انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:17pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سهيل جان در هرصورت به نوبه خودم ازشما تشكر ميكنم كه طرز ساخت گرافيت رو اينجا قرار دادى

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 3:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه سرم خیلی شلوغه فردا عکس ها رو قرار میدم. ولی خداییش ایده ی خوبیه وجواب هم میده .نظر خودت چیه؟ این فیل شکن من هم بازی در میاره!!

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 3:41am
مدیر سایت
مدیر سایت

با نتیجه تست جناب کوهیار موافق هستم و بنده تصمیم ساخت همچین کوئلی رو دارم چون برای بدست آمدن تفکیک مناسب برای پیدا کردن فلزات سطحی خیلی خوبه و باید رضایت بخش باشه ، فقط ممیمونه این روش ساخت به خود زمین و ذرات زیادی نویز نده و حساس نباشه که نشه باهاش کارکرد ، باید در زمین تست بشه و بالطبع اگر همین روش رو طوری بپیچیم که وسط کوئل مقدار 20 سانت خالی باشه تا مقداری نتیجه بهتر باشه و از 20 سانت به بعد رو به روش تصویری جناب کوهیار ساخته بشه .. برای لوپ بزرگ هم بنده یک کوئل 80 سانتی با کابل 6 زوج شیلد دار آیفون درست کردم که سیم اتصال به شیلد کابل رو به قسمت زمین مدار متصل کرده و سیمها دو به دو به هم متصل و سپس با هم سری شده که ظرفیت 340 میکرو و مقاومت 1/5 شده ولی بااین حساب نویز خیلی کم و دستگاه تونست یک فیبرمسی 15 در20 رو تا 1/20 نهایت بزنه ، ولی دیگه تفکیک برای لوپ های معمولی بزرگ مفهومی نداره ! برای این دستگاه تفکیک بیشتر برای سکه یابی و فلزات ریز سطحی مهم هست .
درمورد بعدی ، با روش بالا یک کوئل تخت ساختم با قطر 40 با ظرفیت 430 و مقاومت 1/3 که یک فیبر مسی 10 در10 رو تا 1 متر میزنه و یک انگشتر رو تا 30 سانت ولی تفکیک خیلی خوب عمل نمیکنه و بوقهای تفکیک خیلی واضح نیست ، ولی حدود 20 سانتی لوپ که برسه تفکیک خوب عمل میکنه ، ولی این کوئل برای بی آر ان فوق العاده جواب داده ! با این حساب بهترین گزینه برای این دستگاه هنوز جای بررسی های بیشتر داره ؛ ولی تأکید میکنم که تفکیک این دستگاه فقط برای عمق سطحی و با لوپهای کوچیک با کیفت خوب جواب میده ، جوینده یابنده است ، از تلاش همه دوستان تقدیر میکنم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب با این حساب زیاد کارکرد لوپ 40 سانت با 80 سانت فرق نداشته آقا مهدی، درسته؟ آخه فرمودید لوپ 40، 10 در 10 رو از یک متر زده و لوپ 80 ، 15 در 20 رو از 1.20 زده.

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 12:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام آقا حمید خسته نباشین
بالاخره دیشب منم مدارمو تکمیل کردم اما چون لوپی که ساخته بودم استاندارد نبود نتایج تستها رو عرض میکنم
با لوپ دوطرفه طرح شما با قطر داخلی 27.5 و قطر خارجی 32 با سیم لاکی 0/5 و با مقاومت 3.7 اهم و با ماومت دمپینگ 470
فیبر مسی 13در 15 از 70 سانت با تفکیک فقط بین الومینیوم و مس
خواهش میکنم نظرتون رو در مورد مدار من بفرمایین
واینکه با تنظیمات منو رو انجام دادم اما بکلایت ال سی دی روشن نمیشه آیا میتونه از پروگرم atmeg باشه؟

gladyator_089

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 12:30pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم gladyator_089 عزیز شما هم خسته نباشین.
شما این فیبر مسی رو با این سایز لوپ باید بین 80 تا 90 سانت بتونین سنس کنین. این میزان اختلافی که نتیجه تست شما داشته بیشتر بعلت اهم بالای لوپ هست چون از سیم نازکی استفاده کردین که چندان مناسب این مدار نیست. تنظیم گارد و باریر هم اندکی تاثیر گذاره که بعد از تستهای زیاد میتونین رنج مناسبش رو پیدا کنین.
بک لایت ال سی دی شما به میکرو ربطی نداره! میکرو داره کار خودش رو درست انجام میده. مشکل از ال سی دی شماست و من توی فایل هم نوشتم متاسفانه بعضی ال سی دی ها سیستم بک لایتشون فرق داره و نیاز به دستکاری دارن تا روشن بشن. ولی اکثرا به این صورت هست که وقتی ولتاژ 5 ولت به پایه 15(مثبت) و 16(منفی) داده بشه باید نور ال سی دی روشن بشه. غیر از این باشه احتمالا جامپری پشت ال سی دی هست که باید دستکاری بشه تا راه بیفته. البته بعضی ال سی دی ها هم کلا بک لایت ندارن. درصدی هم از همون ابتدا بک لایتشون سوخته! :D

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی حمید جان
مشکل اینجاس که من هیچ ولتاژی توی پایه های 15 و 16 ال سی دی ندارم

gladyator_089

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:06pm
مدیر کل
مدیر کل

بله درسته ال سی دی احتمالا در پایه 15 و 16 اتصالی داره! شما سیم پایه 15 رو جدا کن ببین نسبت به زمین ولتاژ 5 ولت داره یا نه. اگر داره که مدار درسته. اگر نداره اشکال از مقاومت 11 هست یا سیم قطعی داره. اما اگر ولتاژ درست بود دیگه ایراد از ال سی دی هست. در مورد میکرو هم نگران نباشین. اگر مقاومت 11 رو 1.5 کیلو گذاشتین حتی در صورت اتصالی میکرو آسیب نمیبینه.

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mohsenlrl نوشته است:
خوب با این حساب زیاد کارکرد لوپ 40 سانت با 80 سانت فرق نداشته آقا مهدی، درسته؟ آخه فرمودید لوپ 40، 10 در 10 رو از یک متر زده و لوپ 80 ، 15 در 20 رو از 1.20 زده.

دوست من لوپ هرچقدر بزرگتر بشه اولاً باید عدد گارد بالاتر بره و دوماً لوپ بزرگتر فلزات بزرگتر رو در عمق بیشتر میتونه بزنه و ربط زیادی با حداکثر برد کوئل 40 سانتی نداره ، شما توجه کن : یک لوپ 20 سانتی شاید بخوبی یک سکه 1 سانتی رو 30 سانت با قدرت بزنه ولی یک لوپ 40 همون سکه 1 سانتی رو نمیتونه به راحتی لوپ 20 در 30 سانتی بزنه مقداری ضعیفتر میزنه ؛ حالا یک فلز 10 سانتی رو لوپ 20 در نهایت تا 70 سانت بزنه ، حالا نتیجه معکوس میشه و همین فلز 10 سانتی رو لوپ 40 در 1 متری میزنه ، این قانون لوپهای بزرگتر هست که فلزات بزرگتر رو در عمق بیشتری میتونن بزنن ، دیگه یک لوپ 1 در1 نمیتونه یک سکه رو بخوبی بزنه یا اصلا نمیزنه .. :YMPEACE:
با عرض پوزش از محضر استاد عزیزم مهندس حمید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس وقتی از جامپر 5 ولتی به پایه 15 ال سی دی وصل میکنم بکلایت روشن میشه و با گفته شما باید تو پایه شماره 2 میکرو ولتاز مثبتی باشه که من ندارم وقتی هم فیوز ببیت هارو با HI VALUE :A9 و LOW VALUE :3F پروگرم میکنم و بعدش فیوز بیتها رو READ میکنم مقدار HI VALU رو 89 نشون میده و مقدار SPIEN رو 0 میکنه

gladyator_089

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 548 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure