نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش حمید به نظر شما اگر من برای ساخت لوپ از روش اقای کرمی استفاده کنم و کابلی رو که ازش استفاده میکنم شیلد باشه ایا باز هم باید از اسپری گرافیک استفاده کنم یا نه ضمنا اصلا این اسپری گرافیک رو از کجا میشه تهیه کرد با تشکر
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
شنبه 5 بهمن1392 - 8:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب بنده امروز کابل آیفون 9 رشته رو تهیه کردم و به روش جناب کرمی یک لوپ 19 سانتی با 6 دور کابل پیچیدم که شد 100 میکرو هانری و 0.5 اهم مقاومت. نتیجه از نظر قدرت سنس با لوپهای قبلی تقریبا تفاوت نداشت! اما تفکیک کلا به هم خورد و حذف آهن هم مرخص شد! مصرف باطری هم به 160 میلی آمپر افزایش پیدا کرد! حالا نمیدونم مشکل از کجاست که این لوپ برای من افزایش سنس به همراه نداشته. میکرو جان این کابل که نباید شیلد داشته باشه وگرنه خوب جواب نمیده. در مورد اسپری گرافیت هم هنوز اطلاعی ندارم.
|
شنبه 5 بهمن1392 - 9:37pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهندس شاید از نوع سیم نازک استفاده کرده باشه بعدش اقای کرمی با قطر 30 سانت کویل رو پیچیدن شما هم با با قطر 30 سانت استفده کنید شاید درست شد بعضی موقع زیاد رو این میکرو هانری هم نمیشه حساب کرد چون برای دلتا دو نوع کویل داشتم هر دو میکرو و اهمش یکی بود ولی تو سنس با هم فرق داشتند باور کنید من الان تو خونه 20 کیلو سیم دارم همه جوره باید بدم به ضایعات فروشی مرسی که کمک میکنید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 5 بهمن1392 - 10:14pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
درودو دوستان میشه بفرمایید هرکدوم ازاین کلیدها مربوط به چی هست؟ s1 s2 s3 s4 s5 s 6 zero disc vol - vol+ bar- bar+ ????????????
Be The Change You Want To See In The World
|
شنبه 5 بهمن1392 - 10:18pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
بنده هم تفاوتی در کارکرد لوپ آقای کرمی ندیدم، غیر از اینکه شاید برای پیچیدن لوپ یک متری بشه از این روش استفاده کرد، به نظرتون بهتر نیست لوپ با همون ظرفیت 400 درست بشه آقا حمید؟ آخه اگه قرار به این بود که ظرفیت 100 جواب می دادکه طراح می گفت 100 بذارید، من فکر میکنم مقاومت پایین لوپ آقای کرمی فقط منجر به کارائیمثبتش شده، جدایی از این من فکر می کنم لوپ آقای کرمی شاید عمق بیشتری بزنه، ولی در ثبات مشکل ایجاد می کنه، من چند روز دیگه که بیکار شدم، حتما با تست های مختلف تکلیف این لوپ رومشخص می کنم.
|
شنبه 5 بهمن1392 - 10:47pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
من تقریبا مدارم آمادست ولتاژ+5روگرفتم 4 ولت بودالبته باباطری 9ولتی. سیم پیچ هنوزنساختم اما خروجیش4 ولته. بلندگوهم وقتی مدارروشن میشه یه بوغ میزنه بعد صدای ضعیف نا منظمی داره. فقط 2تا مولتی ترن هارو نصب نکرم یکی مال کالیبره هستش یکی هم ال سی دی درضمن ال سی دیم روشن نمیشه. حالا کجای کارم موردداره؟؟
Be The Change You Want To See In The World
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:15pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
استاد حميد مشگل از مدارشما يا مدار من نيست مشگل از نازك يا ضخيم بودن سيمهاى كابل آيفونه همونطوركه عرض كردم سيم نازك 9رشته براى آيفونهاى ساده به كارميره و 9رشته ضخيم كه بنده تو الكتريكى هاى محل پيدا نكردم براى آيفونهاى تصويرى هست و براساس تحقيقات بنده سيم نمره 0.6 ضخيم هم هست كه براى آيفونهاى تصويرى به كارميره كه نسبت به 9رشته ضخيم ناخالصى مس زيادى داره و اما در 9رشته نازك از روكش پلاستيكى براق و نرم براى روكش استفاده شده اما در سيمهاى ضخيم و 9رشته از روكشى ضعيف و پلاستيك تيكه تيكه و مات و كم رنگ و داراى روزنه ريز ريز استفاده شده كه از خلوص و خالصى عالى مس استفاده شده تا در انتقال تميز آيفون تصويرى نقش داشته باشه و اين همون كابل استفاده شده توسط استادكرميه ناگفته نمونه رنگ روكش سيمها دراين نوع 9رشته ضخيم كمرنگ هستن ياحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:37pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
کرمی عزیز اگه ممکنه بگید نمره سیمی که استفاده کردید چیه از سیم نازک هستش یا ضخیم بعدش دوستان مقاومت دمپینگ رو هم کم یا زیاد کنند شاید نتیجه داد
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:50pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
درسته من از کابل آیفون 9 رشته نازک استفاده کردم! ولی ظرفیت و مقاومت تقریبا با لوپ آقای کرمی قابل مقایسه هست. تنها فرقش اینه که ایشون حدود 30-40 درصد قدرت سنس بیشتری به نسبت سایز لوپ گزارش کردن. فکر نمیکنم ربطی به خلوص مس داشته باشه. من مدلهای زیادی لوپ 19 سانتی درست کردم. هیچکدوم از مدل تخت دو طرفه قویتر نیست و یا نهایت یکسان هستن. بنظر من بیشتر احتمال داره مدار اقای کرمی نکته خاص دیگری داشته باشه یا مدار بنده اشکالی داشته باشه!
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:59pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mohsenlrl نوشته است: بنده هم تفاوتی در کارکرد لوپ آقای کرمی ندیدم، غیر از اینکه شاید برای پیچیدن لوپ یک متری بشه از این روش استفاده کرد، به نظرتون بهتر نیست لوپ با همون ظرفیت 400 درست بشه آقا حمید؟ آخه اگه قرار به این بود که ظرفیت 100 جواب می دادکه طراح می گفت 100 بذارید، من فکر میکنم مقاومت پایین لوپ آقای کرمی فقط منجر به کارائیمثبتش شده، جدایی از این من فکر می کنم لوپ آقای کرمی شاید عمق بیشتری بزنه، ولی در ثبات مشکل ایجاد می کنه، من چند روز دیگه که بیکار شدم، حتما با تست های مختلف تکلیف این لوپ رومشخص می کنم. با سلام بنده مدلهاي مختلف رو تست كردم ، حتي كابل مشكي آيفون تصويري شيلد دار 10 زوج و 6 زوج ، كه شماره سيم 0.65 بوده نتايج بد نيستن ولي با توجه به ميانگين بدست آمده از برد كوئل هاي مختلف به جرأت بايد عرض كنم بهترين لوپ براي اين دستگاه لوپ تخت دوطرفه هست و تمام ؛ وقت خودتون رو نگيريد ، بنده تا حالا 100 هزار تومن پول انواع سيم و كابل رو دادم و تست كردم دارم بهتون ميگنم بهترين كوئل براي چنس تخت دوطرفه به روش مهندس حميد بوده كه هم از برد خوبي برخورداره و در موقع كار روي زمين ثبات بهتري خواهد داشت ، فقط بايد اين كوئل دوطرفه رو با قطر 30 به بالا درست كنيد تا ثبات بهتري در برابر ذرات زمين داشته باشه ، در ضمن اگر از سيم 1 ميل استفاده كنيد جواب خيلي بهتري ميده .. ياعلي
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 5 بهمن1392 - 12:24am |
|
|
|