسازیش ! مهندس قاسمی بزرگ قراره این دستگاهو بذاره برای فروش. یه چندوقت صبر کن فعلا داره قطعاتشو میفروشه الان روش نمیشه کاملشو بذاره ولی چند وقت دیگه از ابر فروشگاهش میتونی خریداری کنی من فقط یه سوال کردم شماروبخدابس کنیدبه درخواست کاربرا قطعات درفروشگاه قرارگرفت معنی این رفتارتون چیه چه ربطی داشت محسن جان این جوابت؟جواب قشنگتروفنی تری نداشتیدکه بدید میام تو تایپیک برونفکنی یکی یه چیزی میگه میام اینجا یکی یه چیزه دیگه میگه چرانمیذاریدهم این انجمن وانجمن دیگه کارشوانجام بده چراهمش دنبال تشنج هستید؟منم یک کاربر ساده ام مثل شما بخداشما برای هرچی اینجا هستیدمنم هستم اما اگه میخوایدبه این متلک ها ی بچه گانه ادامه بدهیدناچارم اینجاروترک کنم چون طاغت این نوع رفتارهاروندارم.
Be The Change You Want To See In The World
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 8:53pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
حمید خان لطفا نظر خود رو راجع به این پیشنهاد من اعلام فرمایید. ساخت یک لوپ تخت بر روی فیبر مدار چاپی به این شکل که یک دایره ای به قطر مناسب مثلا 30 سانت از فیبر بریده بشه ، و طرح سیم پیچ طراحی شده به روش اتو یا روشهای معمول روی فیبر انداخته شود و در نهایت فیبر در اسید انداخته و نتیجه نهایی یک لوپ چاپ شده ی مناسب و تخت و یکنواخت بدست میاد . البته سختی کار و محاسبات سختی خواهد داشت . این کار برای بعضی سلفها در مدارات رادیویی انجام گرفته است . مثل ریموت دزدگیر ماشین خوشحال میشم تجارب و نظرات سایر دوستان رو ببینم.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 9:49pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت دوستان بنده دیروز در این مورد شخصا با آقای لطیفی تلفنی صحبت کردم،البته قصدم فقط گرفتن اطلاعاتی درمورد قطعات بود که در بین صحبتها از ایشون سوال کردم که آیا در بین قطعات ،فیبر اونو هم ارایه میدن یانه،که ایشون با صراحت اعلام کردند ودقیقا این جمله را گفتند: چون فیبرتکروی فعلی نتیجه تلاش وزحمات آقاحمید وطراحی ایشونه،ماهم این امتیاز را متعلق به ایشون میدونیم که صد البته ناگفته اینچنینه، وعرفا وشرعا حق این کار را نداریم،مگه اینکه بخواهیم یه فیبر دیگه طراحی کنیم.عرضه قطعات چنس هم به خواست دوستان بوده،بخاطر اینکه بعضی از فروشگاهها فروش اینترنتی ندارند وباید حضوری خرید بشه،واز طرفی چون همه قطعات را یک فروشگاه نداره.از این رو این کار صورت گرفته. حالا قضاوت با دوستانه.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 10:01pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
سلام دوستان مهدى جان چه اشكالى داره اگه قيمت منصفانه باشه كمك خوبى ميشه اگه ناراحت نميشى ميشه قيمت رنج كامل قطعات به جز باطرى و سيم براى لوپ رو يه براورد بزنيد ممنون
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 10:20pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
سلام علیکم حاج حمید علیه السلام آقا من لوپ به قطر 50 سانت پیچیدم با سیم نمره 0.8 ، 11 دور و مطمعنم که نه اهمش درسته و نه سلفش محاسبه هم عمرا بلد نیستم حالا میشه واسه من محاسبه کنین بگین با این سیم و قطر 50 باید چند دور بپیچم واصلا این سیم مناسب هستش؟ با تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 10:33pm |
|
|
|