نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون حمید جان توضیح کاملی فرمودین. راستی نمیدونم این موردی که عرض میکنم فقط برای من مصداق داره یا برای همه. و اون مصرف بالای باطری توسط مدار هستش که به نظر زیاد میاد. هرجند بنده از 4 باطری 3.7 ولت 2200 میلی آمپر استفاده میکنم و البته از رگولاتور 7812 استفاده میکنم ولی بازم ولتاژ باطری زود کم میشه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:29am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم بینای عزیز. وقتی شما میفرمایین باطری شما 2200 میلی آمپر هست به این معنیه که اگر 2200 میلی آمپر ازش بکشین در عرض 1 ساعت از حالت کاملا پر به حالت کاملا خالی تبدیل میشه. مصرف مدار چنس با لوپ 400 میکرو هانری 1 اهم روی ولتاژ 12 ولت تقریبا 90 میلی آمپر هست. پس با باطری شما باید حداقل 20 ساعت بتونه بخوبی کار بکنه! حالا به علت وجود رگولاتور و اندکی تلفات انرژی و همینطور افت ولتاژ زودتر باطری وقتی زیر 14 ولت میاد ؛ خروجی رگولاتور هم اندکی افت خواهد داشت. با این حال طبق حساب من اگر باطری های شما همگی فول شارژ باشن باید 15 ساعت بدون افت ولتاژ 12 ولت مدارتون کار بکنه! غیر این باشه یا باطریهای شما پر نیستن ؛ یا ایراد دارن و ظرفیتشون 2200 میل نیست و یا مدار شما اتصالی و جریانکشی اضافی داره.
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:48am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان بازم ممنون حمید جان راستش باطریهای لیتوم بزرگ قلمی گرفتم و با شارژر اتوماتیک دیجیتال که مخصوص شارژ انواع باطری هست هم شارژشون میکنم . اگه احتمال اتصال و جریانکشی باشه بیشتر توی کدوم قسمت باید بررسی کنم؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:52am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اون باطری ها فکر میکنم مشابه نوعی هستن که در لپ تاپ هم استفاده میشن و بله در این صورت معمولا 2200 میل هستن. بشرطی که سالم باشن! جهت بررسی شارژ شما ابتدا کامل شارژش کنین و بعد ولتاژ هر کدومش رو اندازه بگیرین. وقتی کامل شارژ میشن باید بین 4.1 تا 4.2 ولت ولتاژ داشته باشن. هر کدوم کمتر بود یعنی ایراد داره و یا کامل شارژ نشده. طبیعتا 4 تاش با همدیگه بعد از شارژ کامل باید حدود 16.6 ولت ولتاژ داشته باشه. مدار اگر سالم هست و داره کار میکنه دیگه خیلی بعیده جریانکشی اضافی داشته باشه! با این حال میتونین چک کنین آیا قطعه ای بیشتر از حد عادی گرم میکنه یا نه؟ چون هیچ یک از قطعات نباید خیلی داغ کنه. فقط اندکی گرم کردن ترانزیستور 3 عادی هست. البته شما خیلی ساده با سری کردن آمپر متر در مسیر باطری میتونین جریان مصرفی رو اندازه بگیرین و دیگه خیالتون کاملا راحت میشه. برای این کار هر مولتی متری که دارین در رنج 10 یا 20 آمپر DC قرار بدین. پراب هاش رو هم در قسمت مربوط به 10 یا 20 آمپر قرار بدین. سپس این Hمپر متر رو در مسیر سیم مثبت باطری قرار بدین و مدار رو روشن کنین. رقمی حدود 0.09 نشاندهنده همون 90 میلی آمپر خواهد بود که درست هست.
|
شنبه 5 بهمن1392 - 12:05pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: asadof نوشته است: دوستان خازنهای c11 و c17 رو از چه خازنی استفاده کردند ایا از خازن عدسی استفاده کردید چون من فکر نکنم اصلا خازن مولتی لایر در حدد 22 پیکو فاراد داشته باشیم فقط عدسی داریم من هرچی گشتم نبود اقای کرمی دوست عزیز اگه امکان داره یه عکس از مدارت بذار مرسی asadof عزیز بنظر شما اگر خازن 22 پیکو مولتی لایر نداشت ممکن بود بنده توی فایل بنویسم ترجیحا مولتی لایر؟! پس وجود داره و خودم هم استفاده کردم. وانگهی وقتی ذکر میکنم "ترجیحا" یعنی بهتره! ممکنه هیچ فرقی هم نکنه. در هر صورت اگر میکرو بدرستی و بدون هنگ یا ریست کار بکنه نه تنها نوع خازنهای 11 و 17 مهم نیست بلکه حتی میشه از مدار حذفشون کرد! پس این جور جزئیات رو سخت نگیرین. مرسی مهندس جان من الان تو یه سایت پیدا کردم نوشته مولتی لایر22 پیکو سرامیکی ایا درسته؟ چون من به چند جا فروشگاه برای دلتا 2 خازن 15 پیکو میخواستم که خیلی هم مهم بود یار برگشت گفت اقا تو رنج ام کاتی و مولتی لایر در پیکو وجود نداره پس بنده خدا نداشته فکر کرده دیگه هیچکی نداره باز دسست درد نکنه من مخصوصا به 15 پیکو خیلی نیاز داشتم مرسی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 5 بهمن1392 - 12:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. عرض کردم این 22 پیکوها مهم نیست! شما میتونین عدسی بذارین. سرامیک هم احتمالا منظورش همون عدسی هست هر چند از نظر علمی مولتی لایر هم از نوع سرامیک محسوب میشه. 15 پیکو هم مولتی لایر داره و من در بازار دیدم ولی هر جایی ندارن. زیر 100 پیکو در واقع فقط عدسی و مولتی لایر وجود داره. سیستم ام کا تی و پلیستر کاملا فرق داره و مشابه هم هست و اینها ظرفیتهای بالا دارن. اما مولتی لایر در واقع نوع جدیدتری از خود عدسی هست که دقت بهتری داره.
|
شنبه 5 بهمن1392 - 1:08pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام به دوستان داداش حمید یه سوال . زمانیکه لوپ چنس به زمین نزدیک میشه حدودا 5 سانت شروع میکنه به بی ثباتی و جالب اینکه تفکیک هم میکنه ولی به محض اینکه از زمین به فاصله 10 سانت دور میکنم این حالت از بین میره و در عمل میشه گفت که نمیشه باهاش کار کرد .علتش چی میتونه باشه . البته ناگفته نمونه که لوپ رو شیلد نکردم ولی سایر قسمتهای مدار شیلده . با تشکر...
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
شنبه 5 بهمن1392 - 2:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میکرو جان اولا فاصله 5 سانت به زمین دیگه خیلی نزدیک هست! همون 10 سانت در دستگاههای مختلف عادی تره. اما یکی از دلایل این مساله شیلد نبودن لوپ هست. جناب کرمی تجربه خوبی در این زمینه داشتن و با اسپری گرافیت لوپ رو شیلد کردن و فرمودن برای روی خاک خیلی خوب جواب میده.
|
شنبه 5 بهمن1392 - 7:48pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
قابل توجه دوستانىيكه ميخوان از سيم آيفون و روش ساخت استاد كرمى بسازند توجه داشته باشن چندنوع سيم وجود داره 12رشته نازك براى اف اف -6رشته ضخيم 0.6 -9رشته نازك و 9رشته ضخيم براى آيفون تصويرى كه كه مدنظرماست ياحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
شنبه 5 بهمن1392 - 8:51pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
باتشكراز استادكرمى واستاد حميد اگه امكانش هست توضيح مختصرى هم درمورد اين كابل آيفون بفرمايند چون با مشاهدات خودم براى خريد همونطوركه توى پيام قبلى عرض كردم چندنوع كابل رو ازطرف فروشنده ها مشاهده كردم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
شنبه 5 بهمن1392 - 8:58pm |
|
|
|