نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
ali_ss نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز خوشحال شدم که تونستید این دستگاهو بسازید من داداش aygun84 هستم خودش فعلا ترکیه به سر میبره بیاد میگم یه سر بزنه به سایت موفق باشید علی آقا خیلی خوشحالمون کردی که از داداش خبر دادی ، بنده نگران حال و احوال ایشون شده بودم به هرحال سلام مارو به ایشون برسونید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 5 بهمن1392 - 10:45am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب علي اقا اميدوارم جناب ايگون هرجا که هستند سلامت باشند يه سوال ازشما داشتم, شما عملکرد اين دستگاه(سندبانک) رو از نزديک ديديد يا شايد خودتون هم با اون کارکرده باشيد ميخواستم بدونم دستگاه عملکردش از نظر ثبات کاري در زمينهاي مختلف و خاکهاي متفاوت و همچنين عمق کاوش اون در زير زمين و در خاک چه جوريه ؟ايا انصافا از عملکرد دستگاه راضي هستيد يا نه؟
|
شنبه 5 بهمن1392 - 10:55am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
afshin نوشته است: سلام جناب علي اقا اميدوارم جناب ايگون هرجا که هستند سلامت باشند يه سوال ازشما داشتم, شما عملکرد اين دستگاه(سندبانک) رو از نزديک ديديد يا شايد خودتون هم با اون کارکرده باشيد ميخواستم بدونم دستگاه عملکردش از نظر ثبات کاري در زمينهاي مختلف و خاکهاي متفاوت و همچنين عمق کاوش اون در زير زمين و در خاک چه جوريه ؟ايا انصافا از عملکرد دستگاه راضي هستيد يا نه؟ دوست من شما اگر لطف بفرمائید صفحات اول این بخش رو مطالعه کنید ، مهندس آیگون نتیجه تستهای واقعی خودشون رو هم توضیح دادن
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 5 بهمن1392 - 11:41am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: afshin نوشته است: سلام جناب علي اقا اميدوارم جناب ايگون هرجا که هستند سلامت باشند يه سوال ازشما داشتم, شما عملکرد اين دستگاه(سندبانک) رو از نزديک ديديد يا شايد خودتون هم با اون کارکرده باشيد ميخواستم بدونم دستگاه عملکردش از نظر ثبات کاري در زمينهاي مختلف و خاکهاي متفاوت و همچنين عمق کاوش اون در زير زمين و در خاک چه جوريه ؟ايا انصافا از عملکرد دستگاه راضي هستيد يا نه؟ دوست من شما اگر لطف بفرمائید صفحات اول این بخش رو مطالعه کنید ، مهندس آیگون نتیجه تستهای واقعی خودشون رو هم توضیح دادن سلام اقامهدي ممنونم ازتوجهتون من صفحات اول رو خوندم ولي منظور من بيشتر راجع به ثبات دستگاهه چون يکي از دوستان در مورد ثبات مدار حين کار عملي خيلي ناراضي هستند خواستم تحقيقي در اين مورد بکنم
|
شنبه 5 بهمن1392 - 8:48pm |
|
|
ali_ss
|
با سلام خدمت دوستان گرامی راجع به کارکرکرد دستگاه اینکه من خودم کار کردم خوب جواب میده از کارکردش خیلی راضی هستم فقط تجربه کافی هم لازم داره.
|
یکشنبه 6 بهمن1392 - 11:13pm |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
ali_ss نوشته است: با سلام خدمت دوستان گرامی راجع به کارکرکرد دستگاه اینکه من خودم کار کردم خوب جواب میده از کارکردش خیلی راضی هستم فقط تجربه کافی هم لازم داره. مرسي داداش لطف کرديد
|
دوشنبه 7 بهمن1392 - 10:34am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقاي افشين با سلام عرض كنم كه نتيجه گرفتن از هر مداري به چند عامل مهم بستگي داره تا ساخت سيستم با موفقيت لازم برخوردار باشه و ممكنه ساخت و نوع تست در هر فردي متفاوت باشه و همينطور تجربه در تست گيري كه مهمترين مسئله براي يك اپراتور هست ، پس نميشه با نظر دادن منفي يك شخصي عليه يك دستگاه تصميم عجولانه و غير منطقي در مورد دستگاه گرفت ! بايد اول بخوبي اطلاعات بدست آورد و بعد از سيستم كاركشيد تا قلق كار دستتون بياد
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 7 بهمن1392 - 4:05pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
من تا صفحه 60 خوندم متاسفانه دوستان تا اون صفحه نمی تونستند توکو رو بسازند من تعجب میکنم بعد چطور میشه انتظار داشت که خود مدار ایراد داره دوستان کارش درست بوده بعدش دلتا که بهتر عمق میرنه اگه فرصت کردم یه فیلم میذارم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 7 بهمن1392 - 5:20pm |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: آقاي افشين با سلام عرض كنم كه نتيجه گرفتن از هر مداري به چند عامل مهم بستگي داره تا ساخت سيستم با موفقيت لازم برخوردار باشه و ممكنه ساخت و نوع تست در هر فردي متفاوت باشه و همينطور تجربه در تست گيري كه مهمترين مسئله براي يك اپراتور هست ، پس نميشه با نظر دادن منفي يك شخصي عليه يك دستگاه تصميم عجولانه و غير منطقي در مورد دستگاه گرفت ! بايد اول بخوبي اطلاعات بدست آورد و بعد از سيستم كاركشيد تا قلق كار دستتون بياد درسته مهدي جان, کاملا با نظرتون موافقم
|
چهارشنبه 8 بهمن1392 - 12:37am |
|
|
saman2008
|
سلام محسن جان ما هم رفیق قدیمی از سایت مهدی قاسمی هستیم .کارت بابت جزوه کاربا رد یاب حرف نداشت داداش .این کار هم منظورم جمع بندی مطالب عالی بود. من عادتمه هر پروژه ای رو دنبال می کنم چند تا فایل ورد همزمان باز میکنم با عنوانهای تست ،کویل ، عیب یابی، تفکیک ،تنظیمات وتهیه قطعات که همه سوال و جواب دوستان هستش .اینجا آپلود میکنم بلکه کار ساخت رو برای دوستان راحت کنه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 9 بهمن1392 - 1:56am |
|
|
|