انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:07am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
asadof نوشته است:
ممنون کرمی عزیز مرسی دوستان مولتی متر ویکتور 88 سی کسی از فروشگاه انلاین سراغ نداره من هرچی گشتم نبود اگه نه حداقل اسم فروشگاه تو خیابان حافظ رو بگید من برم تهران بخرم مرسی مثل اینکه دیگه چاره ای جز این ندارم

دوست عزیز، این مولتی متر را پاساژ امجد اکثر فروشگاهها دارند.برای نمونه،فروشگاه آدر پرتو که بنده ازشون خریدم بقیمت 95هزارتومان.

پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان شما ایسی شماره 6 رو از چه نوعی استفاده کردید از mco 3201 حتی یک درصد از ADS7816 بهتر باشه بگید من اولی رو بگیرم در غیر اینصورت همون دومی بگیرم ADS7816 مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 3 بهمن1392 - 8:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
از دوستانی که اسپری گرافیت رو تهیه کردن خواهش میکنم آدرس دقیق جایی که میفروشه را اعلام کنند. چون دیروز کل بازار تهران رو گشتم اصلاً هیچکس نمیدونست اسپری گرافیت چی هست :D

پنج شنبه 3 بهمن1392 - 9:19pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
كرمي نوشته است:
afshin نوشته است:
سلام بردوستان
لوپ اقاي کرمی به صورتي که بعضي از دوستان مخصوصا درعکس نشون دادن درست نميشه اين روش اشتباهه روش درستش اينه که بعد از اين که سيم ها رو به صورت سه رشته سه تا سه تا موازي هم وصل کرديم و در کل کابل ايفون تبديل به يک کابل ٣تايي شد بصورت تخت کابل ايفون رو کنار هم مثل مارپيچ ۴ دور کنار هم ميچسبونيم (شبيه المنت سماور) بصورت فلت, يعني وقتي ازبالا نگاه ميکنيد چندتا دايره محاط ومماس باهم رو ميبينيد حالا نکته اصلي بعد از اين که خيلي از دوستان اشتباه متوجه شدند اينه که بجاي اينکه تو اخرين دور يکي از رشته ها رو مثل شکل به رشته بعدي تو همون انتها بچسبونيد (که اشتباهه) مياييد سر اولين رشته ٣تايي رو از انتهاي دايره چهارمي داخلي به ابتداي رشته سيم بعدي توي قسمت شروع سيم پيچ(اولين دور کابل )يعني دايره محاط شده به بقيه دايره ها وصل ميکنيد و همينطور رشته سيم اخررو هم اين کاررو ميکنيد (کاملا بصورت سري) اين ترتيب ديگه هيچ ميداني برعکس اون يکي نيست تا همديگرو تضعيف بکنند خيلي سادست همين قضیه باعث سردرگمي بعضي از دوستان شده :D

با سلام
تصویر لوپ و از جهات مختلف گرفتم که دوستان استفاده کنن.توضیحات جناب افشین هم دقیق هستش.اگه بی نظمی و شلختگی رو در ساختمان لوپ مشاهده میکنید به خاطر اینه که چسبها رو کامل باز کردم که بشه عکس درست حسابی ازش گرفت.در هر صورت امیدوارم قابل قبول باشه.نتایج تست با این لوپ به این صورت بوده.کاسه استیل1.5متر. و فیبر 9*9 دو رو مسی بالای 1 متر...انگشتر طلا40 سانتی متر.ولتاژ تغذیه هم 12 ولت انتخاب کردم و میکرو رو هم با نرم افزار بسکام پرو گرام کردم.ال سی دی هم آبی گذاشتم و فیبر هم فایبر گلاس انتخاب کردم. :D :D
در مورد اسپری گرافیت هم باید بگم ایران میکرو داره ولی بعد یه هفته دستت میاد.ایران میکرو تنوع محصولاتش مثال زدنیه ولی کلاس کار الکترونیک جوان و....نداره و باید در خرید از این فروشگاه حوصله به خرج داد.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 3 بهمن1392 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش کرمی به این دوتا هم جواب بدید عالی میشه شما از کدوم اینها استفاده کردید
1-OP37 یا NE5534
2-MCP3201 یا ADS7816
مرسی بابت عکسهایی که گذاشتید @};- @};- @};-

پنج شنبه 3 بهمن1392 - 10:20pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
asadof نوشته است:
1-OP37 یا NE5534
2-MCP3201 یا ADS7816

مرسی جناب asadofعزیز :x :ymhug:
من از اپ امپop37و از مبدل ads7816استفاده کردم.البته پیشنهاد من اینه که در انتخاب دیدودهای دستگاه کمی سخت گیرانه عمل کنید.من از دیودهای ژاپنی که داشتم استفاده کردم.متاسفانه اکثر قطعات موجود در بازار مطابق دیتاشیت محصول نیست.

پنج شنبه 3 بهمن1392 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوست عزیز دیود ژاپنی رو از کجا گیر اوردی؟ و کدوم دیودها رو ژاپنی گذاشتید منظور کدام دیودها رو ژاپنی گذاشتید. مرسی متاسفانه اکثر قطعات کپی هستند بدرد نمیخورند

پنج شنبه 3 بهمن1392 - 11:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
دوستان عزیز شما اگر بخواید هر کویلی با سیم چندرشته بسازید فقط باید از این قانون استفاده کنید:
در ابتدا و انتهای کابل سیمها رو دقیقا به یک ترتیب منظم میکنید و سپس برای اتصال بصورت زیر عمل میکنید
سیم اول رو از دسته اول به سیم دوم دسته دوم و سیم دوم رو به سیم سوم و سیم سوم رو به سیم چهارم و...و سیم یکی مانده به آخر رو به سیم آخر دسته دوم وصل میکنیم حالا در جمع ما دو رشته سیم در آخر داریم که میشه سیم اول دسته دوم و سیم آخر دسته اول که میشن سیمهای اصلی کویل
حالا به این تصویر نگاه کنید تا دقیقا متوجه منظور بنده بشید
پیوست:
12reshte.jpg

حالا فرقی نمیکنه در واقع ما برای این کویل آقای کرمی بعد از اتصال سیمها و ساختن رشته های سه گانه درواقع سه رشته سیم داریم که مثلا اونهارو بنام 1 و 2 و 3 نامگذاری میکنیم و برای اتصالشون سیم 1 رو از یکی از رشته ها به سیم دو رشته مقابلش اتصال میدیم و سیم 2 رو به سیم سوم رشته مقابلش متصل میکنیم حالا میمونه سیم شماره سه از رشته اول و سیم شماره 1 از رشته دوم که میشن سیمهای اصلی کویل
امیدوارم تونسته باشم ابهامات رو برطرف کنم
درود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 4 بهمن1392 - 6:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
asadof نوشته است:
1-OP37 یا NE5534
2-MCP3201 یا ADS7816

مرسی جناب asadofعزیز :x :ymhug:
من از اپ امپop37و از مبدل ads7816استفاده کردم.البته پیشنهاد من اینه که در انتخاب دیدودهای دستگاه کمی سخت گیرانه عمل کنید.من از دیودهای ژاپنی که داشتم استفاده کردم.متاسفانه اکثر قطعات موجود در بازار مطابق دیتاشیت محصول نیست.

سلام
از کابل های شیلد دار هم میشه استفاده کرد؟
ممنون

جمعه 4 بهمن1392 - 11:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان میخوام بعضی قطعات چنس رو تو این سایت سفارش بدم از دوستان کسی خرید کرده قابل اعتماد هستش سفارش بدم
http://roboeq.ir/products/category/157/#/search/search_key/7662/

جمعه 4 بهمن1392 - 7:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 461 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure