نویسنده |
پیغام |
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
سلام من میخوام مدار افزایش ولتاژ سفارش بدم لطفا راهنمایی کنید از کجا بخرم
|
سه شنبه 8 بهمن1392 - 11:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Soheil2014 نوشته است: اقا حمید از میتر میشه فهمید سنس میکنه. ولی صدا اصلا نداره. قدرتش هم کمه. میخوام مدارش رو از اول بسازم یه جای کاار میلنگه.نظرت چیه؟ رو چنس هم کار میکنم. راستی من بلدم اسپری گرافیت درست کنم واسه چنس.دوستان خواستن میزارم رو سایت. سهیل عزیز اینکه صدا نداره نشون میده قسمت نهایی گیرنده شما یا قسمت صوتی اشکالی داره که ممکنه منجر به کم شدن قدرت سنس دستگاهتون هم شده باشه! پس باید ترانزیستورهای 3 و 4 و 5 و آیسیهای 3 و 6 و مقاومتها و خازنهای متصل بهشون رو با دقت بررسی کنین. از طرفی اگر هم بخواین فقط از میتر متوجه سنس بشین و میتر شما حساسیت مناسبی نداشته باشه ؛ دیر واکنش نشون میده و طبیعتا قدرت سنس کمتری رو خواهید داشت. در مورد اسپری گرافیت هم ممنون میشم در اون تاپیک توضیح بدین.
|
سه شنبه 8 بهمن1392 - 11:56pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان ما اخر نفهمیدیم شما مبدل رو ساختی یا میخواستی بسازی یا جواب نداده و میخوای بخری؟! بهرحال ما اینجا از این چیزها برای سفارش نداریم. ولی شما یک ماجول افزاینده ولتاژ اماده در بازار میتونین پیدا کنین که در تاپیک زیر هم دوستان اشاره کردن: viewtopic.php?f=19&t=8&start=40
|
سه شنبه 8 بهمن1392 - 11:59pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید عزیز ساختم ولی جواب نمیده ولی دیگه حوصش نمیکیشه که بسازه میخواستم اگه هست آماده بخرم آخه اونی که مدار رو واسم ردیف کرد دیگه الان نمیتونه
|
چهارشنبه 8 بهمن1392 - 12:17am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
مهدی6 نوشته است: سلام من میخوام مدار افزایش ولتاژ سفارش بدم لطفا راهنمایی کنید از کجا بخرم سلام دوست عزیز از این دوتا لینک میتونی خرید کنی http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98% ... 77-4a.htmlhttp://javanelec.com/products.aspx?code=019&page=2
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 8 بهمن1392 - 12:42am |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
اگه قرار باشه اسکلت از آلومینیوم باشه و دسته هم آلومینیوم .اونوقت اینها رو چطوری باید به هم وصل کرد ؟ ! امکان استفاده از پیچ هست ؟ چون گفته شده از پیچ فلزی استفاده نشه ..
the trouble is , you think you have time
|
جمعه 10 بهمن1392 - 1:38am |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
یه سوال دیگه.اگه قرار باشه فاصله دو لوپ از 95 بیشتر بشه این افزایش فاصله آیا باید بطور مساوی از دو طرف اعمال بشه یا نه از یه طرف ، یعنی از یه طرف طول اسکلت رو مثلا 15 سانت بیشتر کنیم یا نه حتما از هر طرف 7.5 سانت؟
the trouble is , you think you have time
|
جمعه 11 بهمن1392 - 4:32am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سعید جان دسته باید حتما عایق باشه! میتونه آلومینیوم هم باشه ولی باید روکشی داشته باشه که با دست تماس پیدا نکنه. در زمینه پیچ هم زیاد سخت نگیرین. در نزدیکی لوپ اتصالات غیر آلومینیوم بهتره بکار نره. ولی در میانه اسکلت طبیعتا پیچ مشکل خاصی ایجاد نمیکنه. در مورد سوال دوم شما هم فکر میکنم منظورتون در واقع محل قرارگیری جعبه دستگاه باشه! وگرنه که فرقی نمیکنه از چه سمتی فاصله لوپها بیشتر بشه! جعبه مدار رو هم تقریبا وسط میتونین قرار بدین. باز هم خیلی مهم نیست. مهم تر این هست که دستگیره رو جوری قرار بدین که دستگاه حین کاوش حالت افقی و موازی نسبت به زمین داشته باشه.
|
جمعه 11 بهمن1392 - 5:16am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
سلام ودرود به همه دوستان مخصوصا مهندس حمید عزیز من بدنه رو کلاآلومینیوم درست کردم سیم رو هم 1میل و هم 8دهم میل گرفتم میخاستم بدونم برای بیشتر شدن قدرت با کدوم لوپو بپیچم ؟بدنه با آلومینیوم واقعا خیلی محکم میشه که سنگین شدن سیم اصلا تاثیری روش نمیزاره
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 12 بهمن1392 - 12:33am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب خسته نباشین alirezaii21 عزیز. خواهش میکنم. ضخامت سیم بیشتر روی قدرت فرستنده میتونه تاثیر داشته باشه. قدرت فرستنده هم جدا از ضخامت سیم به ولتاژ قسمت مبدل هم بستگی داره. در واقع لزومی نداره شما سیم ضخیم تر استفاده کنین چون با سیم کمی نازک تر و ولتاژ مبدل بالاتر همون قدرت بدست میاد. اگر هم سیم رو ضخیم تر بگیرین برای رسیدن به همون قدرت ولتاژ کمتری نیاز هست. در هر صورت هر ولتاژی که نیاز داشته باشین مبدل میتونه ارائه کنه. دیگه بستگی به تصمیم شما داره. اگر مساله وزن بیشتر اصلا برای شما مهم نیست میتونین از سیم 1 میل استفاده کنین. برای سیم 0.8 میل 75 دور و برای سیم 1 میل 80 دور بپیچین مناسب هست.
|
یکشنبه 12 بهمن1392 - 1:18am |
|
|
|