انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 12:45pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

micro نوشته است:
دوستان کسی در مورد اسپری گرافیک چیزی نمیدونه :-? :-? :-?

گرافیت که فک کنم همون کربن خودمونه ، چون مغز باطری قلمی یا مداد از جنس گافیتن، شاید اهمیتش به این خاطره که چون اسپری میشه، کاملا به سیم پیچ میچسبه و هیچ فضایی بین شیلد و سیم باقی نمیمونه(برخلاف شیلد فویل)

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

یکشنبه 6 بهمن1392 - 7:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
داداش حمید میشه دور همین لوپ تخت رو با فویل پیچید و شیلدش کرد یا نه . وضمنا آیا برای لوپ 1*1 هم اگر کابل مورد استفاده شیلد باشه باز هم ایراد داره.
با تشکر

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

یکشنبه 6 بهمن1392 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
اگر با سیم شماره 1 میل هم یک کوئل تخت معمولی با قطر 40 سانتی درست کنید به صورتی که فاصله سیم ها از هم حدود 2 میلی متر باشه جواب خوبی خواهد داد

مهدی جان با این فرمایش حضرتعالی ، بنظرم سیم مفتولی 1mm روکش پلاستیکی مورد استفاده در سیم کشی ساختمان میتونه این فاصله 2mm از هم رو کنار هم بسازه . یعنی وقتی روکش سیم ها کنار هم قرار میگیرند . مس دور اول با مس دور دوم فاصله موردنظر و یکنواختی خواهد ساخت . آیا شما این مورد رو تجربه کرده اید ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 6 بهمن1392 - 8:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
دوستان من آخرش متوجه نشدم چه لوپی بایددرست کنم خواهشابگیدباسیم1بصورت تخت همونی که یکی ازرو ویکی اززیره به چه قطری سیم بپیچم؟سلف سنج هم ندارم
قطرداخلی؟
قطرخارجی؟چنددور؟

Be The Change You Want To See In The World

یکشنبه 6 بهمن1392 - 8:22pm
مدیر کل
مدیر کل

micro نوشته است:
با سلام
داداش حمید میشه دور همین لوپ تخت رو با فویل پیچید و شیلدش کرد یا نه . وضمنا آیا برای لوپ 1*1 هم اگر کابل مورد استفاده شیلد باشه باز هم ایراد داره.
با تشکر

میکرو جان بعنوان یک فرمول عرض میکنم ؛ شما هر چیزی که برای شیلد بخواین استفاده کنین ابتدا باید با لوپ بدون شیلد توسط فلزیاب تست کنین ببینین تا چه حد سنس میکنه؟ چیزی بعنوان شیلد لوپ مناسبه که بسیار ضعیف توسط فلزیاب سنس بشه. تا جاییکه من تست کردم این بوده که این مدل لوپ رو حتی با فویل نازک هم نمیشه شیلد کرد و جواب خوبی نمیده. کلا هم در نظر داشته باشین شیلد با فویل آلومینیوم بخصوص در فلزیاب های پالسی به کاهش برد هم منجر میشه.
دوستان که در مورد اسپری گرافیت و تفاوت و تاثیرش سوال میکنن فقط به این نکته توجه داشته باشن که گرافیت که در واقع کربن هست ؛ رساناست اما فلز نیست! و چون فلز نیست توسط فلزیاب تقریبا سنس نمیشه. از طرفی رسانا بودنش باعث میشه شیلد زمین مدار رو بتونه برای لوپ فراهم کنه. پس بنوعی میشه گفت حداقل برای فلزیاب های پالسی چیزی بهتر از این بعنوان شیلد خود لوپ نمیشه استفاده کرد. چون تا جاییکه من میدونم تنها غیر فلزی که که تا حد نسبتا خوبی رسانا هم باشه کربن هست که گرافیت هم یک نوعش محسوب میشه و از همین قابلیت رسانایی گرافیت هم در خیلی جاها استفاده میکنن.

یکشنبه 6 بهمن1392 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام مهندس حمید خسته نباشین
مهندس میشه وظیفه ترانزیستور های q1 ,q2,q4 روبفرمایین چی هست؟
فکر کنم تو پی سی بی شماره 2 جهت پایه های خازن شماره 19 برعکسه
و اینکه خازن های زیر هردو عدسی هستند؟
@};- @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

gladyator_089

یکشنبه 6 بهمن1392 - 11:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آقاي گلادياتور با سلام
خازن سرنارنجي از خازن مشكي رنگ بهتره

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 6 بهمن1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سلام دوستان گويا غيبت استاد كرمى به درازا كشيد و گويا بايد درحسرت تحقق سنس يك فيبر دو روى 9*9 مسى بالاى يك متر بمونيم اگه استاد ميومد و توضيح ميداد چه تغييراتى درچنس انجام دادن كه با لوپ پيشنهادى به اين افزايش 30تا 40 درصد رسيدن عالى ميشد

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

دوشنبه 6 بهمن1392 - 12:30am
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
مهدی نوشته است:
اگر با سیم شماره 1 میل هم یک کوئل تخت معمولی با قطر 40 سانتی درست کنید به صورتی که فاصله سیم ها از هم حدود 2 میلی متر باشه جواب خوبی خواهد داد

مهدی جان با این فرمایش حضرتعالی ، بنظرم سیم مفتولی 1mm روکش پلاستیکی مورد استفاده در سیم کشی ساختمان میتونه این فاصله 2mm از هم رو کنار هم بسازه . یعنی وقتی روکش سیم ها کنار هم قرار میگیرند . مس دور اول با مس دور دوم فاصله موردنظر و یکنواختی خواهد ساخت . آیا شما این مورد رو تجربه کرده اید ؟

با سلام
بله دوست من ، حتماً شما اين تست رو انجام بديد و نتيجه رو اعلام بفرمائيد ، لوپ رو با قطر 40 سانت درست كنيد تا براي اشياء ريز هم مناسب باشه . نتيجه تست رو حتماً اعلام بفرمائيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 6 بهمن1392 - 12:30am
مدیر کل
مدیر کل

gladyator_089 نوشته است:
سلام مهندس حمید خسته نباشین
مهندس میشه وظیفه ترانزیستور های q1 ,q2,q4 روبفرمایین چی هست؟
فکر کنم تو پی سی بی شماره 2 جهت پایه های خازن شماره 19 برعکسه
و اینکه خازن های زیر هردو عدسی هستند؟
@};- @};- @};-

خیلی ممنون.
ترانزیستورهای 1 و 2 مربوط به طبقه درایو ماسفت 3 هستن. ترانزیستور 4 هم وظیفه انتقال فرکانس اسیلاتور 7660 یا 7662 از طریق میکرو رو به عهده داره.
خازن 19 هم مشکلی نداره. این جور مواقع به جهت ولتاژ باید دقت داشته باشین. وقتی ما با ولتاژ منفی سر و کار داریم ؛ زمین مدار که در اینجا 0 ولت هست نسبت به ولتاژ منفی پتانسیل مثبت پیدا میکنه. پس هر جا بین زمین و ولتاژ منفی خازن دارای پلاریته قرار میگیره ؛ مثبت خازن به زمین و منفی خازن به ولتاژ منفی متصل میشه. در تمام مدارات هم به همین صورت هست. بهرحال این نکات ساده تر از اون هستن که بنده در موردشون اشتباه کنم! :D
تصویر خازن سمت چپ که نوعی از خازن عدسی سرامیک هست. خازن سمت راست رو دقیقا نمیدونم از چه نوعی هست چون فقط در دستگاههای خارجی نظیر رادیوها دیدم ولی در بازار قطعات ندیدم. در هر صورت خازن 10 نانو هم در این مدار اهمیت زیادی نداره و میتونین هر چیزی بذارین. ولی عدسی مناسبت تر هست.

دوشنبه 6 بهمن1392 - 1:02am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 629 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure