انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:46pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
خواهش میکنم مهندس به کرم لطف شما این مداروساختم. \M/
بله موقع پرینت گرفتن متوجه شدم که بله بایدبجای دیسک ازمنو استفاده میکردم که دیگه گفتم مهم نیست.
درموردلوپ هم متوجه شدم.
راستی من مداروشیلدنکردم چون آخرش نفهمیدم اصلا واسه چی بایدشیلدکرد :D خلاصه نه نویزی داره نه صدای اضافی وقتی فلزوبه سیم پیچ نزدیک میکنم صداخیلی واضح میادفردالوپ روتهیه میکنم.
مرسی آقامهدی

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 8 بهمن1392 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
حمید نوشته است:
خسته نباشی حامد عزیز. :-w :D
دستگاهتون قشنگ شده هر چند قصد شما ظاهرا تبلیغ سایت دیگری بوده! فکر نکنین ما متوجه نمیشیم! ;) حالا این همه زحمتی که بنده و دوستان در این انجمن کشیدیم چه ربطی به اونجا داره واقعا نمیدونم!

خب مهندس من قطعاتوازاونجاگرفتم چون همشون مرغوب بودن ومشکلی درمونتاژنداشتم یه حسنیه واسه خودش ببخشیددیگه جانشد یجابنویسم فلزجو :D

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Soheil2014 نوشته است:
دوستان میشه اسپری گرافیت درست کرد.بنده حقیر بلدم درست کنم.دوستان استقبال کنن میذارم رو سایت.

سلام سهيل جان
اگه لطف کنيد و روش ساختن گرافيت رو بذاريد که همه دوستان استفاده بکنند مشتاقانه منتظريم
:ymhug:

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 1:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سهيل جان نيكى و پرسش اگه لطف كنى ساخت گرافيت رو بزارى كه واقعا محشرميشه

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 1:25am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان باید خدمتتون عرض کنم که چنس واقعا ارزش ساختش رو داشت
من واقعا سعی کردم مدارم رو تمیز مونتاژ کنم و از بهترین قطعات استفاده کردم و تا حالا هم تستهای زیادی از چنس گرفتم که به یک نتیجه ی مهم رسیدم که خدمتتون عرض میکنم
با توجه به اینکه قسمت تفکیک مدار کاملا تحت تاثیر کیفیت لوپ هست تصمیم گرفتم که همه جوره تست کنم تا به بهترین نتیجه برسم
خب همونطور که قطعا همه تجربه کردید و متوجه شدید کیفیت تفکیک رابطه مستقیم با گستردگی و یکنواختی ظرفیت لوپ داره این به این معنیه که هرچه میدان در اطراف لوپ و محدوده سنس یکنواخت تر و قویتر باشه قسمت تفکیک عملکرد بهتری خواهد داشت و صد البته محدوده قابل سنس هم بزرگتر خواهد بود
از این جهت که در کویلهای ساده تمرکز میدان در اطراف سیمهاست برای این فلزیاب مناسب نیستند و حتی من از کویل دبل دی و هم مرکز هم استفاده کردم و سعی کردم اینجوری میدان رو گسترده تر کنم که قسمت تفکیک عملکرد بهتری داشته باشه ولی متاسفانه باز هم موفق نشدم و علت هم اینه که در زیر توضیح میدم:
با توجه به اینکه قانون جمع اندوکتانس و مقاومت یکسانه پس اگر من میخواستم از چندتا کویل بصورت ترکیبی استفاده کنم متاسفانه با مشکلاتی روبرو میشدم که قابل حل شدن نیست و اونم اینکه اگر کویلها رو بصورت موازی به هم متصل کنم ظرفیت و مقاومت هر دو کاهش پیدا میکرد که البته این چیز بدی نبود و قابل جبران بود ولی متاسفانه از سوی دیگر ظرفیت خازنی اونها افزایش پیدا میکرد که مشکل ساز بود و اگر اونها رو سری میکردم باز باعث افزایش مقاومت میشد که اینم مشکلساز بود
مثلا در این مورد آخر از یه کویل دبل دی که ظرفیت هرکدوم درحد 400 میکرو بود و وقتی موازی کردم شد 200 میکرو هانری و اونها رو با یک لوپ مستطیلی که مثل قاب اطرافشون بود سری کردم و ظرفیت رو به 400 میکرو رسوندم ولی متاسفانه مقاومت در حدود 2/3 اهم شد که باز نتیجه مناسبی نگرفتم و اونجور که میخواستم بدلم ننشست
البته باید ایجاد خاصیت خازنی رو واقعا جدی گرفت چون من ظرفیت کویلهای ساده را اندازه گرفتم بالاتر از 30 میکرو بود و وقتی موازی میشدند هم با هم جمع میشدند که اینم خودش مشکلساز بود
نتیجه ای که من بهش رسیدم اینه که بهترین نوع کویل با توجه به تستهایی که داشتم کویل مارپیچ هست که البته هنوز راهی برای پیچیدنش پیدا نکردم ولی اگر حتی یه هفته هم وقت روش بزارم باید بسازمش چون یقین دارم که این بهترین گزینست
کویل مارپیچ درست شبیه کویل مسطح هست با این تفاوت که دورها از هم فاصله بیشتری دارند
با محاسباتی که داشتم فکر کنم بشه با حدود 40 متر سیم بالای 1 میل یک کویل مارپیچ ایده آل برای چنس ساخت
روش پیچیدن هم اینطوریه که ما از مرکز نهایتا از دایره داخلی به شعاع 5 سانتیمتر سیمرو شروع به پیچیدن بصورت مارپیچ میکنیم و هر دور رو نیم سانت یا بیشتر فاصله میدیم و میریم جلو اینجوری ظرفیت خازنی صفر میشه و میدان کاملا یکنواخت و گسترده میشه و در تمام محدوده لوپ هم تفکیک بسیار با کیفیت عمل خواهد کرد
اینم یه تصویر ساده که امیدوارم بتونه مفید باشه
درود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 1:52am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون کوهیار عزیز مطالب خوبی فرمودین.
مختصرا عرض کنم با اینکه صحبتهای شما درست هست ؛ اما کوئل مارپیچ تنها اشکال بزرگش این خواهد بود که از حداکثر میزان عمقزنی کاسته میشه! درسته که میدان در اطراف لوپ ضعیف تر میشه و بیشتر بسمت مرکز تمرکز پیدا میکنه ؛ اما به همون نسبت هم شعاع این میدان نسبت به صفحه لوپ نزدیکتر شده و در نتیجه برد نهایی کاهش پیدا میکنه.

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 2:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خیلی ممنون کوهیار عزیز مطالب خوبی فرمودین.
مختصرا عرض کنم با اینکه صحبتهای شما درست هست ؛ اما کوئل مارپیچ تنها اشکال بزرگش این خواهد بود که از حداکثر میزان عمقزنی کاسته میشه! درسته که میدان در اطراف لوپ ضعیف تر میشه و بیشتر بسمت مرکز تمرکز پیدا میکنه ؛ اما به همون نسبت هم شعاع این میدان نسبت به صفحه لوپ نزدیکتر شده و در نتیجه برد نهایی کاهش پیدا میکنه.

کاملا درسته مهندس جان
راس گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود
به مولا درسته که هیچوقت تا این اندازه درگیر هیچ مداری نبودم ولی خداوکیلی لذت میبرم
مهندس جان به مولا تا حالا نزذیک ب 20تا کویل واسه چنس پیچیدم ولی واقعا لذت میبرم ازش
لامصب هربار یه چیز تازه ازش یاد میگیری
حتی وقتیکه صدا نداری میشه از پرشدن مربع ها فهمید که سنس داری
جالب اینجاست که اگه تفکیک برات مهم نباشه میشه یه کویل ساده 1متری واسش ساخت و عمقزنی قابل ملاحظه ای هم داره البته با صدای بم و گوشخراش
من با وجود اینکه هنوز درگیر لوپم و مدارم رو هم شیلد نکردم و از کابل معمولی آلومینیومی هم استفاده میکنم ولی بازم ثباتش خوبه و وقتی گارد رو تنظیم میکنم حتی با بریر 2 توی خونه هم نویز آنچنانی ندارم این نشون میده که کیفیت مونتاژم خیلی موثره
البته بعد از مونتاژم قشنگ با تینر فوری تمیزش کردم
کلا خیلی دوسش دارم مهندس
باز هم ازتون تشکر میکنم بابت کار روی این مدار
و از آرش عزیزم تشکر میکنم که پیشنهاد داد چنس رو بسازم
کلا سرگرمم باهاش دیگه
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 2:21am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز لطف دارین. خسته نباشین. :D باز هم منتظر نتایج مثبت تلاشهای شما هستیم. :ymhug:

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 2:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ساخت اسپری گرافیت!!!!!

خیلی اسونه. چند تا باطری بزرگ کهنه پیدا میکنیم. مغزی باطری گرافیته(همون کربن ۱۲ معمولی) رو در میاریم.خوب پودرش میکنین(تاکید میکنم ان قدر با گوشت کوب محکم بکوبید که مثل غبار شه) حالا یه کم تینر به همراه روغن جلا که کمی چسندکی ایجاد کنه(میزان دقیقش رو میشه با دست زدن به محلول دونست)رو اضافه میکنیم. خوب به همش میزنیم و میریزیم داخل اسپری ارایشگری و تمام برید حالشو ببرید. به افتخار اقا حمید دست یه هورا !هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :-BD

چهارشنبه 8 بهمن1392 - 3:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
ممنون كوهيارجان وظيفه بود بگم كدوم مدار بهتره كه منم چنس رو معرفى كردم / سهيل جان اگه واقعا بشه كه كار خيلى ها با اين طرح گرافيت راه مي افته اما تا حالا خودت اينكارو انجام دادى

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 3:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad365 و 566 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure