haloo نوشته است:
بانتاما ی عزیز من بحثم با بردیا سر ماهواره نیست
من بحثم فقط سر برو بودنش و غرور بیجای این عزیز است
و الا ما چکار به ماهواره داریم ما بول اضافی نمیدیم بخاطر این چیزا میریم یه دستگاه ساده میگیریم با قیمت خوب چون ادم باید همیشه راه برگشتی رو برای خودش بذاره که راحت بتونه برگرده
ما از دوستان عزیزی که تجربه های تلخ داشتن درس گرفتیم و نمیخوایم خودمون سر مشق بشیم برای دیگرن
ولی بردیای عزیز شما خیلی بچه ی بی تربیتی هستی
با سلام
منم یه خاطره و تجربه از دستگاه ماهواره ای دارم که خواستم بگم که پارسال یه دوستی گفت بیا که یه سری آدم از تهران و از مقامات هستن و یه دستگاه ماهواره ای دارن که تا شعاع 500 متر و عمق 50 متر زیر زمینو نشون میده و ما هم 12 میلیون دادیم و برامون عکس گرفتن و گفتند بذارید تا شب عید خودمون میاییم اونو در میاریم و همونجا پولشو میدیم.
وقتی عکسو نشونم داد باور کنید تا یه ربع خنده م گرفته بود چون وقتی با دقت به عکس نگه کردم دیدم ریز به انگلیسی نوشته کلینیک امام خمینی تهران !!!!
نگو نامردها یه عکس سونوگرافیو داده بودند به این روستایی بدبخت و بهش گفته بودند که جات مال داره و شب عید میاییم خودمان سر جا بهت پول میدیم....
من خودم دانشجوی دکترای باستان شناسی هستم و تقریبا نصف ایرانو برای تحقیق رفته ام من کلی در مورد ماهواره ایی تحقیق کردم فقط در یه مورد اونم در یکی از محوطه های مصر با یه ماهواره فوق العاده پیشرفته کار کردند که فقط تا عمق یه متر اونم فقط برای ساختمان و ابنیه بود و یه پلان مختصری از زیر زمین داده بود.
در ایران جدیدا یه سری آدم کلاهبردار پیدا شده و با ادعای اینکه با ماهواره کار میکنند و باید از طریق دوبی شارژ بشه و این جور جفنگها... طرف مقابلو تحریک و بعد گمراه و در آخر بیچارش میکنند .
و یه خاطره دیگه از زنجان دارم که یه سری از همین افراد با همین ادعا(ماهواره ایی) آمده بودند به طرف گفته بودند یه دستگاه کوچیک بهت میدیم بذار سر جات ،بعد از 24 ساعت از زیر زمین عکس میگیره ....
فردای همان روز بهش گفته بودند جات هیچی نداره و پولو ازش گرفته بودند اونم 8میلیون!!!
بعد از چند ماه که من رفتم دیدم جاشو خالی کرده بودند البته اون دوست از سر کنجکاوی از دستگاه عکس گرفته بود که وقتی من دیدمش،یه GPS بود....!
اونا اول پول گرفته بودند بعد به طرف گفته بودند جات چیزی نداره و بعد از طریق GPSجاشو شناسایی کرده بودند و بعد خودشون اونو تخلیه بودند.....!
به کسی بر نخوره و قصد جسارت و اهانت ندارم تجربه م میگه جدیدا 99% این کار تقلب و دروغ شده . 1% درصد صداقت و خلوص نیت هست پس باید مواظب بود.
ممنون.